2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar günaydın nasılsınız ben grip oldum ya şişkinliği gazı olan arkadaşlar doktorum rezene içmemi söyledi yaklaşık 3-4 gündür günde iki bardak içiyorum çok rahatladım karnımın şişide hafif indi

canım doktora gitmedim meyve suyuyla falan atlatmaya çalışıyorum

Anladım. Ben daha önce hasta gibi olmuştum. Dr Minoset kullanabilirsin demişti. Zaten hamilelikte bir onu veriyorlar diye biliyorum. Aklında bulunsun canım ne olur ne olmaz. Bol bol pekmez, ıhlamur, kuşburnu içmeye çalış. Tabi miden müsade ederse.:içelim:

nur canım ;
geçmiş olsun umarım en kısa zamanda atlatırsın kendine ve bebeğine dikkat et :)

canım doktora gitmedim meyve suyuyla falan atlatmaya çalışıyorum

canım geçmiş olsun.ateş yükselmesi tehlikeli canım 37.5 den yukarısı. ben ateşim yükselince 37 olunca içtim MİNOSET başka birşey kullanma demişti dr. meyve ıhlamur bol sıvı....

merhaba arkadaşlar, uzun bir ara giremedim siteye, öncelikle herkesin geçmiş bayramını kutluyorum, geçmişi okuyamadım,inşallah kötü birşey yoktur, herşey yolundadır, ben iyiyim çok şükür, sabah bulantıllarım devam ediyor, 17 aralıkta bebişimi görmeye gidicem inşallah, siz de ne var ne yok?

kızlar azönce wc de peçeteye koyu sarı kahveye yakın bir akıntım geldi .
adet dönemindeyim ya inş ondandır .eğer devam ederse dr a görünürüm .

Menekşeeee, benim ufaklık 36 mm olmuştu geçen hafta. Senin bir sonraki kontrol ne zaman?

Ay canım yaa ne güzel bizimkiler başabaş gidiyo seninle nerdeyse çok sevindim cnm. Benim kontrolüm bayramdan sonraki hafta sanırım çarşamba yada perşembe gidicem ikili test filan yapılacak. Yaa İpek ben kontrolden sonra 3 boyutlu ultrasona girmek istiyorum kocaman oldular 3 ayı bitmiş oluyo çok net görebiliriz artık sen ne zaman gideceksin ikili test için..

ewet kızlarr ıkılı test ıcın 11_14hafta arası gıdılcek sanırım deılmı?ne zama gıtmayı dusunuyorsnuz?

BEN PAZARTESİ KAN VERMEYE GİDECEĞİM SALI FALAN BELLİ OLURMUŞ HAYIRLISIYLA Bİ ATLATSAM KAÇ GÜNDÜR İÇİMDE SIKINTI HEPİMİZDEN HAYIRLI SONUÇLAR ÇIKAR İNŞALLAH:Saruboceq:

kızlar azönce wc de peçeteye koyu sarı kahveye yakın bir akıntım geldi .
adet dönemindeyim ya inş ondandır .eğer devam ederse dr a görünürüm .

canım yinede doktorunu bi ara inş önemli bişey değildir ama rahatlamış olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…