herkeze kocamannnnn günaydın........
Bu gün benim doğumgünüm kızlar....çok mutluyum ilk kez bebeğim karnımdayken doğum günümü kutlayacağım....
Allah herkeze nasip etsin...
Bebişim bana en güzel doğum günü hediyesi oldu
Evde olduğum için ekleyemiyorum. Zaten ekranda anlaşılır görünse de doktor dondurup resmini alınca bulanıklaşıyor. Sen nasılsın? Mide bulantında azalma var mı?
canım cok tebrık ederım.:teytey:a.s.arkadaşlar dr.dan yeni geldik 4+6 günlükken keseyi görmüştük tek kese vardı. bugünde kalp atışını dinlemeye gittik bi de ne görelim keseler iki olmuş :) hepimiz şok olduk dr.da dahil. hemen ayrıntılı ultrasyona girdim emin olmak için bebeklerimin kalbide atıyordu çok şükür bebeklerden biri 6+3 diğeri 6+0 haftalık gözüküyor dr.um normal olduğunu söyledi diğerini yetişir merak etme dedi. ayy çok mutluyuz eşimle onca çektiğimiz sıkıntının ardından ikiz bebek sahibi olmak hala bize ütopik geliyor.
arkadaşlar dr.dan yeni geldik 4+6 günlükken keseyi görmüştük tek kese vardı. bugünde kalp atışını dinlemeye gittik bi de ne görelim keseler iki olmuş :) hepimiz şok olduk dr.da dahil. hemen ayrıntılı ultrasyona girdim emin olmak için bebeklerimin kalbide atıyordu çok şükür bebeklerden biri 6+3 diğeri 6+0 haftalık gözüküyor dr.um normal olduğunu söyledi diğerini yetişir merak etme dedi. ayy çok mutluyuz eşimle onca çektiğimiz sıkıntının ardından ikiz bebek sahibi olmak hala bize ütopik geliyor.
tebrikler
sanırım bende de benzer durum söz konusu , 5+4ken kotrole gittik , 2. keseyi gördük . keselerden biri 9,7 mm diğeri 3,5 mm .. inşallah 12 aralıkta kalp atışlarıı duymak için gidicez . sizinki de mi ivf gebelik ? Allah tamamına erdirsin , sorunsuz bir hamilelik süreci geçirmenizi dilerim..
evet canım mikro enjeksyon 3 tane transfer etmişlerdi ikisi tutmuş çok şükür. kaydirigubbakcemile5 ben normalde bugün 6+2 günlügüm ama ultrasyonda bebeklerden biri 6+3 sonradan gördüğümüz 6+0 günlük çıktı biraz endişelendik ama dr. normal ikizlerden biri daha küçük olur dedi. ikisininde kalbinin atması önemli dedi. keselerden biri 18 mm içindeki embryo 5,7 mm birisi 12 mm embriyonun mm ni söylemedi dr. sanırım daha küçük. senin de mi tüp bebek ?
merhaba arkadaslar.kımsecıkler yok sanırım.
dısım ıcın antıbıyotık-amoklavin kullanmam gerekıyor.
doktorum kullanabılırsın desede ben halen tedırgınım.
ıcınızde antıbıyotık kullanan oldumu?
merhaba ..
sanırım ben de 2009 temmuz anne adayıım ..keseyi gördük Allaha şükür , hatta dün 2. küçük bir kese / 3.5 mm/ daha vardı , dr. takibe alalım bunu da dedi .. kısmetse haftaya kalp atışları için gidicez ..
herkese sorunsuz bir hamilelik süreci diliyorum ..
evet canım mikro enjeksyon 3 tane transfer etmişlerdi ikisi tutmuş çok şükür. kaydirigubbakcemile5 ben normalde bugün 6+2 günlügüm ama ultrasyonda bebeklerden biri 6+3 sonradan gördüğümüz 6+0 günlük çıktı biraz endişelendik ama dr. normal ikizlerden biri daha küçük olur dedi. ikisininde kalbinin atması önemli dedi. keselerden biri 18 mm içindeki embryo 5,7 mm birisi 12 mm embriyonun mm ni söylemedi dr. sanırım daha küçük. senin de mi tüp bebek ?
herkeze kocamannnnn günaydın........
Bu gün benim doğumgünüm kızlar....çok mutluyum ilk kez bebeğim karnımdayken doğum günümü kutlayacağım....
Allah herkeze nasip etsin...
Bebişim bana en güzel doğum günü hediyesi oldu
canım cok tesekkur ederım ılgın ve cevabın ıcın..merhaba canimm.. ben kullanmadim ama kzi kardesim de hamile ve 8 aylik. 8 ay boyunca farkli nedenlerle 2 kez kullanmak zorunda kaldi. doktoru ona da bi zarar vermeyecegini solmeisti. sana da oyle dediyse olmaz ins bisi cnm.. allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ins.kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?