2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

beyaz melek doğum günün kutlu olsun nice yeni yaşlar dilerim, bugün senin dileğin gerçekleşir, mumları üflerken hepimizin sağlıklı sıhhatli bebeklerimize kavuşmamızı diler misin canım

ya kızlarrrr
midem bulanmıyo dedim kendi kendime nazar değdirdim walla bugün çok kötüyüm. acayip herşey kokuyor bana
ne kadar kötüymüş bulanmıyorken de paniktim acaba bebeğim sağlıklı değil mi neden bulanmıyor diyee ne garibim yaaa :)

beyazmelek doğum günün kutlu olsun.Şeniza.s.yeni yaşın sana sağlık mutluluk ve huzur getirmesi dileğiyle.:Saruboceq:ALLAH C.C sana en güzel hediyeyi verdi.:CüvCüv:kucağınada almayı nasip etsin.AMİN.:Saruboceq:

canım cok tebrık ederım.:teytey:a.s.
masallah ıkızlerıne..:1hug:

ayy saolun kızlar hepinize teşekkür ederim inş. bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günlerde çabucak geliverir

tebrikler
sanırım bende de benzer durum söz konusu , 5+4ken kotrole gittik , 2. keseyi gördük . keselerden biri 9,7 mm diğeri 3,5 mm .. inşallah 12 aralıkta kalp atışlarıı duymak için gidicez . sizinki de mi ivf gebelik ? Allah tamamına erdirsin , sorunsuz bir hamilelik süreci geçirmenizi dilerim..

evet canım mikro enjeksyon 3 tane transfer etmişlerdi ikisi tutmuş çok şükür. kaydirigubbakcemile5 ben normalde bugün 6+2 günlügüm ama ultrasyonda bebeklerden biri 6+3 sonradan gördüğümüz 6+0 günlük çıktı biraz endişelendik ama dr. normal ikizlerden biri daha küçük olur dedi. ikisininde kalbinin atması önemli dedi. keselerden biri 18 mm içindeki embryo 5,7 mm birisi 12 mm embriyonun mm ni söylemedi dr. sanırım daha küçük. senin de mi tüp bebek ?

merhaba arkadaslar.kımsecıkler yok sanırım.
dısım ıcın antıbıyotık-amoklavin kullanmam gerekıyor.
doktorum kullanabılırsın desede ben halen tedırgınım.
ıcınızde antıbıyotık kullanan oldumu?

aslicimm tebrik ederim canimm. gercekten cok gusel bi haber.. kalp atislarini da duymussun masallah. karindan mi baktirdin canimm. ben yinede bayram sorasini bekliycem gerci amaa..:dance:

merhaba canimm.. ben kullanmadim ama kzi kardesim de hamile ve 8 aylik. 8 ay boyunca farkli nedenlerle 2 kez kullanmak zorunda kaldi. doktoru ona da bi zarar vermeyecegini solmeisti. sana da oyle dediyse olmaz ins bisi cnm.. allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ins.kaydirigubbakcemile5

canım tebrik ederim. ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN HEPİMİZİ İNŞALLAH

ASLICIM. canım. senide etbrik ediyorum. UAMRIM HEPİMİZ SORUNSUZ HAMİLELİKLER GEÇİRİRİZ CANIM.

canimm allah hayirli omur versin bebisinle ve sevdiklerinle ins. nice mutlu yillaraa:1hug:

BEYAZ MELEK DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM.HEP BEBİŞİNLE OL İNŞALLAHHHHHH

canım cok tesekkur ederım ılgın ve cevabın ıcın..
amın ınsallah saglıklı bır sekılde bebıslerımızı kucagımıza alırız.

hepinize teşekkür ederim kızlar çok saolun sılacım karından baktı ama ayrıntılı ultrasyondu normal değil.

kızlar bugün kk sohbette biriyle tanıştım 2 aylıkken bebeğini düşürmüş neden falan derken bebek aspirini yüzünden dedi kan dolaşımı çok hızlanmış ve bebeğin kalbi durmuş çok korktum bende kullanıyorum dr.um vermişti sizde kullanıyormusunuz bebek aspirini

nur ve ipek kızlar size birşey sorucam bende 9+2 oldum mide bulantım 1 hafta öncesi ne kadar çoktu yemek zor yiyordum şimdi biraz daha azaldı yemek yiyebiliyorum sizin haftalara yakınım ya acaba sizin durum nasıl 12.haftada bitecek galiba inşallah.hyırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…