burda herhalde çoğunluğunuzun ilk bebeği arkadaşlar hepinizin içi kıpır kıpır.Allah hepimizin bebeğini sağlıcakla kucaklamamızı nasip etsin inş.
acaba reflü olabilir misin yada yediklerin gaz yapıcı şeylerse ondan da olabilir . ha bir de bebiş büyüdükçe hacmi de büyüyor ve mideye yaptığı baskı artıyormuş ya o yüzden midende rahatsızlık hissediyor olabilirsin ..çok rahatsız hissedersen metsi ( gaz giderici ) , rennie ( mide rahatlatıcı ) hap-şurup veriyor dr.lar , bi dr.una danış istersen bu konuyu yerimsenibencanım sanada geçmiş olsun..dikkat et ...tatlım midem kötülüyor bi huzursuzluk bi ağırlık anlam veremiyorum...
eğer kafalarında çıkarma gibi bir düşünce yoksa.haziran 5ine kadar çalışmayı düşünüyorum.sonra çıkıcam işte izine.2-3 ayda ücretsiz izin kullanıcam.zaten raporluyken çıkaramazlar.ücretsiz izin kullanıcam zaman çıkarırlarsada kendileri bilir.belkide ben kuruntuı yapıyorum bilmiyorum.hassas oluyoruz ya bu durumlarda.bakalım canım hayırlısı.ama t6akmıyorum artık.2 gün taktım eee be dedim sen salakmısın kızım.boşverrrrrrrrr
zuzuuum hiç sorma bende kara kara düşünüyorum.
ayrıca etten tiksindiğini söylemişsin ben vejeteryanım balık dışında et yiyemiyorum
kurubaklagillerde protein yönünden zengin istersen onlardan da ye
evet canım benim ilk ve 4 yıl süren yoğun mücadelelerden - tedavilerden ve karı-koca geçirdiğimiz bir dizi ameliyatlardan sonra mucizemizin benimle kaldığını öğrendik
her hamilelik haberi ayrı bir güzel ve bir mucize sonuçta ama ilk olunca daha bir anlamlı ve özel mi oluyor acaba , bunu en iyi bilenlerdensin sanırım ikinci kez hamile kalan bir anne olarak yerimseniben
acaba reflü olabilir misin yada yediklerin gaz yapıcı şeylerse ondan da olabilir . ha bir de bebiş büyüdükçe hacmi de büyüyor ve mideye yaptığı baskı artıyormuş ya o yüzden midende rahatsızlık hissediyor olabilirsin ..çok rahatsız hissedersen metsi ( gaz giderici ) , rennie ( mide rahatlatıcı ) hap-şurup veriyor dr.lar , bi dr.una danış istersen bu konuyu yerimseniben
en iyisini yapmışsın boş vermeli bazen kaydirigubbakcemile5
şu resmi bi bulayım taratıp yazıcıda ekliicem , hangi resmi diceksin dimi yerimseniben
canım haklısın baklagiller de protein deposu ama gaz yapıcı özellikleri olnlar da var , bu kez kabusa dönüşeiliyor .. mesela mercimek bende hamilelik döneminde müthiş gaz yapıyor halbuki önceleri ne çok severek yerdim .. bunun yanı sıra nohutu daha rahat yiyebiliyorum .. deneme yanılma yöntemiyle en rahat yiyebileceğiniz baklagilleri pişirirseniz daha rahat geçer öğün sonralarınız , bir tavsiye:1hug:
herkese günaydın kızlar
zuzuucum hoş geldin iyi olmana sevindim canımŞeniz
melekcim ablanında gözü aydın ne mutlu bi kız bi oğlan allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
eyetkiner canım hakkından da hayırlısı olsun demek kısmet buraya kadarmış üzme bol bol dinlen artık
star_dust canım maşallah bebişine gayet bence yerinde güzel gelişiyo sıkıntı yapma illaki onu yicem bunu yicem diye tabiki doktorun dediğinede uy bakalım 2 hafta içinde nasıl bi gelişme olcak sağlıkla gelsin oğlun
evet canım benim ilk ve 4 yıl süren yoğun mücadelelerden - tedavilerden ve karı-koca geçirdiğimiz bir dizi ameliyatlardan sonra mucizemizin benimle kaldığını öğrendik
her hamilelik haberi ayrı bir güzel ve bir mucize sonuçta ama ilk olunca daha bir anlamlı ve özel mi oluyor acaba , bunu en iyi bilenlerdensin sanırım ikinci kez hamile kalan bir anne olarak yerimseniben
acaba reflü olabilir misin yada yediklerin gaz yapıcı şeylerse ondan da olabilir . ha bir de bebiş büyüdükçe hacmi de büyüyor ve mideye yaptığı baskı artıyormuş ya o yüzden midende rahatsızlık hissediyor olabilirsin ..çok rahatsız hissedersen metsi ( gaz giderici ) , rennie ( mide rahatlatıcı ) hap-şurup veriyor dr.lar , bi dr.una danış istersen bu konuyu yerimseniben
en iyisini yapmışsın boş vermeli bazen kaydirigubbakcemile5
şu resmi bi bulayım taratıp yazıcıda ekliicem , hangi resmi diceksin dimi yerimseniben
canım haklısın baklagiller de protein deposu ama gaz yapıcı özellikleri olnlar da var , bu kez kabusa dönüşeiliyor .. mesela mercimek bende hamilelik döneminde müthiş gaz yapıyor halbuki önceleri ne çok severek yerdim .. bunun yanı sıra nohutu daha rahat yiyebiliyorum .. deneme yanılma yöntemiyle en rahat yiyebileceğiniz baklagilleri pişirirseniz daha rahat geçer öğün sonralarınız , bir tavsiye:1hug:
demicem mezuniyet resmini dimi.bekli,yorum.
ay şimdi eşim aradı.güldürdü beni.gece bir ara sarılmaya kalktım sana.sanki çuvala sarıldım gibi hissettim dedi ya.
ecemsu24canım aramıza hoş geldin sağlıkla al kucağına bebişini
Kızlar saolunnn bıdışlar güsel yorumlarınız içinnn, bende beyas meleke katılıyorummm, cok uyumlu ve güsel anne adayları olduk bis bi aradaaaa :sm_cool: Allah bozmasın birlikteligimizi dogumdan sonrada insallahhh :1rolleyes:
Diloşummm nası atletikiimmm ama inanamadın dimi gorunce bu ne kıvrımlı vücut diyeeee :teytey:
Ay bayılıyorum kendimle dalga gecmeye, cok komigimmm şişkoyummmm, panda gibiyimmmm :lepi:
Swetimmmm hepimisss cok güselisss ne güsel bebişler cıkcak allahım bu forumdan hangisini mıncıklasak diye düşünces valla delikafadulden
ay şimdi eşim aradı.güldürdü beni.gece bir ara sarılmaya kalktım sana.sanki çuvala sarıldım gibi hissettim dedi ya.
kızlar maşallah bugun katılım full gözüküo..süpersiniz...
eyetknercim üzülcek bişi yok tatlım, geçmişi okudum, en azından insaflı patronların varmış.Bazı patronlar direk çıkışını verio yok 32 ye kadar tutuim die b dertleri olmuyo arkadasım yasadı yane..üzülme sen işsiz de kalmadın ipler sende, kararı sen verceksin dogumdan sonrada, hiç dert etme üzme meleğini ve kendini canım.herseyin hayırlısı olsun.
günaydınnnnnnnnnnnnn nerelerdesin sen yahu , bak bu saat oldu yoksun şeker sengözlerimebaksanab
haklısın canım , bu kadın gamlı baykuş oldu başıma kaydirigubbakcemile3 bu haftadan itibaren gitmiicektim güya ama rahim kaslarına bakılacak demişlerdi , o yüzden gittim , onu da 2 hafta sonra bakarız dedi , hazır bu hafta para ödedim öbür gelişimde ödemiycem ve rahim kaslarıma bakılacka diye gidicem , yoksa 9 Eylülde bi dr. var , onunla devam edicem sanırım , daralttı bu kadın yahu :1ninca:
eşinin görüşmesi nasıl geçmiş , bi netice var mı .. Rabbim tüm iş arayanlara ( benim iki eniştem ; ablam ve görümcemin eşleri de dahil ) tez vakitte hayırlı kazanç getirecek iş kapılarını açsın , amin :Saruboceq:
[COLOR="Blue"
[B][COLOR="blue"]acaba reflü olabilir misin yada yediklerin gaz yapıcı şeylerse ondan da olabilir . ha bir de bebiş büyüdükçe hacmi de büyüyor ve mideye yaptığı baskı artıyormuş ya o yüzden midende rahatsızlık hissediyor olabilirsin ..çok rahatsız hissedersen metsi ( gaz giderici ) , rennie ( mide rahatlatıcı ) hap-şurup veriyor dr.lar , bi dr.una danış istersen bu konuyu yerimseniben[/COLOR]
reflüm var maleseff ,panik atağım var boğazımda enfeksiyon var ve doğuma kadar hatta sütten bebişi kesene kadar da tedavi yokkkkkkkksenağlama
tam hastalık hastası bi anne adayı oldum sankidelikafadulden
beni bu hale insanlar getirdionlar utansın demiiiii:jeyyar:-tatlicadiarzu-
evet doğru bildinnnnn kaydirigubbakcemile5
e yuhh , hakkaten selçuk aynı selçuk yahu :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?