2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Canım demekki o bolgede bi enfeksiyon var ve tekrarlıyo, kaıcı cozum icin ilac vermeleri lazım gebelikle uyumlu, sen bi daha git bakkk, kaba kuvvet lazımsa geliiimmm klava:

Bilemediniiisss melek hanım cevap hepsi olcaktııı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-

cevap veriyorum.zuzuunun koca göbeği ve muhteşem çorapları.süpersin

cevap şıkkı c zuzucum
ay gerçekten de senin bacaklar nerede bitanem göremiyorum da
:roflol::roflol:

saol tatlım , doğru diyorsun , oğluşum için biraz daha rahat olmalıyım , hatta bencil düşünmeliyim bi anlamda :dilcikar:
dediğin gibi 3 ay , sonra 1 ay da lohusalık , ohhh mis gibi diimi , hiç kimseyi umursamadan yerimseniben
senin paşaya da maşallah balık gibi geziyor demek:asigim:

Gaydınımmm turkuazzz kaplumbaganınnn kendi rengiii hihoyyyt Tabi sen alttan cıkanların ayak oldugunu anlayamadınnnn kaydirigubbakcemile5

ılsucummm yedim ben bacakları, bacaklar göbekle birarada artık ayrı hareket etmiyolar, tek ayrı uzvumm ayaklarım kaldı, bi bebişime bi de kendime ayaklı tulumlardan alcammmmm, bi örnek giyerisss :roflol:

selsin o gerilmeler oluyo hayatım ya rahim büyüyo bebek kendine yer açıyo ondan oluyo bende de var sanki kaslarımı gerginleştiriyorlar gibi çekilme hissediyorum rahim büyüyomuş canım son 3 ayda daha sık yaşıcaz bu tip şeyleri ve daha fazlasını ne yazıkki :1no2:

eğer kafalarında çıkarma gibi bir düşünce yoksa.haziran 5ine kadar çalışmayı düşünüyorum.sonra çıkıcam işte izine.2-3 ayda ücretsiz izin kullanıcam.zaten raporluyken çıkaramazlar.ücretsiz izin kullanıcam zaman çıkarırlarsada kendileri bilir.belkide ben kuruntuı yapıyorum bilmiyorum.hassas oluyoruz ya bu durumlarda.bakalım canım hayırlısı.ama t6akmıyorum artık.2 gün taktım eee be dedim sen salakmısın kızım.boşverrrrrrrrr

2.bebeğinmi olucak.ilk çocuğun cinsiyeti ne.

zuzuuum hiç sorma bende kara kara düşünüyorum.
ayrıca etten tiksindiğini söylemişsin ben vejeteryanım balık dışında et yiyemiyorum
kurubaklagillerde protein yönünden zengin istersen onlardan da ye

Hicbirinissss bilemedinisss iste, cevap d şıkkıydı, büyük ikramiyeyi kacırdınısssss :sm_cool: Size şu muhteşem sesimle bi sarkı solıcektimmm ama sansınıza küsünnnn -tatlicadiarzu-

ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3

herkese günaydın kızlar
zuzuucum hoş geldin iyi olmana sevindim canımŞeniz
melekcim ablanında gözü aydın ne mutlu bi kız bi oğlan allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
eyetkiner canım hakkından da hayırlısı olsun demek kısmet buraya kadarmış üzme bol bol dinlen artık
star_dust canım maşallah bebişine gayet bence yerinde güzel gelişiyo sıkıntı yapma illaki onu yicem bunu yicem diye tabiki doktorun dediğinede uy bakalım 2 hafta içinde nasıl bi gelişme olcak sağlıkla gelsin oğlun

öncelikle gunaydın kızlar..zuzuuuuuummm bu ne şekerlik maşallah yaa.a.s..şık olarakta bence zuzunun göbeği ve corapları şıkkı daha yakışıo ..yine bak top gibi yusyuvarlak duruo, benmki yukardan bakınca oval duruo yaa:=)bende mi gariplik var acep..

Zuuzuzuzmmm ıŞte bu yaaa
hamılleık bu ıŞte
en tatlı hamıŞ olduĞun ve en gzÜel hamıŞ olduĞun ıÇın tebrıkler
alkıŞlar senın ıÇın zuzuummm duyuyor musunnnn

star dust etten tiksindiğini söylemişsin ben vejeteryanım balık dışında et yiyemiyorum
kurubaklagillerde protein yönünden zengin istersen onlardan da ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…