2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Nihayet cm'li ifadelere geçiyoruz artık. Hep milim milim büyüdüler. Biz de meraktan çatladık.

evett sürekli görmek gün gün takip etmek istiyor insan benim doktorum sürekli çağırmıyor ultrasyon letide çok masum değil sürekli girmeyelim diyor şimdi randevumuz 3 hafta sonra ense klınlığını ölçecek ve ikili testimiz yapılacak

Ultrason için zararı yok diyorlar ama ben de pek inanmıyorum. En iyisi sorun yoksa 3-4 haftada bir girmekmiş. İngilterede tüm hamilelik boyunca 2 kez ultrason hakkın varmış.

Ya kızlar bişey sorucam bu ultrason ölçümü her seferinde değişiyomu ? Benim son ölçümüme göre 10+2 olması gerekirken 10+6 yazıyodu nasıl oluyoki yaww

çok üzüldüm yoncacım inşallah iyidir bebeğin ya, kötü düşünme niye hemen düşüğe yoruyorsun. belk herşey yolundadır. moralini yüksek tut, allah korur bebişini.

arkadaşlar ya dün akşam yine ultrasona girdim 5+3 hamileyim. bebek hiç görünmüyor yolk denen şey nerdeyse tamamen oluşmuş, ama henüz bebek ve kalp atışı yok. aklımı kaçırıcam artık, bu normalmi siz bebeğinizi ve kalp atışını aynı anda mı gördünüz kese boyu .1.55 cm olmuş ama içinde bebek görünmüyor. eşim yolk sac olduğuna göre boş gebelik olamaz diyor ama ben çok huzursuzum iki günde bir ultrasona giriyorum. pazara yine giricem ama nasıl geçecek iki gün bilmem.nrmalde sat a göre 6+3 olmam lazım ama geç döllenme nedeniyle herhalde geriden geliyoruz.5+3 iken durumunuz nasıldı arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar ya dün akşam yine ultrasona girdim 5+3 hamileyim. bebek hiç görünmüyor yolk denen şey nerdeyse tamamen oluşmuş, ama henüz bebek ve kalp atışı yok. aklımı kaçırıcam artık, bu normalmi siz bebeğinizi ve kalp atışını aynı anda mı gördünüz kese boyu .1.55 cm olmuş ama içinde bebek görünmüyor. eşim yolk sac olduğuna göre boş gebelik olamaz diyor ama ben çok huzursuzum iki günde bir ultrasona giriyorum. pazara yine giricem ama nasıl geçecek iki gün bilmem.nrmalde sat a göre 6+3 olmam lazım ama geç döllenme nedeniyle herhalde geriden geliyoruz.5+3 iken durumunuz nasıldı arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

karından bakıldıysa görememen çok normal canım
bende 5+3 ken sadece keseyi görebilmiştim 6+2 ken kalp duyuldu .
yolk sac varsa bebvekte olur .içini ferah tut canım.

bende geçen hafta 6+6 iken duydum kalp atışını ve kocaman bir C harfiyydi tostoparlak bişi yani maşşallah benimkide.herzaman sıklıkla gitme bence çünkü ultrasyonun aleti radyasyon yani bebeğe zarar verebilir hafta hafta git bari...kalp sesinin duyduktan sonra zaten anne olduğunu ozaman anlarsın ben eve gelene kadar ağladım hüngür hüngür :) ay sonuna da testleri yapıcak ense kalınlığı ile 2li test falan sanırım.bende geceleri sancı ( rahim büyüyor diye) ve sabahları felaket bulantı oluyorsenağlamabunun içnde dr.çubuk kraker önerdi ve kalkma yataktan bi süre dedi.:tomato:

canım çok normal bence; benim 7 haftalıkken vajinal ultrasonda gördü bebeği ve kalp atışlarını.... birazcık sabret canım...

kızlar bişey merak ettim...
Bebişlere kaç ayda hamile kaldınız ve kaç yıllık evlisiniz....
Ben başlıyayım...
Ben 1,5 yıllık evliyim
7 ay önce korunmayı bıraktım..6. Ayda doğal yolla hamile kaldım.

yaklasık 3 yıllık evliyim
ilk bebeğime 7 ay sonra hamile kaldım .
ikincisine 2. ayımda kaldım

bende 1.5 yıllık evliyim korunmayı bıraktığım 7. ayımda hamile kaldım

ben 5 yıllık evliyim.
4 düşüğüm oldu. tüp bebek ve pgt ile yeniden hamile kaldım düşüklerim 1 er yıl ara ile oldu. inşallah bu sefer meleğim benden ayrılmaz :)

bende 8 senelik evliyim kızımda korunuyoduk bi gece korunmadık oda oluverdi:) bundada korunmayı bıraktık 4. ayımda hamile kaldım bu biraz nazlandı.:1rolleyes:kaydirigubbakcemile3..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…