canım beim hiç suçlu hissetme sen onu ikiniz için kullanıyorsun keyfi değil bol bol dua et bebişin için alahım onu kullandığın ilaçların yan etkisinden koruyacaktı unutma dualarım seninle
hemen hamıle kalanlar ne kadar sanslı masallah.
benım bebıs bıraz nazlı.14 ay bekledım.
buarada yaklasık 2,5 senelık evlıyım.
canım senin eşinde dr du dimi yanlış hatırlamıyorsam
seni kendi eşin mi muayene ediyor
Hımm kesesi ovalmi dedi sanada bişi olmazmı dedi?Ovalleşme benim rahme doğru olmuş ve inişe geçmiş yani biraz daha gitmeseymişim kanama belirtisi olurmuş zaten.Progestan verdi bakalım bilmiyorum..sana cvp yazmıştım canım benimkide oval dr bişi demdi bebeğiminde kalp atışı var şükür.
Kanamam yok canım da oval olduğu zaman pek sağlıklı görmüyolarmış bu durumu,ama biraz içimi rahatlattınız..a.sBenim kanamam olduğunda hastanede yatmıştım. Orada ultrosonla baktıklarında kese hiçbirşeye benzemiyordu. İnce uzun birşey olmuştu. Bebekle ve kanama ile ilgili detaylı rapor yazdılar ama kesenin şeklinin anormal olduğunu belirtmediler. Şu anda su damlası şeklinde ve doktorum "çok düzgün su damlası şeklinde" dedi. Yine anormal bişey olsa söylerdi. Bence sen şekline takılma. Ayrıca herkes ultrasonlarını scan edip gösteriyor. Kimseninki tam yuvarlak değil. Kanaman yoksa sorun yok canım. İçin rahat olsun.
Kullanıyorum canım inşallah bişi çıkmaz sanada ilaç fln verdimi?Evet cnm banada doktor 6. haftada kesen düzgün değil takip edicez dedi. Ama Allaha şükür hiçbişey olmadı sende ilacını kullan dinlen cnm kendini yorma hiçbişey olmaz Allahın izniyle
Ama yine ne zaman bişi olsa başın sıkışsa hemen sorarsın yanı başında ne güzel...evet ilsucum beni eşim takip ediyor, o yüzden rahatlıkla ultrasona girebiliyorum, ama dezavantajı büyük.benim önemsediğim şeyler ona çok basit gelebiliyor,o yüzden tartışıyoruz bazen,herzaman tatmin edici yanıtlar alamıyorum, ama yine de eşime çok güveniyorumç
merhaba ..
sanırım ben de 2009 temmuz anne adayıım ..keseyi gördük Allaha şükür , hatta dün 2. küçük bir kese / 3.5 mm/ daha vardı , dr. takibe alalım bunu da dedi .. kısmetse haftaya kalp atışları için gidicez ..
herkese sorunsuz bir hamilelik süreci diliyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?