2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

evet canım dün akşam fox ana haberde vardı aynı haber ama elden ne gelirki kullandık folic asiti sadece dua etmeliyiz inşallah bişey yoktur bebişlerimizin sağlıklıdırlar

canım onu dün başka bi arkadaşta dedi muhtemelen zararlı olanlar şu ucuz tablet şeklinde satılanlar var folic plus ve folibol dışında kullanmayın

ya arkadaşlar şimdi bu haberleri okuyorum biri de yorum yapmış habervitrini.com da, hamileliğim sırasında doktorum ısrarla kullandırdı, şimdi çocuğum hırıltılı nefes alıyor diye, acaba hapı bırakıp fındığa mı yüklensek? kafam çok karıştı.

canım kullanmayı bırakacak mısın?

canım bana doktorum bıraktırdı zaten ben kendim başlamıştım kullanmaya doktordan önce yani daha hamile değildim ilk muayneme gittimde 6+2 günlük hamileydim doktorum bana elevit verdi folic pulus bırak demişti ama az kaldıysa kutusunda günde bi tane iç dedimişti ama ben hiç kullanamdım öyle dedikten sonra bıraktımfisfisfis

aynen bende 6+2 de gittim folik asidi bıraktırıp elevit verdi

aaa bu folık acıd haberıde neyın nesı..kaydirigubbakcemile
benım doktorda bana elevıt vermıstı hatta ben folık acıd mı kullansam dıye dusunup duruyordum.-tatlicadiarzu-
aslında en ıyısı bebegı dogal besınlerle besleyebılmek.kaydirigubbakcemile5

Herkese merhaba,
Ben de folbiol kullanıyorum ve bırakmayacağım. Doktorlar seminerlere gidip sürekli kendilerini yeniliyorlar. İnternetteki bilgilerin çoğu kirli. İnanmayın kızlar. Doktorunuz ne verdiyse onu kullanın.

yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar,

benim gündüzleri pek midem bulanmazdı ama bugün çok feci bulanıyor, sabahtan beri azalmadı da, aynı şiddette devam ediyor kafamçokkarıştı

Kızlar aranızda bebeğin kesesi yuvarlak olmayıp ovalleşen ve düşüğe doğru giden hamişler varmı?Doktor bana öle dedi ve progestan verdi?15 gün sonra yine gideceğim...

Kızlar bende dün doktora gittim bebişimi gördüm kocaman olmuştu yaaa eli ayağı heryerini gördüm o kadar tatlı bişeyki elleri ayakları hiç durmuyo afacanın

Ben de yarın doktordayım. Çok merak ediyorum ne yapıyor? Hep hareketsiz görmüştüm. Şimdi hareketlerini görmek için sabırsızlanıyorum.
Biz senle tam tamına aynıyız. Muhtemelen ikimiz de Haziran sonunda bebekleri kollarımıza alacağız inşallah. Daha önce sezeryan yapacağını söylemiştin. Neden ki?

Kızlar aranızda bebeğin kesesi yuvarlak olmayıp ovalleşen ve düşüğe doğru giden hamişler varmı?Doktor bana öle dedi ve progestan verdi?15 gün sonra yine gideceğim...

sana cvp yazmıştım canım benimkide oval dr bişi demdi bebeğiminde kalp atışı var şükür.

kızlar böyle kulaktan dolma haberlere inanmayım benim doktrorumda doçent sürekli araştırma yapıyor yurt dışı yayınları falan var.heralde bilirdi ben elevite geçeyimi dedim gerek yokmuş çünkü elevitin içindede folik asit var ve nerdeyse 1000 katıymış folik plus iyi dedi günde 3 kez al bebeklerin noral tüp defekti olmasın diye beyinleri için.hayırlısı olsun ben nerdeyse 6 aydır kullanıyorum.

Benim kanamam olduğunda hastanede yatmıştım. Orada ultrosonla baktıklarında kese hiçbirşeye benzemiyordu. İnce uzun birşey olmuştu. Bebekle ve kanama ile ilgili detaylı rapor yazdılar ama kesenin şeklinin anormal olduğunu belirtmediler. Şu anda su damlası şeklinde ve doktorum "çok düzgün su damlası şeklinde" dedi. Yine anormal bişey olsa söylerdi. Bence sen şekline takılma. Ayrıca herkes ultrasonlarını scan edip gösteriyor. Kimseninki tam yuvarlak değil. Kanaman yoksa sorun yok canım. İçin rahat olsun.

Evet cnm banada doktor 6. haftada kesen düzgün değil takip edicez dedi. Ama Allaha şükür hiçbişey olmadı sende ilacını kullan dinlen cnm kendini yorma hiçbişey olmaz Allahın izniyle

Cnm benim bir kızım var 7 yaşında onda sezeryan olmuştum o yüzden buda mecbur öyle olucak. Ya doktora gidince inanamıyacaksın gördüğüne kocamanlar cnm dün benimki elini emiyodu. bi görsen heryerleri olmuş baya bebek şeklindeler biz dün çok şaşırdık. cnm doktora gidince buraya yaz merak ederim boyu filan ne kadar.Karşılaştırırız

ipekcim mesela benimde ilk gittiğimde diklemesine uzun fasulyeye benziyordu son gittiğimde de ince uzun ovalleşmede vardı. her gitmemizde bebek büyüdükçe farklılasıyor .gebelik kesesi bozulursa kesinlikle kanama yapar zaten

Ay parmakları çıkmış da emiyormuş. Yerim ben onu. Boyu kaç olmuş? Benimki 8+3'de 17 mm'ydi. Bir de doktorun kese boyunu ölçüyor mu?

Aynı tarif ettiğin gibiydi. Her defasında değişik şekil oluyor. Aman kanama falan olmasın artık. Hayırlısı ile 4 ayı atlatayım da her tuvalete girdiğimde tedirgin olmak istemiyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…