2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Hoşgeldin canım,benim de mide bulantılarım yoktu ama 2 gündür sabahları hafiften başladı..Ama öyle abartılcak bir durum yok..İnşallah da olmaz..Şeniz

canim cevabin icin tesekkurler, ben de telas yapmamaya calisiyorum her hamilelik farklidir sonucta ama sadece endisem onceden olup da simdi olmamasi. yani hic olmasa idi oh ne sansliyim diyecektim ama simdi birden bire durunca diyorum insallah bir sey yoktur.

kibele hoşgeldin canım .hayırlı uğurlu olsun.
benimde 4 haftalıkken sabahları bulantım oluyordu dedimki ben yandim erkenden basladı. öyle derken birden geçti pek olmuyor şuan.hafif hafif oluyor sonra geciyor.

Hoşgeldin Bademcim .olmadığının farkındaydım merak ettim sonra banlandığını anladım :)))
Evet bazı kişilerde adet dönemlerinde lekelenme olabiliyormuş.Ama yine de dr a gitmek lazım.

Merhaba güzel anne adayları ben temmuz 2008 annesiyim :)))
çok ama çok güzel olan bu duyguyu yaşıyorum.bebişimin 5 ayı bitti.kendinize çok ii bakın.ve yanlış anlamazsanız ufak bir tavsiye.doktora her gittiğinizde iyi şeyler düşünün.çünkü ben ne zaman birşeyden korksam başıma geldi.hep iyiyi düşünün.sevgiler....

kibele hoşgeldin canım .hayırlı uğurlu olsun.
benimde 4 haftalıkken sabahları bulantım oluyordu dedimki ben yandim erkenden basladı. öyle derken birden geçti pek olmuyor şuan.hafif hafif oluyor sonra geciyor.

canim seninle neredeyse ayniyiz. benim gibi birinin olmasi rahatlatti beni, sagolasin. bugunlerde hic olmazsa diledigimi yedim, dikkat ediyorum kalorili seylerden ozellikle sekerden uzak duruyorum. Su siralar biliyorum ki ne yesem bu bebegime degil direkt bana gidecek. ilk 3 ay oyle.

Bir sey soracam gobislerinin hafif de olsa cikmadi mi? Ben bakiyorum bakiyorum fark yok:)

günaydın anne adayları...
nasılsınız bugün ? ben bugün işteyim hava soğuk sıkı sıkı giyindim hafta ya salı dr a gidicem çok heyecanlıyım. dişetlerim yara oldu çok kötüü
sizler ne durumdasınız???
bu arada kibele h.geldin canım hayırlı uğurlu olsun bebişin ...

merhaba arkadaşlar. uzun süredir yazamıyordum. yeni hamile arkadaşları tebrik ediyorum. ben de kısmetse temmuz annesi olacam. benim pek bulantım olmadı ama sürekli acıkma hissi beni çok rahatsız ediyor. geceleri kalkıp yiyorum, biraz acıksam kesinlikle uyuyamıyorum. iştahsızlık da var, nasıl başedeceğim bilmiyorum. aranızda sürekli acıkan var mı? yoksa ben tek miyim?

merhaba kibele seni takip ediyordum ilk gebeliğimiz aynıydı sen erken bıraktın1 ay sonrada ben düşük yapmıştım.senin adına çok sevindim allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.benimde 9.haftada biraz azaldı mide bulantısı ama dr önemli değil böyle şeyeri takmayın diyor erken gebelik belirtileri geçiyor heralde.sorunsuz bir hamilelik olması dleğiyle.

Arkadaşlar bendede pek bulantı yok ve ilk kontrolümde dokotr bebeğin kesesinin yuvarlak olmadığını söleyip progestan verdi.Haftaya bugün kontrolüm var yine bu kese ile aynı durumda olan varmı aranızda???

mrh.arkadaşlar benimde gecen iki gün acayip regl olacakmışım gibi ağrım oldu birde bel ağrım panikledim ama regl gününe denk gelen günlerde böyle lbelirti olabiliyormuş şu an rahatladım birde benim hafif bel ağrım var henüz kusmadım ama ara ara öğümek geliyo iştahsızlık hatsafhada bu defada bebeklerimi besliyemiyorum diye korkuyorum ya

selam kızlar nasılız bakalım bayram nedeniyle fazla giren yok anlaşılan badem canım hoş geldin tekrar aman sakın bi daha banlanma boş ver laf ve polemiklere girme sitrese deymez canıma.s.:1hug:

aramıza yeni hamişler katılmış hepiniz hoş geldiniz rahat ve sorunsuz bi hamilelik geçirmeniz dileğiyle a.s.bebişlere iyi bakalım kızlar bol bol herşeyden vitamin alalım artık yavaş yavaş kalorileri yükselticez günde nerdeyse 8 öğün yemek yiyorum kaydirigubbakcemile3tabiki az ama sık yemeğe başladımkaydirigubbakcemile2a.s.:

merhaba arkadaşlar...
yeni hamile arkadaşları tebrik ediyorum..

KİBELE canım mide bulantıları arada kesiliyor benim de olmuştu yeniden başladı.valla su bile içemiyorum o kadar yani.....

BADEM aramıza dönmene sevindim merak etmiştim baya... ikizlerde daha fazla mide bulantısı olabilirmiş.sen ne durumdasın canım?

EYETKİNER kolay gelsin canım. soğuk havalarda dikkat et kendine ve bebişe....

canım. ne güzel yaaaa. valla bende iştahsızlık var. su bile içemiyorum. mide bulantısından....

canım hosgeldın aramıza.
tebrıkler.cok sevındım hamıle olmana.Şeniz

buarada hepınızın bayramını kutluyorum kıslar.
bızım ıcın en buyuk bayram hedıyesı bebıslerımız olsa gerek..:1hug:
bebıslere ve kendınıze ıyı bakın..Şeniz

Tekrar merhaba arkadaşlar...:1hug:

Ocağın 8 inde bebişlerin ense kalınlığı için doktora görüneceğim..

Sadece 2 gün önce hastaneye giderken arabada midem kötü oldu o zaman kustum..

Bunun dışında öyle ne yesem içsem kusuyorum diye bir durumum yok..Ancak oldukça iştahsızlaştım...benneyaptımki

Az ve sık yemeye çalışıyorum...

Doktorum 8.inci haftadan sonra mide bulantıları,kusmalar başlayabilir dedi.Yarın 2 aylık oluyoruz teyzeleri...a.s.

bende 7 haftalık oldum mide bulantısı rahatsız edecek boyutlarda değil yok denilecek kadar az ama bende de iştahsızlık var sürekli mandalina portakal yiyoyurum canım çok istiyor:) başkada bişey yiyesim gelmiyor. ama 1 kilo aldım yaa sinir oldum şimdiden alırsam yandık ikiz gebelikte en az 17 kilo alınıyormuş böyle balon gibi olacağım anlıyacağınız. bebekler sağlıklı olsunda ne yapalım herşeye razıyız.

canım aynen yedim bende ilk baslarda abarttım sonra frenledim kendimi .kusma tiksinmeolmadığı için kolay kilo alırız çünkü .benim şişlik var karnımda.hafiften inmeye basladı .

bayraminiz mubarek olsun kizlar.. allahim bir dahaki bayrama kalabaliklasmis olarak girmeyi nasip etsin ins:)
yeni hamisler katilmis aramiza tebrik ediyorum onlari daa..

bayramınız mübarek olsun arkadaşlar.bende bulantılar başladı sabah pek yok ama akşam artıyor .az az sık sık yemeye çalışıyorum çünkü acıkınca bulantım artıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…