kızlarrr yardım edın mıde bulantılarım cok artı 3gundur durmadan kusuyroum ve halsızım cok fazla ne ymek yapabılıyorum ne de yıyebılıyorum ayakta zor duruyorum kı pazarteesı okul baslıyor ne yapıcam bılemıyorum
selam arkadaşlar, bayram tatilinden sonra yeniden birlikteyiz. bayramda bişey duydum doğru mu bilmiyorum ama erken dönemde bulantı kusma şikayeti olmayan anneler ile tuzlu şeyler yemek isteyen anne adaylarının erkek bebekleri olurmuş. çok ağır geçirenlerde genelde kız doğururmuş, benim hiçbulantım yok, hamilelikten önce deli gibi tatlı yerdim ama şimdi hep tuzlu şeyler yiyorum, zeytini hiç sevmeyen ben bugün kahvaltıda tam 11 tane zeytin yemişim. pek inanmam aslında böyle şeylere ama yengeminde hiç bulantısı olmamıştı ve erkek yeğenim oldu. siz duydunuz mu böyle bişey.
canım bilmiyorum valla ama umarım allah gönlüne göre verir senin ve hepimizin...
selam arkadaşlar, bayram tatilinden sonra yeniden birlikteyiz. bayramda bişey duydum doğru mu bilmiyorum ama erken dönemde bulantı kusma şikayeti olmayan anneler ile tuzlu şeyler yemek isteyen anne adaylarının erkek bebekleri olurmuş. çok ağır geçirenlerde genelde kız doğururmuş, benim hiçbulantım yok, hamilelikten önce deli gibi tatlı yerdim ama şimdi hep tuzlu şeyler yiyorum, zeytini hiç sevmeyen ben bugün kahvaltıda tam 11 tane zeytin yemişim. pek inanmam aslında böyle şeylere ama yengeminde hiç bulantısı olmamıştı ve erkek yeğenim oldu. siz duydunuz mu böyle bişey.
Ben kendimi 8.haftada diye sayıyordum..yanlışmış..doldurduğun değil içinde olduğun haftayı sayıyormuşsun yaaa:sm_confused:
8+3 günlüğüz diye 8 haftalığız diyordum...Ama 9 haftalık oluyormuşuz...kafamçokkarıştı
nasi yani ben simdi 9+1 im. ozaman 10 haftalikmiyim???
10.haftanın içindesin canıma.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?