nur ve ipek kızlar size birşey sorucam bende 9+2 oldum mide bulantım 1 hafta öncesi ne kadar çoktu yemek zor yiyordum şimdi biraz daha azaldı yemek yiyebiliyorum sizin haftalara yakınım ya acaba sizin durum nasıl 12.haftada bitecek galiba inşallah.hyırlısı olsun
hepinize teşekkür ederim kızlar çok saolun sılacım karından baktı ama ayrıntılı ultrasyondu normal değil.
kızlar bugün kk sohbette biriyle tanıştım 2 aylıkken bebeğini düşürmüş neden falan derken bebek aspirini yüzünden dedi kan dolaşımı çok hızlanmış ve bebeğin kalbi durmuş çok korktum bende kullanıyorum dr.um vermişti sizde kullanıyormusunuz bebek aspirini
nur ve ipek kızlar size birşey sorucam bende 9+2 oldum mide bulantım 1 hafta öncesi ne kadar çoktu yemek zor yiyordum şimdi biraz daha azaldı yemek yiyebiliyorum sizin haftalara yakınım ya acaba sizin durum nasıl 12.haftada bitecek galiba inşallah.hyırlısı olsun
teşekkürler canım , hoşbuldum a.s.
inşallah canım ve yine teşekkürler güzel dileklerin için ..
senin şirin de tedaviyle mi oldu ?
günaydın arkadaşlarr
benim bugün ara ara ağrım oluyo korkuyorum aslında riskli dönemlerdeyim yaabi atlatsamm allah ın izniyle :)
regl günüm 6 ekimdi bugün 7 aralık acaba günüm geldiği için mi böyle ağrım oluyoobilgisi olan var mı? aynı durumu yaşayn ?
Kızlar ben 1,5 litre su içiyorumama pek tuvalete gitmiyorum ve sürekli hapşırıyorum. Ayrıca sivilcelerim iyice azdı. Sizde benzer şikayetler var mı?
merhaba. ben de 9 haftalık hamileyim. aranıza yeni katıldım. hepinize iyi bayramlar.
merhaba. ben de 9 haftalık hamileyim. aranıza yeni katıldım. hepinize iyi bayramlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?