ilsucum gece deneyecem bakalım umarım bu sefer basarılı olurum.Kuzeydeniz oğluşun utanmış son resminde nasılda kapatmış ya elleriyle topluca baya masallah
Rosem eğer fitilin kaygansa suya gerek yok ama kaygan değilse az bir su ile ıslatıp yerleştirebilirsin .tam hazneye yerleştir ama yoksa dışarı çıkar yine
[
star dustcum masallah ne hos cıkmısın.ahh bırde ben gorebılseydım mezun oldugum gunlerı.
beyazmelek ablan adına çok sevindim canım oğlandan sonra kızda olmuş ne güzel.Hem seninkine arkadaş çıktı.
Eyetkiner ve selsin işi kafanıza takıpta bebişleri üzmeyin bende de aynı dert vardı ve işten ayrıldım 8 yıldır çalışıyordum ama hamile olunca işler değişti bu patronlar böyle.
Zuzu sanada geçmiş olsun canım son aylar artık daha dikkatli olacağız mecburen.
Derin canım mantar bende de var 2 fitil kullandım ve geçti.Geçiyor merak etme hamilelikte çoğu kişide oluyor ve bebeğede zararı olmuyormuş.
evet canım maalesef.senağlamaRosem sen üniv mi okuyorsun hala ?
Hangi okula gidiyosun
kuzeydeniizzz..yerim ben onun utangac hallerini baksana nası kapatmış eliyle yüzünü maşallah canım çok şeker ve toplu duruo maşşallah..tosuncuk olcak paşamız:)
kuzeydeniz maşallahh cnm çok güzell çıkmış oğluşun ...
B]kuzey denız oglusun tombıs olucak sanırım masallah cok tatlı cıkmıs.[/B]
kuzeydeniz ay bu çok yaramaz bişiy yaaa nasıl yüzünü kapamış maşallah tombik duruyoooo
Kuzeydeniz maşallah cnm elleri ne tatlı çıkmış Allah nazardan korusun. Bu arada oğluşlarımız adaş olucak sanırım..
Kuzeydeniz oğluşun utanmış son resminde nasılda kapatmış ya elleriyle topluca baya masallah
kuzeydenİzz maŞallah bebİŞİn Çok tatlı yaa alah nazardan korusun...
SaĞlıkla doĞması nasİp olsun bÜĞÜmÜŞŞŞ Şeker Şey
canım maaşallah oğluşuna , ne güzel poz vermiş:asigim:
Teşekkür ederim cnmmm, bende acı bi sekilde fark ettim dün kafamçokkarıştı Bu arada oğlusun cok sirinnn, cok utangaccc ufacıkk annesiii ya yirim ben onun top gibi burnunu :lepi:
Herkese çok çok teşekkürler iyi dilekleriniz için.
canım ihmal edermiyim hiç eve gelince bile hemen geçmişi okuyorum ilaçlarımıda alıyorum bakalım artıkMAŞALLAHHH ÇOK TATLI OLMUŞSUN CANIM........
PEK KİLO ALMAMIŞ GİBİSİN SADECE GÖBÜŞ VAR...
ALLAH NAZARDAN SAKINSINNN
TATLIM DİKKAT ET KENDİNE İHMAL ETME BİZİİŞeniz
İLAÇLARINI DÜZENLİ AL GEÇER İNŞALLAH
evet canım hamilelikte oluyormuş aslında çok sık çamaşır değiştiririm ama nasıl oldu bilmiyorumbeyazmelek ablan adına çok sevindim canım oğlandan sonra kızda olmuş ne güzel.Hem seninkine arkadaş çıktı.
Eyetkiner ve selsin işi kafanıza takıpta bebişleri üzmeyin bende de aynı dert vardı ve işten ayrıldım 8 yıldır çalışıyordum ama hamile olunca işler değişti bu patronlar böyle.
Zuzu sanada geçmiş olsun canım son aylar artık daha dikkatli olacağız mecburen.
Derin canım mantar bende de var 2 fitil kullandım ve geçti.Geçiyor merak etme hamilelikte çoğu kişide oluyor ve bebeğede zararı olmuyormuş.
canım zorlanmıyorum ama tabii ileri kadar girmediği için çamaşırımda batıyor kalkınca ben ıslatmadan yapıyorumderın fıtılı yaparken zorlanıyormusun?
bana gecen sene,hamıle kalmadan once doktorum vermıstı ama bır turlu yapamamıstım.kaydirigubbakcemile3
fitili suyla ıslatıp mı yapıyorsunuz kıslar.
evet canım maalesef.senağlama
evlılık araya gırınce tek dersı bir turlu veremedım.senağlama
sadece sınavlara gırıyorum canım ögretimimi tamamladım.:çok üzgünüm:
nasipse ingilizce ögretmeni olucam ama ınsallah bu sene bıter okul.:Saruboceq:
star dustcum tesekkur ederız teyzesı.
senınde foto cok hoss.:1hug:
bende mezun olmak ıstıyorum artık.delikafadulden
mezun fotolarını gorunce ıcım gıdıyor.:çok üzgünüm:
stardust çokm güselsin zaman ne çabuk geçiyo dimi selsin kız kocişin hangisi
sibelcim göbüşünü koysana merak ettim çokkkk bakalım nasılll
cok güzel canım
bayanlar içinde çok ideal bir meslek öğretmenlik
inş verirsin tek dersini de
hakkaten sadece göbiş var sende de canım, bir de erkek olduğu belli , sivri duruyor :asigim:
sen de mezun olacaksın canım yaaa :1hug:, hemde tazecik anne olarak yerimseniben
tesekkurler teyzesı.
göbisimi görenlerde genelde oyle dıyor.kaydirigubbakcemile3
ınsallah canımm.hayırlısıyla bır mezun olsaydık.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?