2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ben cok hapsiriyorum. hani hapsirinca gozlere yapilan basinc ve goz kapaklarimizin gozlerimzin firlamamasi icin kapandigini okumustum. hep dusunuyorum bebegee zarari var mi acaba diye? yani o basincla onu firlatmaya calisiyorsun ki, hani adetliyken hapsirsan bile daha cok kan gelir o anda. insallah benim bebek siki tutunmustur,

kizlar bu arada hamile oldugunuzu soylediniz mi etrafiniza?

kibelecigim bugun tam 9 haftalik oldum. burda satilan turk marketlerinde afyon maden sulari var, acaba onlar ise yararmi.

canim maden suyu yaziyorsa bence dogrudur. aslinda belcika'daysan sparkling water diye de gecebilir. gerci o ingilizcesi. ama dedigim gibi super etki ediyor. boyle aci bir su. ama mide rahatliyor mide bulantisi yapmiyor. asitli (asit degil aslinda dogal karbondioksit) oldugu icin de ferahlatiyor.

istersen esin hem o afyon maden suyunu alsin, hem de markette sparkling water arayin. meyve aromazasiz olmali yani sekersiz ve icinde sodyum (na) olmayacak.

hemen al memnunkalirsan yaz. diger mide bulanan arkadaslara da tavsiye edelim.

merhaba temmuz annelerı,yenı anne adylarımızı kutluyorum..
bızde 2lı testımız ıcın bu ayın 19 da yani onumuzdekı cuma gıdecegız..
o zaman tam 12 haftalık olacagız..
ins.sonuclarımız temız guzel cıkar..hetkes guzel haberlerle doner..

canım ne güzell walla baya büyüdü bebişin. eminim testlerin çok iyi çıkacak.
ben de 10 haftalık olunca gidicem belki o zaman bana da ikili test için gün verir. senin için bile heyecanlandım walla :) bol şanslar

canım merak etme bişi olmaz sıkı tutunmuştur sana bebeğin:).bende çok griptim hamileliğim ilk haftasında ne ararsan vardi öksürük hapşırık .
ben daha yeni yeni söylemeye basladım o da soran olursa tabiki

Günaydın kızlar anne adayları nasılsınız ya bu topic gerçekten çok cansız ya................

bu cetveller neden geriden geliyor arkadaşlar bilen varmı...7+4'üm ben şuan............

Evet cetvelleri güncelleme ypamak gerek ara ara canım geriden takip ediyor
ve dediğin gibi topic çok cansız diğerlerine bakıyorum sürekli faaliyetteler:)

merhaba ben de temmuz annesi olacam inşallah temmuzun ilk haftası bebeğimi kucağıma alacağım. şu anda 11 haftalık hamileyim
bende bebeğimi kaybetme korkusu çok hep kötü rüyalar görüyorum. alında sorunum yok ama merak ediyorum sizdede böyle korkular varmı?

kızlarrr yardım edın mıde bulantılarım cok artı 3gundur durmadan kusuyroum ve halsızım cok fazla ne ymek yapabılıyorum ne de yıyebılıyorum ayakta zor duruyorum kı pazarteesı okul baslıyor ne yapıcam bılemıyorum

canım benim bulantım olmadığı için sana şunu yap diyemiyeceğim ama çok şiddetliyse dr a git.serum falan veriyolarmşı o ii geliyormuş tabiki abartılı şekilde bulananlar için .

geçmiş olsun ben bulantılı dönemlerimde kızarmış ekmek, beyaz leblebi, kraker falan yedim, kimine ayran falan da iyi geliyormuş bi dene bakalım arkadaşım birde sık sık atıştır

kızlar cok saolun ya walla hafta ıcı ızın almayı bıle dusunuyorum
ıkıncı hamılelığım gercı bu benım sukur kı bunda kızıma gore daha ıyıyım ama zor gercekten o zaman bır esımle ben vardım sımdı bırde kızım olunca mecburen ayaga kalkıp ılgılenmmek durumunda oluyorum bu da benı cok hasta edıyor ınsallah uzun surmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…