2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

bende 1,5 yıllık evliyim mayısta korunmayı bıraktım 2.denemede haziranda hamiş oldum ama neyazıkki 7,5 haftalık klp atışı durmuştu bebeğimin.şimdide tesadüf yine kürtajdan sonraki 2.denemede allahım nasip etti inşallah sağlıkla kucağıma alayı nasip eder.herkesde.

Ben 10+3'deyim. 6.haftadan sonra artmaya başladı. Son 2 gündür daha da arttı sanki:teselli: 12 haftada geçecek diyorlar ben de sabırsızlıkla bekliyorum canım.

Aslı'cım senin ikizin varsa aspirin kullanman gerekir diye biliyorum. Bebekleri besleyebilmen için kanının sulanması gerekir. Benim bir tanıdığım da ikize hamileydi ve uzun bir süre kullandı. Doğuma yakın bıraktırıyorlar zaten. Doktoruna güven ve ne derse yap canım.

Kızlar ben 1,5 litre su içiyorumama pek tuvalete gitmiyorum ve sürekli hapşırıyorum. Ayrıca sivilcelerim iyice azdı. Sizde benzer şikayetler var mı?

cnm benımde 9+1aynıyız bende de ole sanırım bıtecek artık ınsallah

Bende geldim araniza kizlar.allaha sükür bende bulanti falan yok yalniz cok yiyorum ya.bide bende de cok sivilce cikmisti baslarda simdi geciyo yavas yavas.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bir çoğumuz aramızda yok tatile çıktı şimdiden hepinizin kurban bayramını en içten dileklerimle kkutluyorum canlarım tatilde iyi bakın kendinize

Son düzenleme:
Günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım
bende yeni kalktım bi bakıyım sayfaya dedim

Aslıcım ikizlerin olacakmış masallah ya bi tasla iki kuş:))bebek asprini kanı sulandırıyor sende de iik bebek olduğu için kanın pıhtılaşmaya eğilimli olur güzelim dr un verdiği şekilde iç

günaydın arkadaşlarr
benim bugün ara ara ağrım oluyo korkuyorum aslında riskli dönemlerdeyim yaa bi atlatsamm allah ın izniyle :)
regl günüm 6 ekimdi bugün 7 aralık acaba günüm geldiği için mi böyle ağrım oluyoo bilgisi olan var mı? aynı durumu yaşayn ?

günaydın arkadaşlar ,
bugün 5+7yim ve ilk bulantım sabah sabah start verdi .. çok fenaymış ya .. çok susuyorum , buna bağlı olabilir mi ? hayır , evelden beri çok su içerim zaten ama boğazım bu kadar kurumazdı da o yüzden ..
mutlu bayramlar , iyi tatiller dilerim hepinize a.s.

evet canım ilk üç ay her adet döneminde sancın olabilir demişti dktor bana meraklanma yani sadece biraz uzan ve dinlen

Kızlar ben 1,5 litre su içiyorumama pek tuvalete gitmiyorum ve sürekli hapşırıyorum. Ayrıca sivilcelerim iyice azdı. Sizde benzer şikayetler var mı?

SELAM HANIMLAR HEPİNİZE İYİ BAYRAMLAR

BENİMDE SİVİLCE PROBLEMİM OLDU AMA 1 HAFTADA GEÇTİ BİRDE HAPŞIRIK BENDE VAR :1rolleyes:

kızlar ben çıkıyorum bayram süresince giremeyeceğim görümcee gidiyorum hepinize kendiniz ve bebişiniz gibitatlı bayramlar öpüldünüz

temmuz anneleri bayramınız kutlu olsun.minik kuzulara iyi bakın.a.s.

güzel anneler hepinizin bayramı kutlu olsun
bir daha ki bayram da bebişlerimiz kucağımızda geçirmek dileğiyle....
sağlıkla sağlıcakla kalınn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…