2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

hemen hamıle kalanlar ne kadar sanslı masallah.
benım bebıs bıraz nazlı.14 ay bekledım.
buarada yaklasık 2,5 senelık evlıyım.

Son düzenleme:
Allah olmayanlara da nasip etsin inşallah.ben olmayacak diye çok telaş yaptım..çok korktum...üstelik hamile kalmadan 1 ay önce aşılama yaptırdım ve aşılamam tutmadı.....üstelik eşimde de bende de hiç problem yok....
Ama allaha çok şükür ki aşılamadan hemen sonraki ay bebeğim bana daha fazla kıyamadı ve kendiliğinden geldi meleğim...çok şükür
gerçekten bu yolda beklemek çok zor..allah kimseyi evlat hasretiyle sınmasın tüm isteyenlere versin inşallah

niye bukadar erkenden aşılama yaptırdın canım problem yoksa ,sende istediğin bişeyin hemen olmasını istiyorsun dimi :)) ha diyince olacak

allah bebeklerimizi meleklerimizi bizlere bağışlasın
sağlıklı hayırlı evlatlar olurlar bize inşallah. hepimiz çok güzel çok iyi anne olacağız buna eminim :)
inşallahh :)

niye bukadar erkenden aşılama yaptırdın canım problem yoksa ,sende istediğin bişeyin hemen olmasını istiyorsun dimi :)) ha diyince olacak

-tatlicadiarzu-ah ilsucum ah....tüm hormonlarım çok iyiydi ve sperm anelizi de normal di...
20 milyon olması gereken sayı bizde 110 milyondu...
ama hiçbişey beni tatmin etmiyordu canım..sürekli olmayacağını düşünüyordum çok ağlıyordum...sonra doktorumla konuştum çok istiyorsan aşılama yapabiliriz sen rahat ol dedi..aşılama yaptırdım sonra..ama aşılamam tutmadı.....
sonra dedim ki kendi kendime...aşılamam da tutmadığına göre artık zorlamamın hiç anlamı yok....ben ne kadar üstüne gitsem de olmuyor işte artık uğraşmayacağım ister olsun ister olmasın dedim ve yumurta takibimi yumurtlama günlerimi hiç takip etmedim..kendimi rahat bıraktım....veee hatta tam yumurtlama günümde de ilişkiyi kaçırmıştık....ama bebişim kıyamadı bana ve 1 hafta geç döllenmeyle geldi yerleşti içime...
kendimi rahat bıraktığım ve sırf bebek olsun diye ilişkiye girmediğim ilk ay hamile kaldım

senin mucizen gerçekleşmiş canım gerçekten de ..
Normal süre icinde hamile kalmışsın zaten sende..
Aşılama ile hamile kalan neredeyse yok gibi ya ,çok az kişininki tutuyormuş

Bende yaklaşık 2,5 senelik evliyim 6 kadar korunduk bırakınca olmadı aynı zamanda fmf hastasıyım sürekli ilaç kullanıyorum o yüzden olmuyordur diye düşünüyordum böbreklerini kaybetmemek için doktor kontrolünde yaşamam gerekiyor tesadüfen kontrolün birinde doktora sordum bizim bebeğimiz olmuyor diye oda bana iyi düşündün mü fmfli hamile kalmayı göze alabilecekmisin dedi dünyam başıma yıkıldı gerçekten zor bi dönem olacak dedi ama aynı adam dur bide eşinenden test isteyelim üzülme belki seninle alkası yoktur dedi test sonucunda eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu ve 4 ay sonra hamile kaldım çok şükür şimdi ilaçlarımıda kullanıyorum atak geçiricem diye korkuyorum ama hazırladım ben kendimi zor bi hamileliğe hiç bişey zor gelmedi şu ana kadar bebeğim benimle kaldığı müddetcede sıkıcam dişimi ara sıra eklem ağrılarım oluyor ama karın ağrım olmadığı için hiç takmıyorum rabbim onu anlıma yazdıysa kavuşacağız zaten kuzumla uzun oldu biraz kusura bakmayın

dolmuşum herhalde ilaç kullandığım için kendimi suçlu hissediyorum ona zarar veriyormuşum gibi geliyor ondan olu galiba doktorum bırakırsan ikinizin hayatıda daha tehlikeli olur dedi bırakamadım ama içim içimi yiyiyor her ilaç alışımda hayırlısıyla tarama testlerini bi yapsak içim rahat olacak

yine de yaşadığım ve yaptırdığım hiçbirşeyden pişman değilim...
böyle yaşanması gerekiyormuş....hayırlısıyla geldi ya mucizem...allaha çok şükür çooook...

Ben 4 yıllık evliyim. 2 yıldır deniyorduk. Eşimin sperm hızında sorun vardı. 2 kez ameliyat oldu. Tüp bebek hazırlıklarına başlayacaktık ki hamile olduğumu öğrendim. Tam sürpriz yani. Doktor aşılamada şansınız yüksek demişti ama hiç deneme yapamadık :)

Allah gerçekten çok büyük ve mucizeler yaratıyor....
Olmaz denileni olduruyor...
Allahım herkeze tüm isteyenlere nasip et

bende 8 senelik evliyim kızımda korunuyoduk bi gece korunmadık oda oluverdi:) bundada korunmayı bıraktık 4. ayımda hamile kaldım bu biraz nazlandı.:1rolleyes:kaydirigubbakcemile3..

Bende 8 yıllık evliyim kızıma 1 defa korunmadık ve hamile kaldım ikinci bebişimede korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım

Bir defa korunmadan hamile kalmak imkansıza yakınmış aslında. Ama işte dünyaya gelecekleri varsa bir bahane buluyorlar.

Bir defa korunmadan hamile kalmak imkansıza yakınmış aslında. Ama işte dünyaya gelecekleri varsa bir bahane buluyorlar.

ben korunurken haliyle istemiyordum bizede öyle bi verilmiş ki kzara olursa hamile kalınır inanılmaz dikkat ediyorduk korunmayı bıraktık 7 ay uğraş verdik eşim her seferinde hani kazara olursa kalınıyordu diye küfürü basıyordu vallakaydirigubbakcemile3

kızlar ben en son doktora gittiğimde 9+0 haftalıktım ama bebişin hareket ettiğini görmedim doktorda bişey demedi sizce kaçıncı haftada hareket ediyo sanırım aramızdan bi kaç kişi bebişini gördü hareket ederken bende yarın gitsem acaba iyi olur daha kontrol kartımın dolmasına 3 günü var bebişi görmüş olurum belki hareketlerinide görürüm şuan 9+6 haftalığım yarın gitsem hareket ettiğini görebilirmiyimfisfisfis:uhm:

canım muhtemelen görürsün biz dün 9+4dük ve gördük inş sende görürsün

canım beim hiç suçlu hissetme sen onu ikiniz için kullanıyorsun keyfi değil bol bol dua et bebişin için alahım onu kullandığın ilaçların yan etkisinden koruyacaktı unutma dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…