2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ayyy selsincimmm yaa..................
akşama gidince çak bitane...................şaşırınca da telefondaki lafın için dersin..........klava:
şaka bi yana napsın adamlarrr

annemler yurt dışına çıktılar ablama gittiler...
annem her akşam arıyor netten görüşüyoruzz çok merak ediyo beniii hep göbeğine bakayım deyip duruyor...
azcık büğümüş gene diyor.....................
hiç memnun değil hamileliğimdennn.....kocamannnnnnnnnn göbeğim olsun istiyor..bebek çok zayıf olcak diye tutturdu...............
ne yedin diye rapor alıyor her gün................
sonra da kuşmusun sen diyor.................kaydirigubbakcemile3

merhaba kıslar.
nıhayet foto cekınebıldım.hihoyyyt:dance:
ıste benim gobısım.kaydirigubbakcemile3:CüvCüv:
:CüvCüv::CüvCüv:

Son düzenleme:
derinn geldi ama yazmıyo nerdesin derinnnnn canım iyimisin bi yazsanaa kaç gündür okuyup çıkıyosun nasılsın merak ettik senii yoksa oklava geliyoklava:

günaydın bayanlar annecik beni dün çok merak etmişsin canım gaydın sende canım sağolun beni düşündüğünüz için
annecik yazıyorum cevap alamıyorum diye herzaman katılmıyorum artık arasıra dün hiç giremedim buraya kipa açıldı oradaydım ayaklarım patladı gezmekten çokda iyi oldu bebişime göre birçok şey var alacağım artık

dilaracım burdayım canım kızımla çok şükür iyiyiz yalnız ağrılarım başladı belim çok ağrıyor yanlarım akşam oldumu çok ağrıyor birde mantar sorunumuz var ilaçlarımı fitillerimi kullanıyorum inş geçer siz iyimisiniz bittimi işler bende 15 yada 20 güne başlayacağım artık biran önce bitsin şu işler artık

Rosemcım maŞallah.sendede sadece gÖbek var.ımrenıyorum valla.bÖyle sadece gÖbek olanlara

derıncım banada dun doktorum fıtıl verdı.henuz kullanmadım.
sen hangısını kullanıyorsun.bana vagi-hex vermıs.

Rosem cok bıdıkmıs gobeginnnn valla, sende sadece gobekten olusuyosunnn masallahhh, saglıkla gelsn oglusunnn

Derincim aferimmmm cnm cok gez emi, cok gez yorulllll klava: Ahhh ahhh tam dayaklıksın ama güsel kızına şükrettt yoksa gelcem atlayıp orayaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…