2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ah canım cok zor işin .1 günü iyi değerlendir ozaman
bende özel sektördeyim ama bayramlarda tatiliz.

canım hepimizin ortak sorunu oldu uyku, ben iyi bir kış uykusu istiyorum, şöyle bir kaç ay hiç fena olmaz kaydirigubbakcemile3

Günaydın meleklerin anneleri
aklınızda olsun bayramda kurbandı felan derken kendizi ormayın en öenmlisi çiğ ete dokunmayın.
çiğ ete dokunacaksanız eldiven giyin.lütfen

Günaydın meleklerin anneleri
aklınızda olsun bayramda kurbandı felan derken kendizi ormayın en öenmlisi çiğ ete dokunmayın.
çiğ ete dokunacaksanız eldiven giyin.lütfen

haklısın canım, bir de ilk gün et yenmemeli imiş, etin dinlenmesi için ikinci gün beklenmeliymiş.

İçnizde uyuyamayan tek kişi benim herhalde, gece 3 kez uyandım sağa sola dönmekten eşim uyanmış bişeyin mi var dedi her gece istisnasız böyleyiz,2 haftadır olmaya başladı benim ki daha doğmadan beni uykusuz bırakmaya başladı doğunca antremanlı olacağız herhalde gece uyumayınca sabahlarıda kalkmak zor geliyor işe geç kalıyorum ALLAH'tan problem olmuyor geç kalmam mirmirmirmir

günaydın kızlarr nasılsın bakalım geçmişi okudum da herkesin keyfi yerinde ohh ne güzel böyle gidelim hürrem sorma canım aynen gece çok sık uyanıyorum en az 2 3 kere tekrar uykuya dalmakta zor oluyo antiremanlıyız şimdiden bebişler bizi iyi disipline sokacak :roflol:kaydirigubbakcemile3

maşallah geceleri deliksiz uyuyorum, çay içerken tv izlerken uyuyorum mirmirmirmir, eşim beni her gördüğünde yatmaya programlanmışsın sen diyor kaydirigubbakcemile3 9 ay böyle yatıcakmısın diye soruyor mirmirmirmir

Kızlar bende dün doktora gittim bebişimi gördüm kocaman olmuştu yaaa eli ayağı heryerini gördüm o kadar tatlı bişeyki elleri ayakları hiç durmuyo afacanın

merhabalar herkese

bebişlerini sağ salim görenlerin gözleri aydın olsun..

ben de sabah çıktım hastaneye beta hcg son kez ölçtür demişti dr. 133 çıktı . sonuç yine düşük galiba :çok üzgünüm:

yarın gidicez galiba bursaya. inşallah kötü bişey yoktur. bayram öncesi moralimiz bozulmaz inşallah benneyaptımki :a015:

zlar benim mide bulantım var ama 3 gündür artık yemek yiyebiliyorum.... tat alabiliyorum. umarım bebiş iyidir yaaaa.... çok korkuyorum 2 gündür kasık ağrısı var. sizde de var mı kızlar?

canım inşallah bozulmaz moralin. peki dr ne diyor?dualarımız seninle canım..

acaba ben de bayramdan sonra gittiğimde bebeğimin hareketlerini görebilirmiyim ?
heyecan yaptım bak şimdii :)

zlar benim mide bulantım var ama 3 gündür artık yemek yiyebiliyorum.... tat alabiliyorum. umarım bebiş iyidir yaaaa.... çok korkuyorum 2 gündür kasık ağrısı var. sizde de var mı kızlar?

canım sürekli değil ama ara ara ağrım var

Cnm innşallah kötü bişey yoktur. Stres yapma sakın senin için dua edicem

canım umarım kötü bişey yoktur aklına kötü şeyler getirme.

KIZLAR LÜTFEN BAKIN ÇOK ÖNEMLİ

az önce internette gezerken ankarahaber.com un sayfasında kadın - erkek bölümüne tıklayınca şok bir haber gördüm, lütfen sizde bakın, folic asitin gebeliğin ilk üç ayında bebeklerde faydasının değil aksine zararının olduğu yazıyor, lütfen haberi okuyun ve yorumlarınızı paylaşın...

akdaş ben sonucu internetten aldım. dr a yarın göstericem nasipse. kendi dr um bursada da.

çok sağolun arkadaşlar. bu mübarek cuma günü Allah hepimizin dualarını kabul etsin..

:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…