2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Arkadaşlar bendede pek bulantı yok ve ilk kontrolümde dokotr bebeğin kesesinin yuvarlak olmadığını söleyip progestan verdi.Haftaya bugün kontrolüm var yine bu kese ile aynı durumda olan varmı aranızda???

canim sormadin mi, kotu bir sey mi? duzelmesi mi gerekiyor yoksa problem yaratir mi?

Ben yurt disindayim. benim kesem de yuvarlak degil. Tr de ki doktor arkadasima soyledim. O nun da yuvarlak degildi bana progestan koy her aksam yatarken 4 tane dedi.
kesenin oldugu yer ile de alakali dedi.

Tabiki sordum canım ama aynı durumdaki arkadaşlarla konuşmak daha iyi geliyor bunun için bir şeyler paylaşıyoruz zaten.Doktorum zaten erken geldiğimi söyledi geç gelseydin kanaman olurdu zaten dedi.Tedbir için verdi hapı dikkat etmemi söyledi.İlişki fln yasak(mastürbasyon dahil),ağır kaldırmak,uzanmak,eğilmek v.s napıcaksak...Hayırlısı valla bilmiyorum ama uyumaktan bıktım artık ya sersem tavuk gibi geziyorum.....

canim ya cok enteresan. burada sekli duzgun olmayan bir cok kese gordum. kimse senin doktorun kadar umutsuz degil. bence sen kafana takma gercekten. bak benim kesem de sonmus bir balon gibi, su damlasi gibi. eger durumunuz musaitse baska doktora gitmeni tavsiye ederim yani en azindan bir seferlik.

cuma gunu git bakalim kendi doktoruna onun dediklerine gore gene umutsuiz konusursa baska doktora gidersin. umutlu konusursa gerek yok. ama bence kendini bu kadar harap etme.

selam kızlar benimde iştahım çok açıldı az ve sık yiyoyorum biraz acıkınca bulantım başlıyor..
göbeğimde çıktı benim biraz zaten çok zayıftım 45 dim 48 oldum 3 kiloda göbeğimemi gitti ne:)))
Allah bebeklerimizi bize bağışlasın ikiz annelerimizede çok mutlu oldum bende hep ikizim olsun isterdim zor derler ama Allah kolaylığını verir..

günaydın kızlarr
dün arada karnımın bi kısmının soğuk olduğunu fark ettim ve orada sızı vardı sizde böyle bişey farkettiniz mi neden acaba?

canım bence de sorun yapma benim de kesem yuvarlak değil ama dr um bununla ilgili bişey söylemedi internetten de baktım keselere hepsi yusyuvarlak değil yanii takma kafana bebğinin kalbinin sesini duy yeter gerisini takma canımm

[QUOTE=kibele;4517679]canim ya cok enteresan. burada sekli duzgun olmayan bir cok kese gordum. kimse senin doktorun kadar umutsuz degil. bence sen kafana takma gercekten. bak benim kesem de sonmus bir balon gibi, su damlasi gibi. eger durumunuz musaitse baska doktora gitmeni tavsiye ederim yani en azindan bir seferlik.

cuma gunu git bakalim kendi doktoruna onun dediklerine gore gene umutsuiz konusursa baska doktora gidersin. umutlu konusursa gerek yok. ama bence kendini bu kadar harap etme.[/QUOTE]

Canım bu aile doktorumuz hep özele giderim zaten başka doktora güvenemem.İlk kızımda iken düşük tehlikesi vardı leke fln gelmişti onda iğne hap sürekli yattım.Bişi olmadı çok şükür.Doktorumda çok umutsuz konuşmadı tedbir alalım fln dedi ama bilmiyorumki?mirmirmirmirHayırlısı ya artık napalım....Peki sana da yasaklar koydumu veya hap verdimi?

Benim doktorum ne kesenin boyutu ne de şekliyle ilgileniyor..Sadece kalp atışları var mı yok mu? hangi tempoda dakikada kaç atıyor buna bakıyor...

Demekki düzgün seninki canım ters bişi olsa mutlaka söylerdi size,Ne güzel ALLAH tamamına erdirsin.......

kızlar nassınız bayram nedeniyle giremedim iyisinizdir umarım ben bulantılarla uğraşıyorum karnım acıkınca bulanıyorum doyunca yine bulanıyorum ne yapıcam bilmem gerçi şlikayetçi değilim ama

benim keselerde yuvarlak değil fasülye gibiler ikiside dr. herşey normal dedi içindeki embriyolarda fasülye gibiler

akdaşcım tebrik ederim hamileymişsin.çok sevindim seni yakından takip ediyodum senle aynı zamanda aşılama yaptırmıştıkta.nasıl hamile kaldın merak ediyorum.probleminiz neydiiiii.?

Canım bu aile doktorumuz hep özele giderim zaten başka doktora güvenemem.İlk kızımda iken düşük tehlikesi vardı leke fln gelmişti onda iğne hap sürekli yattım.Bişi olmadı çok şükür.Doktorumda çok umutsuz konuşmadı tedbir alalım fln dedi ama bilmiyorumki?mirmirmirmirHayırlısı ya artık napalım....Peki sana da yasaklar koydumu veya hap verdimi?
[/QUOTE]

Canim bana yasak koymasini birak, kesenin seklinin lafini bile etmedi. yani ben burada bazi arkadaslarin kese ile ilgili yazisini okuyunca iskillendim. TR de kadin dogumcu arkadasim var mail attim. O da bana o kadar onemli olmadigini kesenin yeri ile de alakali olabilecegini soyledi. kendisinin de duzensizmis. hicbirsey olmadi Allah'a sukur dedi. ama 12 haftaya kadar progestan kullanmami tavsiye etti.Ben de progestanin bir zarari olmadigini bildigimden kullaniyorum. gunden 4 tane vajinadan. gece yatarken atiyorum. o agizzdan alinandan cok daha etkiliymis.

yani bence cok kisitlamissin kendini. her an ne oldu ne olacak dusuncesi ile yasanir mi? Insallah yarin guzel haberleri verirsin bize. Bu kadar kotu dusunme. Kotu dusunursen kotu olur, pozitif ol.

Yani size ilişki kısıtlaması fln yokmu?Daha yeni olduğu için hani bi sorun olmasada doktor kısıtlıyor??

merhaba arkadaslar
dr a gittim bende bugun
geçen hafta yazmıştım hatırlarsanız kesemin altında bi tümsek var gibiydi bebeği sıkıştırıyor demişti dr.dinlen ve 10 gün sonra gel demişti .velhasıl bugun gittik herşey yolunda . o tümsek gibi şey yorgunluktan olmuştur dedi dr .kesemin şekli buarada çok değişmiş .bebişimde 12 mm olmuş .sadece folbiole devam et o yeterli dedi.

ben buradan kesesinin şeklini kafasına takan arkadaslara sesleniyorum 3 kere dr gittim 3 ünde de inanın farklıydı sekli bebek büyüdükçe normale dönüyor kesinlikle .sürekli diken üstünde oturmayalım pozitif düşünelim.

çok abartmamak lazım ilişki işini .bebeklerimiz daha ön planda .
benim eşim mesela kendisi tedirgin oluyor yapsak mı yapmasak mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…