2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

rosemcim masallah göbüşüne
ilk defa gördük seni
çok yakışmış hamilelik sana
evet canım ılk kez koyuyorum resmımı.kaydirigubbakcemile3
onuda yapana kadar neler cektım.:roflol:
tesekkurler canım bu arada .

Rosemcİm maŞallah.sendede sadece gÖbek var.İmrenİyorum valla.bÖyle sadece gÖbek olanlara
canım tesekkur ederım.
saglıkla gelsınde bebısler gerısı sorun degıl canım.:1hug:

Rosemcim maşallah canım göbişinede bebişinede ne güsel sadeec göbiş görüyoruz Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin canım

Günaydın tatlı annişler,Dün çok hevesle gittim oğlumu görmeye ama benim kıpırdak oğlum rahat durmadı yüzünü göstermemek için sırtını döndü durdu.Zorla 1-2 tane çekebildik yüzünü onla uğraşmaktan kilosunu boyunu sormayı unutmuşum.ışte benim oğluşummmm.

Derincim katıl aramıza sayfa okadar kalabalıkki her yazılana gerçekten yetişilmiyor elimizden geldiği kadar paylaşımlarda bulunmaya çalışıyoruz
Merak ediyoruz birbirimizide sende hep aramızda ol canım:1hug:

kuzeydeniizzz..yerim ben onun utangac hallerini baksana nası kapatmış eliyle yüzünü maşallah canım çok şeker ve toplu duruo maşşallah..tosuncuk olcak paşamız:)

tesekkur ederız teyzesı.saglıkla gelsın tum bebısler.

resimi buldum kolilerin içindeki albümlerden ve taramayı da becerdim sanırım yerimseniben
soldan 2. ağlak olan ben , arkadakileri tanımışsındır yerimseniben

star dustcum masallah ne hos cıkmısın.ahh bırde ben gorebılseydım mezun oldugum gunlerı.

Rosemcim maşallah canım göbişinede bebişinede ne güsel sadeec göbiş görüyoruz Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin canım
amın canım. tesekkur ederım.

kuzey denız oglusun tombıs olucak sanırım masallah cok tatlı cıkmıs.

kuzeydeniz maşallahh cnm çok güzell çıkmış oğluşun ...

merhaba kıslar.
nıhayet foto cekınebıldım.hihoyyyt:dance:
ıste benim gobısım.kaydirigubbakcemile3:CüvCüv:
MAŞALLAHHH ÇOK TATLI OLMUŞSUN CANIM........
PEK KİLO ALMAMIŞ GİBİSİN SADECE GÖBÜŞ VAR...
ALLAH NAZARDAN SAKINSINNN

TATLIM DİKKAT ET KENDİNE İHMAL ETME BİZİİŞeniz
İLAÇLARINI DÜZENLİ AL GEÇER İNŞALLAH

derıncım banada dun doktorum fıtıl verdı.henuz kullanmadım.
sen hangısını kullanıyorsun.bana vagi-hex vermıs.
canım bana pimafucin vermiş ayy bitse artık iç çamaşırım sürekli batıyor ilaç akıyor çünki

canım duydumki ben gitmeden açılmıyormuş kipa-tatlicadiarzu-hadi gideyim dedim am a benim neyime kipa kaymışım yorgunluktan akşam 10da uyumuşum canım şimdi kızımın hatırına affet 1 temmuzdan sonra ben sana vericem oklavayıklava:

Melekcim bizde sizi seviyorum canımcım hep görüşelim inş. bebekler olduktan sonrada herşeyleri paylaşmaya devam edelim ne güsel yaaa:teytey:

beyazmelek ablan adına çok sevindim canım oğlandan sonra kızda olmuş ne güzel.Hem seninkine arkadaş çıktı.
Eyetkiner ve selsin işi kafanıza takıpta bebişleri üzmeyin bende de aynı dert vardı ve işten ayrıldım 8 yıldır çalışıyordum ama hamile olunca işler değişti bu patronlar böyle.
Zuzu sanada geçmiş olsun canım son aylar artık daha dikkatli olacağız mecburen.
Derin canım mantar bende de var 2 fitil kullandım ve geçti.Geçiyor merak etme hamilelikte çoğu kişide oluyor ve bebeğede zararı olmuyormuş.

beyaz melek tesekkur ederım.
gecen gun sana soz vermstım.yerimseniben
ama resmı kk ya koyana kadar bayagı bır zorlandım.kaydirigubbakcemile3

amin canım , inşallah :1hug:

canım evde temizliğe başladık badana giremiyorum 3.gündür girsemde yazılara yetişemiyorum okuyup çıkmak zorunda kalıyorum:1no2: eşimin işindende bi haber yok beklemedeÇok üzgünüm çoook

kolay gelsin o zaman , dinlenmeye de özen göster hemi bi denem Şeniz
Allah eşinin ve tüm iş arayanların yardımcısı olsun :Saruboceq: , yarın dua edicem özellikle senin eşin için de cuma vakti , Allah hayırlı iş kapıları açsın :Saruboceq:

canım çok geçmiş olsun .. benim de hamilelikten önce vardı reflüm şimdi biraz daha arttı , sanki boğazıma nane yağı damlatmışlar gibi yanıyor biraz sonra acı su geliyor .. inan o durumu yaşıycam diye yemek yemek istemiyorum , iştahım kaçtı desem yeri , hep hafif şeylere-sebzelere yöneldim ama biraz daha et ağırlıklı yemem gerekiyormuş , onlar da mideyi yoruyor fazlasıyla , bakalım bir de dün dr. ilaçları değiştirdi bu şikayetlerimden , işe yarayacak mı :uhm:

bir an önce gönder canım çok merak ediyoruöm.bende yuh dedim selçuk demek çuval ben sana gösteririm çuval ne demek dedim

ekledim resmi canım yerimseniben

merhaba kıslar.
nıhayet foto cekınebıldım.hihoyyyt:dance:
ıste benim gobısım.kaydirigubbakcemile3:CüvCüv:

rosemcimmmm
seni ilk defa görütorum_z sanırım , çok tatlı bi hamiş olmuşsun , maşallah

günaydın derin , sen gene başladın gezip tozmaya , kendini yormaya , hiç iyi değil yorman kendini bak ama :1no2:
kipanın açılacağınıı biliyordum ben sırnaşık şey, eşim İzmirde genel merkezde çalışıyor , bayaa hummalı çaışmışlardı zamanında olsun açılış diye .. büyükmüş bayaa dimi yerimseniben

derın fıtılı yaparken zorlanıyormusun?
bana gecen sene,hamıle kalmadan once doktorum vermıstı ama bır turlu yapamamıstım.kaydirigubbakcemile3
fitili suyla ıslatıp mı yapıyorsunuz kıslar.

Kuzeydeniz oğluşun utanmış son resminde nasılda kapatmış ya elleriyle topluca baya masallah

Rosem eğer fitilin kaygansa suya gerek yok ama kaygan değilse az bir su ile ıslatıp yerleştirebilirsin .tam hazneye yerleştir ama yoksa dışarı çıkar yine

Melekcim bizde sizi seviyorum canımcım hep görüşelim inş. bebekler olduktan sonrada herşeyleri paylaşmaya devam edelim ne güsel yaaa:teytey:
EVET BİTANEM 2009 TEMMUZ ANNELERİNİN PAYLAŞIM ALANINDAN DEVAM EDERİZ.........
AY BU GECE HİÇ UYUMADI AY BEBEĞE NE YEDİRİYORSUNUZ EMİYO MU SÜTÜ GELİYORMU..........
EE ARADA DA FOTOLARINI EKLERİZ TOMBALAKLARIN SÜPER OLUR YAAAAAAAAAAA

SAĞOL CANIM KENDİ ADIMA ÇOK SEVİNDİM KIZ OLMASINA BEBEĞİN...........ÖYKÜYE ARKADAŞ OLACAK NE GÜZELLL

beyaz melek tesekkur ederım.
gecen gun sana soz vermstım.yerimseniben
ama resmı kk ya koyana kadar bayagı bır zorlandım.kaydirigubbakcemile3

SAĞOL TATLIM EKLEDİĞİN İÇİN...........
MERAK EDİYORUZ İŞTE TÜM GÖBÜŞLERİİİ
ÇOK HOŞ OLMUŞSUN MAŞALLAH
ARKASI YARINNNhihoyyythihoyyyt

star dustcum tesekkur ederız teyzesı.
senınde foto cok hoss.:1hug:
bende mezun olmak ıstıyorum artık.delikafadulden
mezun fotolarını gorunce ıcım gıdıyor.:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…