2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kuzeydenızz maŞallah bebıŞın Çok tatlı yaa alah nazardan korusun...
SaĞlıkla doĞması nasıp olsun bÜĞÜmÜŞŞŞ Şeker Şey

ilsucum gece deneyecem bakalım umarım bu sefer basarılı olurum.kaydirigubbakcemile3

canım maaşallah oğluşuna , ne güzel poz vermiş :asigim:

[
star dustcum masallah ne hos cıkmısın.ahh bırde ben gorebılseydım mezun oldugum gunlerı.

saol tatlımmmmm Şeniz
9 sene öncesi , vay canınaaa , seneler ne çabuk geçmiş yahu :1shok:
görürsün tatlım , sen azimlisin bence , yaparsın kaydirigubbakcemile5

Teşekkür ederim cnmmm, bende acı bi sekilde fark ettim dün kafamçokkarıştı Bu arada oğlusun cok sirinnn, cok utangaccc ufacıkk annesiii ya yirim ben onun top gibi burnunu :lepi:

Rosem sen üniv mi okuyorsun hala ?
Hangi okula gidiyosun
evet canım maalesef.senağlama
evlılık araya gırınce tek dersı bir turlu veremedım.senağlama
sadece sınavlara gırıyorum canım ögretimimi tamamladım.:çok üzgünüm:
nasipse ingilizce ögretmeni olucam ama ınsallah bu sene bıter okul.:Saruboceq:

Yaaa beyaz melek bu oynayan ticker ı nasıl yaptın? Bende degistircem artık dogum tarihim degisti geri saymıyım ileri gidiyim diyorumm, 1910 mu yazıyo yanında, bi de minnie li diilde bebekli felan olanı varmı?

kuzeydeniizzz..yerim ben onun utangac hallerini baksana nası kapatmış eliyle yüzünü maşallah canım çok şeker ve toplu duruo maşşallah..tosuncuk olcak paşamız:)

kuzeydeniz maşallahh cnm çok güzell çıkmış oğluşun ...

B]kuzey denız oglusun tombıs olucak sanırım masallah cok tatlı cıkmıs.[/B]

kuzeydeniz ay bu çok yaramaz bişiy yaaa nasıl yüzünü kapamış maşallah tombik duruyoooo

Kuzeydeniz maşallah cnm elleri ne tatlı çıkmış Allah nazardan korusun. Bu arada oğluşlarımız adaş olucak sanırım..

Senindemi kuzey olacak canım ismi.ilk adaşımız siz oldunuz:)

canım ihmal edermiyim hiç eve gelince bile hemen geçmişi okuyorum ilaçlarımıda alıyorum bakalım artık
evet canım hamilelikte oluyormuş aslında çok sık çamaşır değiştiririm ama nasıl oldu bilmiyorum
derın fıtılı yaparken zorlanıyormusun?
bana gecen sene,hamıle kalmadan once doktorum vermıstı ama bır turlu yapamamıstım.kaydirigubbakcemile3
fitili suyla ıslatıp mı yapıyorsunuz kıslar.
canım zorlanmıyorum ama tabii ileri kadar girmediği için çamaşırımda batıyor kalkınca ben ıslatmadan yapıyorum

cok güzel canım
bayanlar içinde çok ideal bir meslek öğretmenlik
inş verirsin tek dersini de

star dustcum tesekkur ederız teyzesı.
senınde foto cok hoss.:1hug:
bende mezun olmak ıstıyorum artık.delikafadulden
mezun fotolarını gorunce ıcım gıdıyor.:çok üzgünüm:

hakkaten sadece göbiş var sende de canım , bir de erkek olduğu belli , sivri duruyor :asigim:
sen de mezun olacaksın canım yaaa :1hug:, hemde tazecik anne olarak yerimseniben

stardust çokm güselsin zaman ne çabuk geçiyo dimi selsin kız kocişin hangisi

teşekkür ederim canım
hem ne kaaaa hızlı geçiyor valla :teytey:
9 sene geçmiş diyebilirim o günün üzerinden :1shok:
selsinin kociş bizim arkamızdaki iki delüanlıdan soldaki

star dust canım ne yapayım kış buyu evde oturdum şimdi bahar geldi duramıyorum evde çağırıyorlarda gerçi eşim azıttın sen bu ara gezmeyi diyor haklı adam valla ödü kopuyor evet canım kipamız açıldı 1 senedir bekliyorduk çok büyük olmuş ayvalık için çok işyi oldu bizler anca izmire veya burhaniyeye gidiyorduk kipa için aradığımız herşeyi bulabileceğiz artık

BANANE ZUZU SÖYLEYEMEM :jeyyar:
ŞAKA ŞAKA TıCKER7910 DAN YAPTIM.............
AMA ıSTERSEN SENıN ıÇıNNN EN GÜZELLERıNDEN 5-6 TAKVıM OLUŞTURURUM SEN ıÇıNDEN SEÇ ZEVKıNE GÖRE SON ADETı YAZ YETERLıı BıDE NE YAZMAK ıSTıYORSAN TAKVıME

ben biraz uzayım ve uzanayım kaydirigubbakcemile3
2,5 saattir burdayım , acıktım da birasss , bişiiler atıştırayım , görüşürüz yine ..
hadi bakalım sizi sayfa 3226da bırakıyorum , artık 4000de felan yakalarım bu hızla , bugün maşallah herkes bi çene bi çene hihoyyyt

günaydın güzel anneler

dün bizde tetenoz aşımızın 2. sini olduk bu seferki biraz acıdı hatta oluşum bile hissetti tekme attı hemen .kıyamam ona ben.

1 günde yine doldurmuşsunz sayfaları kuzeydeniz bebişin çook tatlı çıkmış hele parmakları hepsini tek tek öperim ben onların.

AkŞam hamıŞ gÖmleyı aldım kendıme kırmızı beya Çızgılı.....bakınca gÖzlerım bozuluyor...
Kısa kollu yaz gÖmleyııı.............
Ama ben dayanamadım ıÇıne ınce bı penye badyle gıydım

cok güzel canım
bayanlar içinde çok ideal bir meslek öğretmenlik
inş verirsin tek dersini de

saol teyzesı.:1hug:
ınsallah bu sene bıter de oglusumda artık benımle ders calısmaktan kurtulur.:1hug:

derımcım fıtılı yapabıleyımde ıc camasırı batarsa batsın sorun degıl.:bbo:3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…