2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Biz hiç bir tedirginlik duymuyoruz..Çünkü yapmayacağız..Ölmeyiz herhalde yapmasak..kaydirigubbakcemile3

Düşük tehlikesimi var canım sendede?walla biz hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç...:CüvCüv::dilcikar:Benim için boşalmak bile yasak kasılmalar zarar veriyomuş çocuğa,sen?

canım benim bebeklerim tedaviyle oldu ve rahimde endometriosiz var..kasılmalar bebeğe zarar verebilir..Böyle bir riske giremeyiz..

Hım ALLAH tamamına erdirsin inşallah canım.Kucağına almayı nasip etsin herkese tabiki bebişlerimiz için neyse gereken onu yapmalıyız annelik budur...

çok abartmamak lazım ilişki işini .bebeklerimiz daha ön planda .
benim eşim mesela kendisi tedirgin oluyor yapsak mı yapmasak mı diye
benımkıde senın gıbı ılsucum..kaydirigubbakcemile3

Düşük tehlikesimi var canım sendede?walla biz hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç...:CüvCüv::dilcikar:Benim için boşalmak bile yasak kasılmalar zarar veriyomuş çocuğa,sen?
canım pekı kasılmalar bebege nasıl bır zarar verıyor bu konuda bılgınız varmı kıslar?

canım pekı kasılmalar bebege nasıl bır zarar verıyor bu konuda bılgınız varmı kıslar?[/QUOTE]
Orasını bilmiyorum canım rahim kasıldığı için düşük tehlikesi yaratıyor galiba bize ilişki yasak deyince sordum bende boşalmak da zararlı olurmu diye evet dedi her türlü yasak....gamyoncuiremsu

Kızlar ii akşamlar nasılsınız benim dr 9. haftadan sonra yasağı kaldırdı ama eşim o kadar çok korkuyorki kalkışmıyor bile bu işe

Yani size ilişki kısıtlaması fln yokmu?Daha yeni olduğu için hani bi sorun olmasada doktor kısıtlıyor??

canim birsey demedi doktor iliski konusunda. ama biz hamile oldugumu ogrendigimden beri hic yapmadik. Hem esim su aralar cok stresli. acayip yogun. yorgun. ben de zaten halimden memnunum. aylardir denemekten o kadar sikilmistim ki yani artik gorev haline gelmisti malesef.

Esime diyorum ohoo beyefendi artik gorusemiyoruz diye:) O da anladi ne demek itedigimi, icerdekine saygisizlik olmasin diyor:)

herkes halinden memnun yani.
Ben 6+1 de gordum kalp atisini ve keseyi. bundan sonraki randevum taaa 13. hafta. 20 ocakta. O zaman kadar da bilmiyorum.13. haftada da taramalar yapilacak. Brn ABD deyim. burada malsefe boyle.

ama kasilmalar bebege zarar verebilir. zaten yerlesmeye calisiyor dusunsene sen de deprem gibi alttan yerini salliyorsun.

Ilsucum cok imrendim sana. valla 7+4 ken bile 3 kez gormussun. malesef istesek de goremiyoruz biz.

Ilsucum kesenin sekli ilk basta nasildi, ikincide nasildi, ucuncu de nasil tarif edebilir misin sana zahmet?

canım ultrsyona az girmek daha iyi ne kadar masum görünselerde masum değiller bende 10+4üm ama 3 kere girdim doktorumda çok girmeye karşı bu yüzden aylık olarak gidiyoruz

merhaba kızlar öncelikle herkesin geçmiş bayramını kutluyorum...aranıza yeni katıldım bizde 8 haftalığız :) allahın izni ile bnde temmuz annesiyim hosgeldim aranızaaaaa :)))

canım ultrsyona az girmek daha iyi ne kadar masum görünselerde masum değiller bende 10+4üm ama 3 kere girdim doktorumda çok girmeye karşı bu yüzden aylık olarak gidiyoruz

canim sadece ultrason degil ki, doktoru da taa o zaman gorecem. hic olmazsa disardan kalp atsini dinleseydik bari.

Bende keyfime girmiyorum zaten ultrasyona bir düşüğüm olduğu için birde ufak tefek sorunlardan ötürü . normali zaten ayda bir .dr a sormuştum ben herhangi bir zararı yok ultrasyonun dedi .

Ilsucum kesenin sekli ilk basta nasildi, ikincide nasildi, ucuncu de nasil tarif edebilir misin sana zahmet?

canım ilkinde diklemesine uzun fasulye seklindeydi ,ikincisinde yatay uzun elips seklindeydi ,üçüncüsünde ise yuvarlaklaşmaya baslamış büyümüş bebeğe baya yer açılmış adam olmuş gibiydi:)))

merhaba kızlar öncelikle herkesin geçmiş bayramını kutluyorum...aranıza yeni katıldım bizde 8 haftalığız :) allahın izni ile bnde temmuz annesiyim hosgeldim aranızaaaaa :)))

aramıza hoş geldin canım sorunsuz bi hamilelik geçirmen dileğiyle bebişini kollarına alırsın inşallah ve hepimiz alırız sağlıklı bi şekilde inşallah:1hug:kaydirigubbakcemile2

GÜNAYDIN HANIMLAR TATİLİMİZ BİTTİ BAŞLADIM BUGÜN MESAİYE NE GÜZELDİ EVDE YATMAK :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…