evet canım ılk kez koyuyorum resmımı.kaydirigubbakcemile3rosemcim masallah göbüşüne
ilk defa gördük seni
çok yakışmış hamilelik sana
canım tesekkur ederım.Rosemcİm maŞallah.sendede sadece gÖbek var.İmrenİyorum valla.bÖyle sadece gÖbek olanlara
merhaba kıslar.
nıhayet foto cekınebıldım.hihoyyyt:dance:
ıste benim gobısım.kaydirigubbakcemile3:CüvCüv:
tesekkur ederız teyzesı.saglıkla gelsın tum bebısler.Rosem cok bıdıkmıs gobeginnnn valla, sende sadece gobekten olusuyosunnn masallahhh, saglıkla gelsn oglusunnn
Derincim aferimmmm cnm cok gez emi, cok gez yorulllllklava: Ahhh ahhh tam dayaklıksın ama güsel kızına şükrettt yoksa gelcem atlayıp orayaaaa
star dustcum masallah ne hos cıkmısın.ahh bırde ben gorebılseydım mezun oldugum gunlerı.
amın canım. tesekkur ederım.Rosemcim maşallah canım göbişinede bebişinede ne güsel sadeec göbiş görüyoruz Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin canım
MAŞALLAHHH ÇOK TATLI OLMUŞSUN CANIM........merhaba kıslar.
dilaracım burdayım canım kızımla çok şükür iyiyiz yalnız ağrılarım başladı belim çok ağrıyor yanlarım akşam oldumu çok ağrıyor birde mantar sorunumuz var ilaçlarımı fitillerimi kullanıyorum inş geçer siz iyimisiniz bittimi işler bende 15 yada 20 güne başlayacağım artık biran önce bitsin şu işler artık
canım bana pimafucin vermiş ayy bitse artık iç çamaşırım sürekli batıyor ilaç akıyor çünkiderıncım banada dun doktorum fıtıl verdı.henuz kullanmadım.
sen hangısını kullanıyorsun.bana vagi-hex vermıs.
Rosem cok bıdıkmıs gobeginnnn valla, sende sadece gobekten olusuyosunnn masallahhh, saglıkla gelsn oglusunnn
Derincim aferimmmm cnm cok gez emi, cok gez yorulllllklava: Ahhh ahhh tam dayaklıksın ama güsel kızına şükrettt yoksa gelcem atlayıp orayaaaa
star dust elbette ilkinin heycanı çok daha başka.Uzun mücadeleler sonunda olunca dahada özeldir.İnş. sağlıcakla alırsın yavrunu kucağına hepimiz alırız inşallah. İkincide heycan çok yok ama oda farklı bir güzel.İnş. bu duyguyuda ilerde yaşarsınız
canım evde temizliğe başladık badana giremiyorum 3.gündür girsemde yazılara yetişemiyorum okuyup çıkmak zorunda kalıyorum:1no2: eşimin işindende bi haber yok beklemedeÇok üzgünüm çoook
reflüm var maleseff ,panik atağım var boğazımda enfeksiyon var ve doğuma kadar hatta sütten bebişi kesene kadar da tedavi yokkkkkkkksenağlama
tam hastalık hastası bi anne adayı oldum sankidelikafadulden
beni bu hale insanlar getirdionlar utansın demiiiii:jeyyar:-tatlicadiarzu-
bir an önce gönder canım çok merak ediyoruöm.bende yuh dedim selçuk demek çuval ben sana gösteririm çuval ne demek dedim
merhaba kıslar.
günaydın bayanlar annecik beni dün çok merak etmişsin canım gaydın sende canım sağolun beni düşündüğünüz için
annecik yazıyorum cevap alamıyorum diye herzaman katılmıyorum artık arasıra dün hiç giremedim buraya kipa açıldı oradaydım ayaklarım patladı gezmekten çokda iyi oldu bebişime göre birçok şey var alacağım artık
EVET BİTANEM 2009 TEMMUZ ANNELERİNİN PAYLAŞIM ALANINDAN DEVAM EDERİZ.........Melekcim bizde sizi seviyorum canımcım hep görüşelim inş. bebekler olduktan sonrada herşeyleri paylaşmaya devam edelim ne güsel yaaa:teytey:
SAĞOL CANIM KENDİ ADIMA ÇOK SEVİNDİM KIZ OLMASINA BEBEĞİN...........ÖYKÜYE ARKADAŞ OLACAK NE GÜZELLLbeyazmelek ablan adına çok sevindim canım oğlandan sonra kızda olmuş ne güzel.Hem seninkine arkadaş çıktı.
Eyetkiner ve selsin işi kafanıza takıpta bebişleri üzmeyin bende de aynı dert vardı ve işten ayrıldım 8 yıldır çalışıyordum ama hamile olunca işler değişti bu patronlar böyle.
Zuzu sanada geçmiş olsun canım son aylar artık daha dikkatli olacağız mecburen.
Derin canım mantar bende de var 2 fitil kullandım ve geçti.Geçiyor merak etme hamilelikte çoğu kişide oluyor ve bebeğede zararı olmuyormuş.
beyaz melek tesekkur ederım.
gecen gun sana soz vermstım.yerimseniben
ama resmı kk ya koyana kadar bayagı bır zorlandım.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?