herkeze kocamannnnn günaydın........
Bu gün benim doğumgünüm kızlar....çok mutluyum ilk kez bebeğim karnımdayken doğum günümü kutlayacağım....
Allah herkeze nasip etsin...
Bebişim bana en güzel doğum günü hediyesi oldu
aramıza hoş geldin canım dilerim sorunsuz bi hamilelik geçirirsin kendine iyi bak bebişinede burdan yazışmaya devam ayrılmak yok paylaşımlarını bekliyoruz canım bebişlerimizi birlikte büyütcez inşallaha.s.yerimseniben
Merhaba kızlar,
Biraz önce doktordan geldim. Bebeğe benzemeye başlamış benim mısır patlağım. Sırtüstü yatmıştı pek hareket etmedi. Sıska ayaklarını ve ellerini oynattı. Öyle hoplayıp zıplamasını bekliyordum ama çok bi atraksiyon olmadı. Yeni hesaba göre 30 Haziran doğum tarihi çıktı. 10+4 görünüyor. Kanamam da artık geçmiş:) Hayırlısı bakalım.
herkeze kocamannnnn günaydın........
Bu gün benim doğumgünüm kızlar....çok mutluyum ilk kez bebeğim karnımdayken doğum günümü kutlayacağım....
Allah herkeze nasip etsin...
Bebişim bana en güzel doğum günü hediyesi oldu
arkadaşlar dr.dan yeni geldik 4+6 günlükken keseyi görmüştük tek kese vardı. bugünde kalp atışını dinlemeye gittik bi de ne görelim keseler iki olmuş :) hepimiz şok olduk dr.da dahil. hemen ayrıntılı ultrasyona girdim emin olmak için bebeklerimin kalbide atıyordu çok şükür bebeklerden biri 6+3 diğeri 6+0 haftalık gözüküyor dr.um normal olduğunu söyledi diğerini yetişir merak etme dedi. ayy çok mutluyuz eşimle onca çektiğimiz sıkıntının ardından ikiz bebek sahibi olmak hala bize ütopik geliyor.
resmini ekleyebiliyorsan eklesene canım görelim
arkadaşlar dr.dan yeni geldik 4+6 günlükken keseyi görmüştük tek kese vardı. bugünde kalp atışını dinlemeye gittik bi de ne görelim keseler iki olmuş :) hepimiz şok olduk dr.da dahil. hemen ayrıntılı ultrasyona girdim emin olmak için bebeklerimin kalbide atıyordu çok şükür bebeklerden biri 6+3 diğeri 6+0 haftalık gözüküyor dr.um normal olduğunu söyledi diğerini yetişir merak etme dedi. ayy çok mutluyuz eşimle onca çektiğimiz sıkıntının ardından ikiz bebek sahibi olmak hala bize ütopik geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?