Arkadaşlar bendede pek bulantı yok ve ilk kontrolümde dokotr bebeğin kesesinin yuvarlak olmadığını söleyip progestan verdi.Haftaya bugün kontrolüm var yine bu kese ile aynı durumda olan varmı aranızda???
Tabiki sordum canım ama aynı durumdaki arkadaşlarla konuşmak daha iyi geliyor bunun için bir şeyler paylaşıyoruz zaten.Doktorum zaten erken geldiğimi söyledi geç gelseydin kanaman olurdu zaten dedi.Tedbir için verdi hapı dikkat etmemi söyledi.İlişki fln yasak(mastürbasyon dahil),ağır kaldırmak,uzanmak,eğilmek v.s napıcaksak...Hayırlısı valla bilmiyorum ama uyumaktan bıktım artık ya sersem tavuk gibi geziyorum.....
İnanamıyorum 2 aylık olduk artık....:hooray:
Tabiki sordum canım ama aynı durumdaki arkadaşlarla konuşmak daha iyi geliyor bunun için bir şeyler paylaşıyoruz zaten.Doktorum zaten erken geldiğimi söyledi geç gelseydin kanaman olurdu zaten dedi.Tedbir için verdi hapı dikkat etmemi söyledi.İlişki fln yasak(mastürbasyon dahil),ağır kaldırmak,uzanmak,eğilmek v.s napıcaksak...Hayırlısı valla bilmiyorum ama uyumaktan bıktım artık ya sersem tavuk gibi geziyorum.....
merhaba arkadaşlar...
yeni hamile arkadaşları tebrik ediyorum..
KİBELE canım mide bulantıları arada kesiliyor benim de olmuştu yeniden başladı.valla su bile içemiyorum o kadar yani.....
BADEM aramıza dönmene sevindim merak etmiştim baya... ikizlerde daha fazla mide bulantısı olabilirmiş.sen ne durumdasın canım?
EYETKİNER kolay gelsin canım. soğuk havalarda dikkat et kendine ve bebişe....
[QUOTE=kibele;4517679]canim ya cok enteresan. burada sekli duzgun olmayan bir cok kese gordum. kimse senin doktorun kadar umutsuz degil. bence sen kafana takma gercekten. bak benim kesem de sonmus bir balon gibi, su damlasi gibi. eger durumunuz musaitse baska doktora gitmeni tavsiye ederim yani en azindan bir seferlik.
cuma gunu git bakalim kendi doktoruna onun dediklerine gore gene umutsuiz konusursa baska doktora gidersin. umutlu konusursa gerek yok. ama bence kendini bu kadar harap etme.
Bize yasak...gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?