2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar yarın yazamayabilirim şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum inşallah seneye bu zamanlar kucağımızda bebeklerimiz olacak..

Kurban Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı olsun...

bidahaki bayramı bebişlerinizle geçirmeniz ileğiyle

bütün anne adaylarının bayramını kutlar bebişlerle daha nice bayramlar dilerim.her gününmüz böyle olsun.

iyi bayramlar temmuz anneleri :))
hepinizin bayramı mübarek olsun.
sızın ıcın en guzel bayram bebişlerınızı saglıkla kucagına aldığınız gun olsun.hepinizi öpüyorum..

bugün bayramların en güzelini yaşıyorum.çünki artık bebişim benimle birlikte inş seneyede sağlıklka kucağımada alırım .bütün temmuz annelerinin bayramaı mübarek olsun

bız bebıslerımızı kucagımıza aldık allah sızlere de nasıp etsın.gecen yıl bu zamanlar bebegım karnımdaydı sımdı kucagımda.coooook guzel bı duygu.hepınızın bayramını kutluyorum.......

arkadaşlar ben 7+3 gunlugum. cuma gunu ara kotrlum vardı. doktorum normal ultrasonla bebegımı goremedı. alltan muay. ben yaptırmıyorum cunku cok kanamam oluyo yaptırdıgımda dusuk tehlıkem den dolayı. ve ayrıca doktorum bana rahımn ters dedı ne demek bu sormadım da akıllı gıbı...kac gundur kafayı yıce dusmus olabılır bebegın dıyo doktor.. ısrarla alttan muayn. ıstedı. ama dusse ben hıssetmezmıyım yanı en azından cok fazla kanamam olur dımı...bıseyler dıyın ya kafam doldu tasıyo baska bısey dusunemıyorum.

Çiğdem merhaba,

Doktorun ultrasonda bebeği mi göremedi yoksa kalp atışını mı?
Benim de kanamam olmuştu. Vajinal bakılması düşük tehlikesini arttırmıyor. İçin rahat olsun. Rahim kasılmaları düşüğe sebep oluyor. Mutlaka muayene ol derim. Senin de dediğin gibi düşük olduğunda sancın oluyormuş ve de kanama. Ama bebeğin kalbi durursa bir belirti olmayabiliyor.
Rahimin ters olmasının sana bir zararı olmazmış. Benimki de ters. Kayınvalideminki de tesrmiş.Hamilelikte bel ağrısı yaparmış o kadar.
İçini rahat tutmaya çalış ve bir an önce doktora git canım.

Merhaba arkadaşlar,bir haftadır sitede değildim malesef..Herkesin bayramı mübarek olsun..Benim sürekli uykum geliyor..Geçenlerde adet günüme denk gelen günlerde lekelenmem oldu..Apar topar 3 ayrı doktora gittik korkudan..Çok şükür 2 bebeğim de iyi ve kalp atışları hızlanmaya başlamış..Bazı hamileler ilk aylarda adet gününe denk gelen zamanlarda lekelenme yaşayabilirlermiş..Dr progesteron iğnesini bir doz daha arttırırsınız lekelenme olduğunda dedi..Mide bulantılarım yoktu ama yavaş yavaş başlayacak sanırım..Sabahları çok hafif bir bulantım oluyor ama sonra geçiyor..İştahsızlığım var...Dün arabadayken midem kötü oldu ve biraz çıkarmak zorunda kaldım...

Beyaz Melek,geçmiş doğum gününü kutlarım..:1hug:
sitede 1 hafta cezalıydım,giremiyordum..nedeni de http://www.kadinlarkulubu.com/psikoloji/222367-ev-hanimligi-kabus-mu-5.html bu ve arkasındaki sayfadaki olivia isimli diş hekimi (!) olan kişiye tepki gösterdiğim ve ikili tartışmaya girdiğim içindi...-tatlicadiarzu-

Herkese güzel bir bayram ve sağlıklı hamilelikler diliyoruma.s.
bu arada badem yok sanırım banlanmış,kapsama alanı dışında görünüyor.umarım önemli bi sorun değildir...

hoşgeldin badem özlettin kendini bebeklerinin iyi olmasına sevindim bu arada benim bebeklerde ikiz :) seninle aynı anda çıktık bu yola herşeyimizde aynı gidiyor hehe

hoşgeldin badem özlettin kendini bebeklerinin iyi olmasına sevindim bu arada benim bebeklerde ikiz :) seninle aynı anda çıktık bu yola herşeyimizde aynı gidiyor hehe

Canım çok tebrik ederim.siteyi dışardan takip etmeye çalıştım.Senin mesajını da gördüm aklımdaydın.Çok çok sevindim. Nasıl durumun şu an?

iyiyim canım çok şükür bebeklerin kalp atışlarınıda duyduk mide bulantısı ara ara hafif oluyor ama yoğun değil uykuya düşkünlük arttı tek belirti o şimdilik 6+5 günlük olduk bugün :)

Hanimlar ben de 7+0 im bugun. beni de araniza alirsiniz degil mi? Temmuz ayinda bir dis gebelik gecirmistim, sol tupum ve bebegim alinmisti. Allah cok bekletmedi. onun yerine bir tane daha verdi. Insallah bunda bir sorun cikmaz ve bebegime kavusurum. Kapl atisini gorduk 6+1 ken. 189 atiyordu. 28 temmuz dedi bana dogum tarihi olarak. bakalim gorecegiz. kesem yuvarlak degil su damlasi seklinde. ilk basta biraz moralim bozulmustu ama simdi oluruna biraktim.

Ben bir sey soracagim. sizde de oluyor mu? gecen hafta mide bulantilarim oldu. her gun 1 posta cikardim. ama 2 gundur masallah hic bulanmiyor. cok iyi sayilmam yani sapasaglam da hissetmiyorum kendimi ama midem de bulanmiyor surekli midem beynimde gezmiyorum yani.

Mide bulantisi hic olmamis olsa diyecem ki oh benim bulantim olmayacak. ama gecen hafta vardi 2 gundur yok. Acaba boyle gelgitler oluyor mu? Birsey olmasindan korkuyor insan. Yardim lutfen.

Hoşgeldin canım,benim de mide bulantılarım yoktu ama 2 gündür sabahları hafiften başladı..Ama öyle abartılcak bir durum yok..İnşallah da olmaz..Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…