Düşük tehlikesimi var canım sendede?walla biz hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç...:CüvCüv::dilcikar:Benim için boşalmak bile yasak kasılmalar zarar veriyomuş çocuğa,sen?
Biz hiç bir tedirginlik duymuyoruz..Çünkü yapmayacağız..Ölmeyiz herhalde yapmasak..kaydirigubbakcemile3
benımkıde senın gıbı ılsucum..kaydirigubbakcemile3çok abartmamak lazım ilişki işini .bebeklerimiz daha ön planda .
benim eşim mesela kendisi tedirgin oluyor yapsak mı yapmasak mı diye
canım pekı kasılmalar bebege nasıl bır zarar verıyor bu konuda bılgınız varmı kıslar?
Düşük tehlikesimi var canım sendede?walla biz hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç...:CüvCüv::dilcikar:Benim için boşalmak bile yasak kasılmalar zarar veriyomuş çocuğa,sen?
Yani size ilişki kısıtlaması fln yokmu?Daha yeni olduğu için hani bi sorun olmasada doktor kısıtlıyor??
merhaba arkadaslar
dr a gittim bende bugun
geçen hafta yazmıştım hatırlarsanız kesemin altında bi tümsek var gibiydi bebeği sıkıştırıyor demişti dr.dinlen ve 10 gün sonra gel demişti .velhasıl bugun gittik herşey yolunda . o tümsek gibi şey yorgunluktan olmuştur dedi dr .kesemin şekli buarada çok değişmiş .bebişimde 12 mm olmuş .sadece folbiole devam et o yeterli dedi.
ben buradan kesesinin şeklini kafasına takan arkadaslara sesleniyorum 3 kere dr gittim 3 ünde de inanın farklıydı sekli bebek büyüdükçe normale dönüyor kesinlikle .sürekli diken üstünde oturmayalım pozitif düşünelim.
canim birsey demedi doktor iliski konusunda. ama biz hamile oldugumu ogrendigimden beri hic yapmadik. Hem esim su aralar cok stresli. acayip yogun. yorgun. ben de zaten halimden memnunum. aylardir denemekten o kadar sikilmistim ki yani artik gorev haline gelmisti malesef.
Esime diyorum ohoo beyefendi artik gorusemiyoruz diye:) O da anladi ne demek itedigimi, icerdekine saygisizlik olmasin diyor:)
herkes halinden memnun yani.
Ben 6+1 de gordum kalp atisini ve keseyi. bundan sonraki randevum taaa 13. hafta. 20 ocakta. O zaman kadar da bilmiyorum.13. haftada da taramalar yapilacak. Brn ABD deyim. burada malsefe boyle.
ama kasilmalar bebege zarar verebilir. zaten yerlesmeye calisiyor dusunsene sen de deprem gibi alttan yerini salliyorsun.
Ilsucum cok imrendim sana. valla 7+4 ken bile 3 kez gormussun. malesef istesek de goremiyoruz biz.
canım ultrsyona az girmek daha iyi ne kadar masum görünselerde masum değiller bende 10+4üm ama 3 kere girdim doktorumda çok girmeye karşı bu yüzden aylık olarak gidiyoruz
Ilsucum kesenin sekli ilk basta nasildi, ikincide nasildi, ucuncu de nasil tarif edebilir misin sana zahmet?
merhaba kızlar öncelikle herkesin geçmiş bayramını kutluyorum...aranıza yeni katıldım bizde 8 haftalığız :) allahın izni ile bnde temmuz annesiyim hosgeldim aranızaaaaa :)))
yani herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun...
merhaba kızlar öncelikle herkesin geçmiş bayramını kutluyorum...aranıza yeni katıldım bizde 8 haftalığız :) allahın izni ile bnde temmuz annesiyim hosgeldim aranızaaaaa :)))
GÜNAYDIN HANIMLAR TATİLİMİZ BİTTİ BAŞLADIM BUGÜN MESAİYE NE GÜZELDİ EVDE YATMAK :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?