BEN PAZARTESİ KAN VERMEYE GİDECEĞİM SALI FALAN BELLİ OLURMUŞ HAYIRLISIYLA Bİ ATLATSAM KAÇ GÜNDÜR İÇİMDE SIKINTI HEPİMİZDEN HAYIRLI SONUÇLAR ÇIKAR İNŞALLAH:Saruboceq:
bilmiyorum kızlar çok kararsızım ne zaman gideceğim konusunda ,,,,,,bugün çok mutluyum bebeğimin kesesini gördüm diye ama bir okadarda endişeliyim kalp atışları varmı yokmu diye beni en iyi sizler anlarsınız.....hayırlısı artık.....bakalım şu 1 hafta allahın izniyle kazasız belasız bir geçsinde ondan sonra inşallah kalp atışlarınıda duyarız....
Ay canım yaa ne güzel bizimkiler başabaş gidiyo seninle nerdeyse çok sevindim cnm. Benim kontrolüm bayramdan sonraki hafta sanırım çarşamba yada perşembe gidicem ikili test filan yapılacak. Yaa İpek ben kontrolden sonra 3 boyutlu ultrasona girmek istiyorum kocaman oldular 3 ayı bitmiş oluyo çok net görebiliriz artık sen ne zaman gideceksin ikili test için..
ıyı aksamlar kızlar nasılsınız uzun zamandır gıremıyorum yatarak gecıyor zamanım
sızler nasılsınız bebışler ıyıdır ınsallah
merhabalar, herkesin gecmis bayramini kutluyorum. guzel anneler aranizda bulantilari hala devam eden varmi? ben gecen hafta hastanelik oldum maalesef. icim kurumus resmen, cunku su icince bile cikariyorum. hastanede yattim 3 gun mide bulantim felan kalmamisti; ciiktiktan sonra yine basladi. yeniden hastanede yatmak istemiyorum.benim durumumda olan anneler varmi?
bugun benim adet günüm ve sanki adet olacakmışım gibi ağrıyor .normal dimi kızlar bu?
adet gunu geldiginde kasilmalar hatta birazcik lekelenme bile normalmis. tasalanma yani.
selam kızlar nasılsınız ben pek iyi değilim iki gündür böyle boğulcakmış gibi nefes alamama gibi oluyorum hele dün akşam kızardım morardım birden bire nefes alamadım kendimi dışarı attım ama nerde dışarsı daha beter pis isli hava eve döndüm hemen ama yine geçmedi bol rahat bişeyler giydim yine olmadı petlekeri kapattım yine olmadı sıcaktandır diye artık tamam dedim nefes felan kalmadı iyice morardım birden yine fenalık geçirdim aklıma geldi düşünmeden kızımın burun damlası vardı çocuklar için olanı otrivine diye 2 şer sprey burnum damlattım inşallah bebişimie bişey olmaz ama damlayı yaptıktan sonra kendime geldim rahatladım güzelce uyumuşum mecbur kalmasaydım inanın yapmazdım sizdede böyle daralma boğulcak gibi oluyomusunuz:((fisfisfis:çok üzgünüm:inşallah bidaha olmam sizce damla sorun yaratırmı bebeğime bişey olurmu:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?