arkadaşlar merhaba
umarım herkes iyidir. Bana diabet tanısı kondu( şeker ölçüm cihazı falan verdiler birde ne yazdığını bilmediğim bir liste salıya kadar uygulayackmışım sonra düşmezse insülin verecklermiş. Zırlamamı kesemiyorum bir türlü.herkesi üzdüm ama napayım kii
arkadaşlar merhaba
umarım herkes iyidir. bana diabet tanısı kondu( şeker ölçüm cihazı falan verdiler birde ne yazdığını bilmediğim bir liste salıya kadar uygulayackmışım sonra düşmezse insülin verecklermiş. zırlamamı kesemiyorum bir türlü.herkesi üzdüm ama napayım kii
benim arada oluyo selsin ama genellikle diz kapağımın altındaki arka kaslarda
arkadaşlar merhaba
umarım herkes iyidir. bana diabet tanısı kondu( şeker ölçüm cihazı falan verdiler birde ne yazdığını bilmediğim bir liste salıya kadar uygulayackmışım sonra düşmezse insülin verecklermiş. zırlamamı kesemiyorum bir türlü.herkesi üzdüm ama napayım kii
selsin bu zamanlarda normalmış apışarasındaki ağrılar ve kasıktaki kasılmalar doğuma hazırlıyormuş vücut kendini benimde akşamları oluyor o ağrılardan hatta ödüm kopuyor hemen dizlerimi karnıma çekip bekliyorum drum öle söledi hiçbir doğum sancısı kendiliğinden geçmez dedi ritmik olarak artarsa haberim olsun dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?