- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
günaydın arkadaşlar
o kadar çok uykum var ki çok zor kalktım walla. özel şirkette çalıştığım için bayram da da çalışıyorum sadece 1 gün iznim var
napcam ben yaa akşam 9 da uyukluyorum sabah kalkamıyorum walla :)
Günaydın meleklerin anneleri
aklınızda olsun bayramda kurbandı felan derken kendizi ormayın en öenmlisi çiğ ete dokunmayın.
çiğ ete dokunacaksanız eldiven giyin.lütfen
merhabalar herkese
bebişlerini sağ salim görenlerin gözleri aydın olsun..
ben de sabah çıktım hastaneye beta hcg son kez ölçtür demişti dr. 133 çıktı . sonuç yine düşük galiba :çok üzgünüm:
yarın gidicez galiba bursaya. inşallah kötü bişey yoktur. bayram öncesi moralimiz bozulmaz inşallah benneyaptımki :a015:
kızlar benim mide bulantım var ama 3 gündür artık yemek yiyebiliyorum.... tat alabiliyorum. umarım bebiş iyidir yaaaa.... çok korkuyorum 2 gündür kasık ağrısı var. sizde de var mı kızlar?
acaba ben de bayramdan sonra gittiğimde bebeğimin hareketlerini görebilirmiyim ?
heyecan yaptım bak şimdii :)
merhabalar herkese
ben de sabah çıktım hastaneye beta hcg son kez ölçtür demişti dr. 133 çıktı . sonuç yine düşük galiba :çok üzgünüm:
yarın gidicez galiba bursaya. inşallah kötü bişey yoktur. bayram öncesi moralimiz bozulmaz inşallah benneyaptımki :a015:
merhabalar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?