Hoşgeldin canım,benim de mide bulantılarım yoktu ama 2 gündür sabahları hafiften başladı..Ama öyle abartılcak bir durum yok..İnşallah da olmaz..Şeniz
canim cevabin icin tesekkurler, ben de telas yapmamaya calisiyorum her hamilelik farklidir sonucta ama sadece endisem onceden olup da simdi olmamasi. yani hic olmasa idi oh ne sansliyim diyecektim ama simdi birden bire durunca diyorum insallah bir sey yoktur.
kibele hoşgeldin canım .hayırlı uğurlu olsun.
benimde 4 haftalıkken sabahları bulantım oluyordu dedimki ben yandim erkenden basladı. öyle derken birden geçti pek olmuyor şuan.hafif hafif oluyor sonra geciyor.
aramıza yeni hamişler katılmış hepiniz hoş geldiniz rahat ve sorunsuz bi hamilelik geçirmeniz dileğiylea.s.bebişlere iyi bakalım kızlar bol bol herşeyden vitamin alalım artık yavaş yavaş kalorileri yükselticez günde nerdeyse 8 öğün yemek yiyorum kaydirigubbakcemile3tabiki az ama sık yemeğe başladımkaydirigubbakcemile2a.s.:
canım hosgeldın aramıza.Hanimlar ben de 7+0 im bugun. beni de araniza alirsiniz degil mi? Temmuz ayinda bir dis gebelik gecirmistim, sol tupum ve bebegim alinmisti. Allah cok bekletmedi. onun yerine bir tane daha verdi. Insallah bunda bir sorun cikmaz ve bebegime kavusurum. Kapl atisini gorduk 6+1 ken. 189 atiyordu. 28 temmuz dedi bana dogum tarihi olarak. bakalim gorecegiz. kesem yuvarlak degil su damlasi seklinde. ilk basta biraz moralim bozulmustu ama simdi oluruna biraktim.
Ben bir sey soracagim. sizde de oluyor mu? gecen hafta mide bulantilarim oldu. her gun 1 posta cikardim. ama 2 gundur masallah hic bulanmiyor. cok iyi sayilmam yani sapasaglam da hissetmiyorum kendimi ama midem de bulanmiyor surekli midem beynimde gezmiyorum yani.
Mide bulantisi hic olmamis olsa diyecem ki oh benim bulantim olmayacak. ama gecen hafta vardi 2 gundur yok. Acaba boyle gelgitler oluyor mu? Birsey olmasindan korkuyor insan. Yardim lutfen.
canim seninle neredeyse ayniyiz. benim gibi birinin olmasi rahatlatti beni, sagolasin. bugunlerde hic olmazsa diledigimi yedim, dikkat ediyorum kalorili seylerden ozellikle sekerden uzak duruyorum. Su siralar biliyorum ki ne yesem bu bebegime degil direkt bana gidecek. ilk 3 ay oyle.
Bir sey soracam gobislerinin hafif de olsa cikmadi mi? Ben bakiyorum bakiyorum fark yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?