evet canım dün akşam fox ana haberde vardı aynı haber ama elden ne gelirki kullandık folic asiti sadece dua etmeliyiz inşallah bişey yoktur bebişlerimizin sağlıklıdırlar
KIZLAR LÜTFEN BAKIN ÇOK ÖNEMLİ
az önce internette gezerken ankarahaber.com un sayfasında kadın - erkek bölümüne tıklayınca şok bir haber gördüm, lütfen sizde bakın, folic asitin gebeliğin ilk üç ayında bebeklerde faydasının değil aksine zararının olduğu yazıyor, lütfen haberi okuyun ve yorumlarınızı paylaşın...
canım kullanmayı bırakacak mısın?
canım bana doktorum bıraktırdı zaten ben kendim başlamıştım kullanmaya doktordan önce yani daha hamile değildim ilk muayneme gittimde 6+2 günlük hamileydim doktorum bana elevit verdi folic pulus bırak demişti ama az kaldıysa kutusunda günde bi tane iç dedimişti ama ben hiç kullanamdım öyle dedikten sonra bıraktımfisfisfis
aaa bu folık acıd haberıde neyın nesı..kaydirigubbakcemileKIZLAR LÜTFEN BAKIN ÇOK ÖNEMLİ
az önce internette gezerken ankarahaber.com un sayfasında kadın - erkek bölümüne tıklayınca şok bir haber gördüm, lütfen sizde bakın, folic asitin gebeliğin ilk üç ayında bebeklerde faydasının değil aksine zararının olduğu yazıyor, lütfen haberi okuyun ve yorumlarınızı paylaşın...
aynen bende 6+2 de gittim folik asidi bıraktırıp elevit verdi
Kızlar bende dün doktora gittim bebişimi gördüm kocaman olmuştu yaaa eli ayağı heryerini gördüm o kadar tatlı bişeyki elleri ayakları hiç durmuyo afacanın
Kızlar aranızda bebeğin kesesi yuvarlak olmayıp ovalleşen ve düşüğe doğru giden hamişler varmı?Doktor bana öle dedi ve progestan verdi?15 gün sonra yine gideceğim...
Kızlar aranızda bebeğin kesesi yuvarlak olmayıp ovalleşen ve düşüğe doğru giden hamişler varmı?Doktor bana öle dedi ve progestan verdi?15 gün sonra yine gideceğim...
Ben de yarın doktordayım. Çok merak ediyorum ne yapıyor? Hep hareketsiz görmüştüm. Şimdi hareketlerini görmek için sabırsızlanıyorum.
Biz senle tam tamına aynıyız. Muhtemelen ikimiz de Haziran sonunda bebekleri kollarımıza alacağız inşallah. Daha önce sezeryan yapacağını söylemiştin. Neden ki?
Cnm benim bir kızım var 7 yaşında onda sezeryan olmuştum o yüzden buda mecbur öyle olucak. Ya doktora gidince inanamıyacaksın gördüğüne kocamanlar cnm dün benimki elini emiyodu. bi görsen heryerleri olmuş baya bebek şeklindeler biz dün çok şaşırdık. cnm doktora gidince buraya yaz merak ederim boyu filan ne kadar.Karşılaştırırız
ipekcim mesela benimde ilk gittiğimde diklemesine uzun fasulyeye benziyordu son gittiğimde de ince uzun ovalleşmede vardı. her gitmemizde bebek büyüdükçe farklılasıyor .gebelik kesesi bozulursa kesinlikle kanama yapar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?