2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

arkadaşlar merhaba

umarım herkes iyidir. bana diabet tanısı kondu ( şeker ölçüm cihazı falan verdiler birde ne yazdığını bilmediğim bir liste salıya kadar uygulayackmışım sonra düşmezse insülin verecklermiş. zırlamamı kesemiyorum bir türlü.herkesi üzdüm ama napayım kii

ah canım ya.çok üzüldüm ne olur ağlama bak bebeğine böyle daha çok zarar veriyorsun.onu düşün.bunun sonunda ölüm yok sonunda.inşallah insülün'e gerek kalmaz.

Amatistcimmm üzülme cnmm nolurrr, sonucta allah kimseye dermansız dert vermesinnn, hep en kötüsünü düşünüppp sora sevinmek lazımmm, üzülme bebişini de üzmeee :1hug:

canım çok gecmıs olsun uzulme annesı bebıınde uzulur sonra:teselli:

benim arada oluyo selsin ama genellikle diz kapağımın altındaki arka kaslarda

yok canım.vajinaya doğru varmı.benim özellikle oturup kalktıktan sonra oluyor.bir süre düzgün yürüyemiyorum.öff kendimimi çok dinliyorum diyorum ama mız mız bir insanda değilim aslında.yada göbeğim vücuduma çok ağrılık yapıyor bilemiyorum artık

kızlar merhabalar nasılzınız bakalım ben dün meleğimi gördüm çok tatlıydı teyzeleri 1 kilo olmuş kuzucum kafasındaki kistde dağılmış haftaya istanbula dönünce tekrar görecem kuzumu

selsin bu zamanlarda normalmış apışarasındaki ağrılar ve kasıktaki kasılmalar doğuma hazırlıyormuş vücut kendini benimde akşamları oluyor o ağrılardan hatta ödüm kopuyor hemen dizlerimi karnıma çekip bekliyorum drum öle söledi hiçbir doğum sancısı kendiliğinden geçmez dedi ritmik olarak artarsa haberim olsun dedi

Ay canım hamilelikte olabiliyoımuş bu tip şeyler lütfen üzme kendini az kaldı çok kullanmıcaksınki bebeğe hiç bir zararı yok lütfen mutlu olmaya çalış bebeğin daha çok üzülüyo sen ağladıkça canım yaaa:teselli:

evet işte o ağrılar.korkuyorum bende birden öyle ağrı olunca.normalse sorun yokc canım.çok sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…