tşk ederim cnm
stardust
geçmiş olsun sibel .. ıhlamur iç istersen , iyi gelirmiş ( ben hiç içemem de -tatlicadiarzu- ) biraz limon da sık içine .. yada -2 kaşık bal ye , üstüne su felan içme bi süre ..
kötü hissediyorum derken yanma felan gibi mi ağırlık hissi gibi mi :uhm:]
canım sanada geçmiş olsun..dikkat et ...tatlım midem kötülüyor bi huzursuzluk bi ağırlık anlam veremiyorum...
zuzumm
Sibelcim gecmis olsun cnmm, hemen sıcak bisiler iç, surekli ılık su iç, bogazını ıslak tut a.s. veeee marş marşşş doktoraaaa hemennn yürü bakiiim koşşşşşklava:
tşk ederim cnm ya bu sürekli tekrar eden bi hal aldı bende ilaç veremiyorlar spreyle geçiştiriyorlar 5 aydır boğazım bi iyi bi kötü ne yapmak lazım acep:sm_confused:
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ayyy ben sizi yirim yirrrrrrrrr maşallahhhh yaaaaaaaaaaaaaaaaa
siz de biz de hepimiz temmuz anneleri olmasa koca gün sıkıntıdan napardıkk..........
sayenizde vakit su gibi akıp gidiyor
iyi ki varsınızzz:lepi::lepi:
cevap.cccccccccccccccccccccccccccccccccc
Ekleyebildimmi aceppp?
Eveeeettt kıslar yukardaki nedirrrr, şıkları veriyorummm kaydirigubbakcemile3
a) Turkuaz renkli çizgili çorap giymiş bi kaplumbaga,
b) Havası yeni şişmiş havalanmaya müsait bi turkuaz balonn
c) Zuzunun göbegiiii ve corapları
d) Hepsi
e) Hiçbiriii
delikafaduldendelikafadulden
Günaydın bacılar
Biz geldik paşam sabah çok keyifliydi balık gibi gezindi konuştuk anlattım ona aklımdakileri uslu uslu dinledi annesini yerim ben onu ya canım o benimmm
zuzum hoşgeldin kuzum iyisin maşallah benimde bir kez tansiyonum 8-5 olmuştu o nasıl bişiydir yaa başın kalkmıyo deli gibi dolanıyosun dikkat et canım hoplayım zıplama kırlarda artık ağırlaştık eski atletikliğin yok unutma süprizzzzz
Portakal resimlerimiz için yapılan yorumlara bayıldık oğluşumla güldük saolun varolun hep yanımızda olun öptük hepinizi.
Eyetkinercim bence daha az yoğunluğu olan şubeye geçmen çok iyi olmuş keyfini çıkar paşanla daha fazla vakit geçiriceksin demektir bu hiç üzülme boşver iş gelir geçer diye düşün inan işleri düşünce yüzüne gülüyorlar sonrasında umurlarında olmazsın senin gibi bir sürü çalışanı var diye düşün canım ben öyle düşünüyorum gerçkten.
stardustcım ani tansiyon çıkışları çok tehlikeli kendini biliyosun sinirlenme gerilme hayatım akışına bırak ben öyle yaptım kızcam nolucak herkes bildiğini okuyor kimsenin umrunda değilsin onlarda senin umrunda olmasın en azından 3 ay takma gülümse geç canım dikkat et kendine :1hug:
geldi mi geliyor bazen , sonra kızıyorsun kendine ama nafile , o an o ruh hali yaşanacak ille ... o yüzden ben de çok kızarım aklım başıma gelince kendime ..
iyi düşünmüşsün canım , hiç bi şey sen ve oğluşundan kıymetli değil .. işse , kısmetinde varsa , mutlaka bulursun bir yerde ..
ne zaman izne ayrılmayı düşünüyorsun ???
ahaha anladım ben onu sırnaşık şey
haklısın swetcim de bazen insanlar o kadar anlayışsız olabiliyorlar ki , kendi yaşadıklarından senin içinde bulunduğun durumu-psikolojini ( kendileri de bu yoldan geçmiş olmalarına rağmen ) düşünmüyorlar ve alttan alınması yad üstelenmemsi gereken konularda gerekszi gerilimler yaratabliyorlar .. hele bu kişiler eğer bi şekilde aileden biri olursa atsan atamaz satsan satamaz durumu oluyor ve sinirlendiğinle kalıyorsun ..
bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışıcam , belki bu benim kendimde kalıcı değişiklikler yapmama da vesile olur bu anlamda yerimseniben
teşekkürler yazdıkların için Şeniz
2.bebeğinmi olucak.ilk çocuğun cinsiyeti ne.
zuzuuum hiç sorma bende kara kara düşünüyorum.Saol bitanemmm, ben hala kendimi atletikkk zannediyorummm kaydirigubbakcemile3 İnce kıvrımlı vücudumla adeta bi kebelek gibi salınıyorummmm :lepi: Yerseniz artıkkkk
Ecemsu 3 erkek, 1 bayannn cok tehlikeliii, hpsine yetcek kadar çene mevcutmudurrrr? kaydirigubbakcemile3
İlsu bak göbeemi ekledim ama komik corabımı kirlilige atmısımmm onla sora cekilcemmmm :teytey:
Ekleyebildimmi aceppp?
d) Hepsi
e) Hiçbiriii
Ekleyebildimmi aceppp?
d) Hepsi
e) Hiçbiriii
KIZLAR BEN TOPİĞİMİZİ VE HEPİNİZİ ÇOKKK SEVİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?