aynen canım ya evde yatmak nekadar güzeldi ..şimdi işbası yapmak cok zor geliyor.
Çok geçmiş olsun canım ama zorla yamaya çalış güzelim yoksa senin için çok zor olur bilirim o bulantıyı mahveder.Bende ilk çocuğumda öle idim.Kızımda genelde kız oluacakasa çok ağır geçer derler ama bilemiyorum bak 2.ye hamileyim hiç yok şuan kusmam bulantım da hafif...
Herkese merhaba. Epeydir giremedim ben siteye. Gecmis bayraminiz kutlu olsun.
Ben de 9+1'im ve simdiye kadar ne mide bulantisi sikayetim oldu ne de uyku hali vs. Ancak anormal sistim. Hicbir kiyafetim artik olmuyor. Eskisinden cok farkli yemememe ragmen tartida 4 kilo falan almis gorunuyorum. Herkes 5-6 aylik hamilesin galiba diyor. Doktor metsil pastil verdi ama cok da sisligim inmedi. Doktor 12. haftadan sonra muhtemelen gecer diyor ama yine de korkuyorum. simdiden boyleyse sonra nasil olacak diye. Ayni sıkıntıyı ceken baskalari da var mi acaba??
Aynı şekilde karnım çok şiş oluyor canım ,yani 3 aylık gibi rahat görünüyorum.kusmam yok istahım çok acık . beli lastikli pant. aldım kendime bende rahat oulyor .dr dar giyinme dedi. .Kilo almadım ama şimdilik .
bence fazla korkmana gerek. ilk uc ay olurmus oyle sislikler. ama sen yinede yemene icmene dikkat et. benimde mide bulantim baslamadan once 2 kilo almistim. sonra fazladan 3 kilo geri verdim. bence cok sanslisin mide bulantin felan olmadigi icin. su bulantilarim bi gecse 100 kilo alayim inan hic umrumda degil
merhaba arkadaşlar benim de bulantım yok zaten yoktu ama arada oluyordu şimdi o da yok. 9+4 üm bende bugün :)
belim de ve arada kasıklarımda ağrım oluyor sizler nasılsınız?
bugun benim adet günüm ve sanki adet olacakmışım gibi ağrıyor .normal dimi kızlar bu?
merhaba arkadaslar
dr a gittim bende bugun
geçen hafta yazmıştım hatırlarsanız kesemin altında bi tümsek var gibiydi bebeği sıkıştırıyor demişti dr.dinlen ve 10 gün sonra gel demişti .velhasıl bugun gittik herşey yolunda . o tümsek gibi şey yorgunluktan olmuştur dedi dr .kesemin şekli buarada çok değişmiş .bebişimde 12 mm olmuş .sadece folbiole devam et o yeterli dedi.
ben buradan kesesinin şeklini kafasına takan arkadaslara sesleniyorum 3 kere dr gittim 3 ünde de inanın farklıydı sekli bebek büyüdükçe normale dönüyor kesinlikle .sürekli diken üstünde oturmayalım pozitif düşünelim.
akdaşcım tebrik ederim hamileymişsin.çok sevindim seni yakından takip ediyodum senle aynı zamanda aşılama yaptırmıştıkta.nasıl hamile kaldın merak ediyorum.probleminiz neydiiiii.?
Merhaba bizde bu gün itibariyle 8 hafta 1 günlüğüz..Mide bulantım,kusmalarım yok hala..Ama iştahsızlık çok...
Cetvelde daha geriden gösteriyor nedense...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?