BANANE ZUZU SÖYLEYEMEM :jeyyar:
ŞAKA ŞAKA TİCKER7910 DAN YAPTIM.............
AMA İSTERSEN SENİN İÇİNNN EN GÜZELLERİNDEN 5-6 TAKVİM OLUŞTURURUM SEN İÇİNDEN SEÇ ZEVKİNE GÖRE SON ADETİ YAZ YETERLİİ BİDE NE YAZMAK İSTİYORSAN TAKVİME
resimi buldum kolilerin içindeki albümlerden ve taramayı da becerdim sanırım yerimseniben
soldan 2. Ağlak olan ben , arkadakileri tanımışsındır yerimseniben
[ımg]http://img219.imageshack.us/img219/8079/mezuniyet.jpg[/ımg]
:1shok:....bi arkadaşım var aramız 1 hafta o benden 1 hafta öndeydii.. Evdeyken kasılmaları başlamış birden su gelmiş çok korkmuş tabii hemen hastaneye gitmişler.. Ilk gittikleri hastane doğum zamanı gelmiş demiş.. Sonra kendi dr larına gitmişler o bakmış bebeğin suyu tam herhangi bişey yok erken doğum riski varmış ama doğum başlamamış...serum takmışlar 2 gün yatmış hastanede şimdi eşini gördüm o anlattı çok üzüldüm... çok korkmuşlar.. Dr bebek yaşar ama küvezde kalır doğarsa demiş.. şimdi ne kadar dursa kardır diyorlar.. Inşallahh zamanında gelir :saruboceq:
Ne yasaĞı ya sİbellll
Çaktırmadan ekle bence....
Beklİyoruz en kısa zamanda
selsin eşin esmermiş gözleri sana benzesin ama esmer renkli gözlüde çok hoş olur ay sipariş gibi tövbe tövbe oldu sağlıkla gelsinde öncelikle:saruboceq:
günaydın güzel anneler
dün bizde tetenoz aşımızın 2. sini olduk bu seferki biraz acıdı hatta oluşum bile hissetti tekme attı hemen .kıyamam ona ben.
1 günde yine doldurmuşsunz sayfaları kuzeydeniz bebişin çook tatlı çıkmış hele parmakları hepsini tek tek öperim ben onların.
ay çok üzüldüm canım.bende çok korkuyorum bu durumdan.allah korusun.
Saol melekcimmm kıs heycan yaptımmm valla kaydirigubbakcemile3
Emelcimm insallah bian once düzelir arkadasın da zamanında dogum yaparrrrr, ay cok korkuyorum ben erken dogumdannnnn :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?