2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ay cok sevinirimmmmmm :sm_cool: SAT im 08.10.2008. ay n yazmak istiyorum kısmı zormus sanki bebegim karsımdaymısta bisi demem gerekiyomus gibi hissettim heyecan yaptımmmm delikafadulden MİNİK KELEBEĞİMMM demek istiyorummmm :1rolleyes:

:1shok:....bi arkadaşım var aramız 1 hafta o benden 1 hafta öndeydii.. evdeyken kasılmaları başlamış birden su gelmiş çok korkmuş tabii hemen hastaneye gitmişler.. ilk gittikleri hastane doğum zamanı gelmiş demiş.. sonra kendi dr larına gitmişler o bakmış bebeğin suyu tam herhangi bişey yok erken doğum riski varmış ama doğum başlamamış...serum takmışlar 2 gün yatmış hastanede şimdi eşini gördüm o anlattı çok üzüldüm... çok korkmuşlar.. dr bebek yaşar ama küvezde kalır doğarsa demiş.. şimdi ne kadar dursa kardır diyorlar.. inşallahh zamanında gelir :Saruboceq:

ay çok üzüldüm canım.bende çok korkuyorum bu durumdan.allah korusun.

Stardustcum Şımdı saÇların sarı gıbı ama dımı.selÇuk'un yanındakı ÇocuĞun adı dılımın ucunda Çıkmıyor da nıŞanlanmıŞ selÇuk ıle facebokta gÖrÜŞÜyorlar

Selsin eşin esmermiş gözleri sana benzesin ama esmer renkli gözlüde çok hoş olur ay sipariş gibi tövbe tövbe oldu sağlıkla gelsinde öncelikle:Saruboceq:

selsin eşin esmermiş gözleri sana benzesin ama esmer renkli gözlüde çok hoş olur ay sipariş gibi tövbe tövbe oldu sağlıkla gelsinde öncelikle:saruboceq:

tabii ilk önce sağlıklı olsun.evet eşim esmer teni yanık gibi.teni babasına benzesin diyorum gözleri bana.tövbe tövbe allahın gücüne gitmesin.allahım bütün bebekler ilk önce sağlıklı olsun

Teşekkür ederiz canım.Bende 2 tetanozuda oldum şükür hiç acımadı.

Saol melekcimmm kıs heycan yaptımmm valla kaydirigubbakcemile3

Emelcimm insallah bian once düzelir arkadasın da zamanında dogum yaparrrrr, ay cok korkuyorum ben erken dogumdannnnn :1no2:

ay çok üzüldüm canım.bende çok korkuyorum bu durumdan.allah korusun.

Saol melekcimmm kıs heycan yaptımmm valla kaydirigubbakcemile3

Emelcimm insallah bian once düzelir arkadasın da zamanında dogum yaparrrrr, ay cok korkuyorum ben erken dogumdannnnn :1no2:

teşekkürlerr kızlarr.. evett yaa bende çok korkuyorumm.. allahımm bütün bebişlerr zamanında gelirler inşallahhh:Saruboceq:

Ay stardust gÖrÜnce anılarım depreŞtı valla.ÖzlemıŞım okulu.gÜzel geÇmıŞtı.9 sene olmuŞ ne kadar Çabuk geÇmıŞ zaman daha dÜn gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…