Kızlar mideler ne durumda
:bbo:
:bbo:fena cnm fena ilaç alıyormusunuz peki ben aldımı uyuyorum
niye bukadar erkenden aşılama yaptırdın canım problem yoksa ,sende istediğin bişeyin hemen olmasını istiyorsun dimi :)) ha diyince olacak
bende 8 senelik evliyim kızımda korunuyoduk bi gece korunmadık oda oluverdi:) bundada korunmayı bıraktık 4. ayımda hamile kaldım bu biraz nazlandı.:1rolleyes:kaydirigubbakcemile3..
Bir defa korunmadan hamile kalmak imkansıza yakınmış aslında. Ama işte dünyaya gelecekleri varsa bir bahane buluyorlar.
kızlar ben en son doktora gittiğimde 9+0 haftalıktım ama bebişin hareket ettiğini görmedim doktorda bişey demedi sizce kaçıncı haftada hareket ediyo sanırım aramızdan bi kaç kişi bebişini gördü hareket ederken bende yarın gitsem acaba iyi olur daha kontrol kartımın dolmasına 3 günü var bebişi görmüş olurum belki hareketlerinide görürüm şuan 9+6 haftalığım yarın gitsem hareket ettiğini görebilirmiyimfisfisfis:uhm:
Bende yaklaşık 2,5 senelik evliyim 6 kadar korunduk bırakınca olmadı aynı zamanda fmf hastasıyım sürekli ilaç kullanıyorum o yüzden olmuyordur diye düşünüyordum böbreklerini kaybetmemek için doktor kontrolünde yaşamam gerekiyor tesadüfen kontrolün birinde doktora sordum bizim bebeğimiz olmuyor diye oda bana iyi düşündün mü fmfli hamile kalmayı göze alabilecekmisin dedi dünyam başıma yıkıldı gerçekten zor bi dönem olacak dedi ama aynı adam dur bide eşinenden test isteyelim üzülme belki seninle alkası yoktur dedi test sonucunda eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu ve 4 ay sonra hamile kaldım çok şükür şimdi ilaçlarımıda kullanıyorum atak geçiricem diye korkuyorum ama hazırladım ben kendimi zor bi hamileliğe hiç bişey zor gelmedi şu ana kadar bebeğim benimle kaldığı müddetcede sıkıcam dişimi ara sıra eklem ağrılarım oluyor ama karın ağrım olmadığı için hiç takmıyorum rabbim onu anlıma yazdıysa kavuşacağız zaten kuzumla uzun oldu biraz kusura bakmayın
dolmuşum herhalde ilaç kullandığım için kendimi suçlu hissediyorum ona zarar veriyormuşum gibi geliyor ondan olu galiba doktorum bırakırsan ikinizin hayatıda daha tehlikeli olur dedi bırakamadım ama içim içimi yiyiyor her ilaç alışımda hayırlısıyla tarama testlerini bi yapsak içim rahat olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?