2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım beim hiç suçlu hissetme sen onu ikiniz için kullanıyorsun keyfi değil bol bol dua et bebişin için alahım onu kullandığın ilaçların yan etkisinden koruyacaktı unutma dualarım seninle

çok teşekkür ederim RABBİM herkesin bebeğini korusun a.s.

herkese teşekkürler arkadaşlar valla içimi birtek sizin söyledikleriniz rahatlatıyor, ben 3,5 aylık evliyim , 24 ağustosta evlendik bir ay korunduk, bir ay denedik olmadı ikinci ayda oldu çok şükür. allahım sağlıkla doğurmayı nasip eder inşallah hepimize ,

hürremcim geçmiş olsun canım, Rabbim ol der olur, inşallah bebeğini de korur sen merak etme

ben de 2,5 yıllık evliyim, bir yıl korunduk, bir yılda bebiş bekletti bizi, 14.ayımda hamileyim çok şükür.

KIZLAR ben çıkıyorum, hepinize iyi bayramlar diliyorum, muhtemelen bayrama kadar internete giremiycem, bayramdan sonra güzel haberlerle görüşürüz inşallah, hepinizi öpüyorum, bayramda oraya buraya koşuşturup kendinizi yormayın lütfen, şimdi tembellik zamanı...

sağolk beyaz melek bende iyiyim daha önce anlatmıştım ama yine anlatayım 11 senelik evliyim 2 kez kendiliğinden hamilelik 2 kez aşılama 2 kez tüp bebek ve şu an bebişim doğal yolla geldi çok şükür allah olmayan herkeze versin

canım senin eşinde dr du dimi yanlış hatırlamıyorsam
seni kendi eşin mi muayene ediyor

evet ilsucum beni eşim takip ediyor, o yüzden rahatlıkla ultrasona girebiliyorum, ama dezavantajı büyük.benim önemsediğim şeyler ona çok basit gelebiliyor,o yüzden tartışıyoruz bazen,herzaman tatmin edici yanıtlar alamıyorum, ama yine de eşime çok güveniyorumç

sana cvp yazmıştım canım benimkide oval dr bişi demdi bebeğiminde kalp atışı var şükür.
Hımm kesesi ovalmi dedi sanada bişi olmazmı dedi?Ovalleşme benim rahme doğru olmuş ve inişe geçmiş yani biraz daha gitmeseymişim kanama belirtisi olurmuş zaten.Progestan verdi bakalım bilmiyorum..
Kanamam yok canım da oval olduğu zaman pek sağlıklı görmüyolarmış bu durumu,ama biraz içimi rahatlattınız..a.s
Evet cnm banada doktor 6. haftada kesen düzgün değil takip edicez dedi. Ama Allaha şükür hiçbişey olmadı sende ilacını kullan dinlen cnm kendini yorma hiçbişey olmaz Allahın izniyle
Kullanıyorum canım inşallah bişi çıkmaz sanada ilaç fln verdimi?

Ama yine ne zaman bişi olsa başın sıkışsa hemen sorarsın yanı başında ne güzel...

merhaba ..

sanırım ben de 2009 temmuz anne adayıım ..keseyi gördük Allaha şükür , hatta dün 2. küçük bir kese / 3.5 mm/ daha vardı , dr. takibe alalım bunu da dedi .. kısmetse haftaya kalp atışları için gidicez ..
herkese sorunsuz bir hamilelik süreci diliyorum ..

Kızlar ben 2008 temmuz annesiyim.allah hepinize sağlıklı ve sorunsuz bir hamilelik ve doğum yaşatsın.bebeklerinizi kucağınıza sağlıkla almanız dileğimle.sevgiler

aramıza hoş geldin canım dilerim sorunsuz bi hamilelik geçirirsin kendine iyi bak bebişinede burdan yazışmaya devam ayrılmak yok paylaşımlarını bekliyoruz canım bebişlerimizi birlikte büyütcez inşallaha.s.yerimseniben

herkeze kocamannnnn günaydın........
Bu gün benim doğumgünüm kızlar....çok mutluyum ilk kez bebeğim karnımdayken doğum günümü kutlayacağım....
Allah herkeze nasip etsin...
Bebişim bana en güzel doğum günü hediyesi oldu

Bebeğinle ve sevdiklerinle nice mutlu sağlıklı yaşlara inşallah melekcim :)

günaydın kızlar, sevgili beyaz melek canım doğum gününü kutluyorum,bebişinle beraber nice sağlıklı uzun yıllar geçirmeni diliyorum.inşallah hepimiz sağlıklı bir hamileilk geçirir ve hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…