arkadaşlar ben 7+3 gunlugum. cuma gunu ara kotrlum vardı. doktorum normal ultrasonla bebegımı goremedı. alltan muay. ben yaptırmıyorum cunku cok kanamam oluyo yaptırdıgımda dusuk tehlıkem den dolayı. ve ayrıca doktorum bana rahımn ters dedı ne demek bu sormadım da akıllı gıbı...kac gundur kafayı yıce dusmus olabılır bebegın dıyo doktor.. ısrarla alttan muayn. ıstedı. ama dusse ben hıssetmezmıyım yanı en azından cok fazla kanamam olur dımı...bıseyler dıyın ya kafam doldu tasıyo baska bısey dusunemıyorum.
bu arada badem yok sanırım banlanmış,kapsama alanı dışında görünüyor.umarım önemli bi sorun değildir...
Merhaba arkadaşlar,bir haftadır sitede değildim malesef..Herkesin bayramı mübarek olsun..Benim sürekli uykum geliyor..Geçenlerde adet günüme denk gelen günlerde lekelenmem oldu..Apar topar 3 ayrı doktora gittik korkudan..Çok şükür 2 bebeğim de iyi ve kalp atışları hızlanmaya başlamış..Bazı hamileler ilk aylarda adet gününe denk gelen zamanlarda lekelenme yaşayabilirlermiş..Dr progesteron iğnesini bir doz daha arttırırsınız lekelenme olduğunda dedi..Mide bulantılarım yoktu ama yavaş yavaş başlayacak sanırım..Sabahları çok hafif bir bulantım oluyor ama sonra geçiyor..İştahsızlığım var...Dün arabadayken midem kötü oldu ve biraz çıkarmak zorunda kaldım...
Beyaz Melek,geçmiş doğum gününü kutlarım..:1hug:
sitede 1 hafta cezalıydım,giremiyordum..nedeni de http://www.kadinlarkulubu.com/psikoloji/222367-ev-hanimligi-kabus-mu-5.html bu ve arkasındaki sayfadaki olivia isimli diş hekimi (!) olan kişiye tepki gösterdiğim ve ikili tartışmaya girdiğim içindi...-tatlicadiarzu-
Herkese güzel bir bayram ve sağlıklı hamilelikler diliyoruma.s.
hoşgeldin badem özlettin kendini bebeklerinin iyi olmasına sevindim bu arada benim bebeklerde ikiz :) seninle aynı anda çıktık bu yola herşeyimizde aynı gidiyor hehe
Hanimlar ben de 7+0 im bugun. beni de araniza alirsiniz degil mi? Temmuz ayinda bir dis gebelik gecirmistim, sol tupum ve bebegim alinmisti. Allah cok bekletmedi. onun yerine bir tane daha verdi. Insallah bunda bir sorun cikmaz ve bebegime kavusurum. Kapl atisini gorduk 6+1 ken. 189 atiyordu. 28 temmuz dedi bana dogum tarihi olarak. bakalim gorecegiz. kesem yuvarlak degil su damlasi seklinde. ilk basta biraz moralim bozulmustu ama simdi oluruna biraktim.
Ben bir sey soracagim. sizde de oluyor mu? gecen hafta mide bulantilarim oldu. her gun 1 posta cikardim. ama 2 gundur masallah hic bulanmiyor. cok iyi sayilmam yani sapasaglam da hissetmiyorum kendimi ama midem de bulanmiyor surekli midem beynimde gezmiyorum yani.
Mide bulantisi hic olmamis olsa diyecem ki oh benim bulantim olmayacak. ama gecen hafta vardi 2 gundur yok. Acaba boyle gelgitler oluyor mu? Birsey olmasindan korkuyor insan. Yardim lutfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?