2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Doğum günün kutlu olsun canım. Yeni yaşına bebişinle giriyorsun en büyük hediye sana o zaten . Nice senelere....
a.s.

günaydın arkadaşlar
beyaz melek doğum günün kutlu olsun. umarım bir daha ki yaşını meleğinle kutlarsın :)

çok teşekkür ederim arkadaşlar....
Hep birlikte meleklerimizle nice yıllara...
Kahvaltımı ettim
doktora gideceğim için çok heycanlıyımmm

Herkese merhaba...

öncelikle beyaz melek doğum günün kutlu olsun cnm.... Sevdiklerinle güzel bir ömür geçirmen dileği ile..

Arkadaşlar hepinizin kurban bayramı mübarek olsun... Rabbim hayırlara vesile kılsın..
Inşallah bir sonraki bayramda bebeklerimiz kucağımızda olacak... Onların cicilerinden bahsedeceğiz... :)) amin..

gunaydın kızlarrr doğum gunun kutlu olsun beyaz melekcım !!!
kızlar bebişinin cinsiyetını oğrenebılen oldumu ?daha baslamadık sanırım deılmı?

ben çıkıyorum arkadaşlar....doktora gidp bebişe bakçaz ordan da biraz alışverişe çıkarız..sizi öpüyorum
kendinize iyi bakın

teşekkürler canım , hoşbuldum a.s.
inşallah canım ve yine teşekkürler güzel dileklerin için ..
senin şirin de tedaviyle mi oldu ?

beyaz melek ,
yeni yaşında tüm beklentilerin gerçekleşsin dilerim a.s.

Merhaba kızlar,
Biraz önce doktordan geldim. Bebeğe benzemeye başlamış benim mısır patlağım. Sırtüstü yatmıştı pek hareket etmedi. Sıska ayaklarını ve ellerini oynattı. Öyle hoplayıp zıplamasını bekliyordum ama çok bi atraksiyon olmadı. Yeni hesaba göre 30 Haziran doğum tarihi çıktı. 10+4 görünüyor. Kanamam da artık geçmiş:) Hayırlısı bakalım.

resmini ekleyebiliyorsan eklesene canım görelim

canım doğum günün kutlu olsun eşin ve bebişinle nice mutlu senelere inşa.s.a.s.

arkadaşlar dr.dan yeni geldik 4+6 günlükken keseyi görmüştük tek kese vardı. bugünde kalp atışını dinlemeye gittik bi de ne görelim keseler iki olmuş :) hepimiz şok olduk dr.da dahil. hemen ayrıntılı ultrasyona girdim emin olmak için bebeklerimin kalbide atıyordu çok şükür bebeklerden biri 6+3 diğeri 6+0 haftalık gözüküyor dr.um normal olduğunu söyledi diğerini yetişir merak etme dedi. ayy çok mutluyuz eşimle onca çektiğimiz sıkıntının ardından ikiz bebek sahibi olmak hala bize ütopik geliyor.

Tebrik ederim. Gözünüz aydın. kaydirigubbakcemile5 Bir taşla iki serçe diyelim.

canım yaaa ne büyük şaşkınlık yaşamışsınızdır eşin ve sen. ama çok güzel birşey olmalı.allah sağsalim dünyaya getirmeyi nasip etsin, mutluluğunuzu hiç bozmasın inşallah, tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…