2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

merhabalar, herkesin gecmis bayramini kutluyorum. guzel anneler aranizda bulantilari hala devam eden varmi? ben gecen hafta hastanelik oldum maalesef. icim kurumus resmen, cunku su icince bile cikariyorum. hastanede yattim 3 gun mide bulantim felan kalmamisti; ciiktiktan sonra yine basladi. yeniden hastanede yatmak istemiyorum.benim durumumda olan anneler varmi?

Çok geçmiş olsun canım ama zorla yamaya çalış güzelim yoksa senin için çok zor olur bilirim o bulantıyı mahveder.Bende ilk çocuğumda öle idim.Kızımda genelde kız oluacakasa çok ağır geçer derler ama bilemiyorum bak 2.ye hamileyim hiç yok şuan kusmam bulantım da hafif...

cok sagol canim, keske yiyebilsemde yesem. yedigimi aninda geri cikariyorum. ilaclar hic fayda etmiyo. dedigin gibi bencede benimkiside kiz. oyle hissediyorum. hatta bugun ruyamda bile gordum...

Herkese merhaba. Epeydir giremedim ben siteye. Gecmis bayraminiz kutlu olsun.
Ben de 9+1'im ve simdiye kadar ne mide bulantisi sikayetim oldu ne de uyku hali vs. Ancak anormal sistim. Hicbir kiyafetim artik olmuyor. Eskisinden cok farkli yemememe ragmen tartida 4 kilo falan almis gorunuyorum. Herkes 5-6 aylik hamilesin galiba diyor. Doktor metsil pastil verdi ama cok da sisligim inmedi. Doktor 12. haftadan sonra muhtemelen gecer diyor ama yine de korkuyorum. simdiden boyleyse sonra nasil olacak diye. Ayni sıkıntıyı ceken baskalari da var mi acaba??

Aynı şekilde karnım çok şiş oluyor canım ,yani 3 aylık gibi rahat görünüyorum.kusmam yok istahım çok acık . beli lastikli pant. aldım kendime bende rahat oulyor .dr dar giyinme dedi. .Kilo almadım ama şimdilik .

bence fazla korkmana gerek. ilk uc ay olurmus oyle sislikler. ama sen yinede yemene icmene dikkat et. benimde mide bulantim baslamadan once 2 kilo almistim. sonra fazladan 3 kilo geri verdim. bence cok sanslisin mide bulantin felan olmadigi icin. su bulantilarim bi gecse 100 kilo alayim inan hic umrumda degil

cok tesekkurler ilsu'cum. ben de bugun cikip hamile pantolonu falan alacam artik. baska turlu olmayacak. bu arada o soyledigin kasik agrilari ara ara oluyor bende de. normalmis sormustum doktora.

merhaba arkadaşlar benim de bulantım yok zaten yoktu ama arada oluyordu şimdi o da yok. 9+4 üm bende bugün :)
belim de ve arada kasıklarımda ağrım oluyor sizler nasılsınız?

:)) iste ben de bazen umurumda degil diyorum da, disari falan cikarken giyecek bir sey bulamadim mi, ya da dun oldugu gibi montumun fermuarini patlatinca moralim bozuluyor :))
mide bulantisi konusunda haklisin galiba. su bebislerimizi hayirlisiyla bir kucagimiza alsak....

merhaba arkadaşlar benim de bulantım yok zaten yoktu ama arada oluyordu şimdi o da yok. 9+4 üm bende bugün :)
belim de ve arada kasıklarımda ağrım oluyor sizler nasılsınız?

canım benim de belim ve kasıklarımda arada ağrı oluyor.. normalmiş. rahim büyüyormuş.

Merhaba bizde bu gün itibariyle 8 hafta 1 günlüğüz..Mide bulantım,kusmalarım yok hala..Ama iştahsızlık çok...

Cetvelde daha geriden gösteriyor nedense...

Kızlar benimde karnım çok şişti 15 gün öncedine kadar çok şişicem diye düşünüyodum ama şimdi hiçbişey yok 3. ayımız ama benim karnım dümdüz oldu sizin durumlar nasıl?

canım çok sevindim senin adına.... haklısın hep pozitif düşünmek lazım.....

akdaşcım tebrik ederim hamileymişsin.çok sevindim seni yakından takip ediyodum senle aynı zamanda aşılama yaptırmıştıkta.nasıl hamile kaldın merak ediyorum.probleminiz neydiiiii.?

canım sağol....benim microenjeksiyon tedavisi canım.

Merhaba bizde bu gün itibariyle 8 hafta 1 günlüğüz..Mide bulantım,kusmalarım yok hala..Ama iştahsızlık çok...

Cetvelde daha geriden gösteriyor nedense...

canım benim de öyle 9+4 üz. allah tamamına erdirsin canım hepimizi.....

Merhaba kızlar,
Geçmişi ancak bitirdim. Herkese bayram sonrası güzel haberlerle geçirilecek bir hafta olmasını dilerim.
Benim göbiş 3 gündür bir fırladı ki sormayın. Toplam 1,5 - 2 kilo almışım. Hepsi de göbişe gitti galiba. Önceden sabahları eksi formuna girerdi şimdi hiç niyeti yok galiba. Sizde durumlar nasıl? Kilo alan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…