2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Şu meleğe bakın,göz yaşlarımı tutamadım...senağlamaBizimde içimizde böyle masum ,tatlı melekler var şimdi...:asigim::asigim:

canim benim ya seni cok iyi anliyorum. Bende ayni senin durumundayim. sana sunu soyleyeyim bana hic birsey fayda etmiyo. sadece yatiyorum. cunku ayakta oldugum zaman cok cikariyorum. bence biran once doktora git belki ilaclar sende yarayabilir. nede olsa herkesin bunyesi farkli. bugun Kibelenin tavsiye ettigi maden suyunu denicem bakalim. ise yararsa yazarim.

nasılsınız güzel anneler benim çok uykum olmaya başladı hep uyumak istiyorum mirmirmirmirilk zamanlar uyku yoktu şimdide bu uyku çıktı uyu uyu bitmiyo hep istiyorum uyumaktopik cansız diğer topikler baya aşmış kendilerini hızla gidiyo kimsecikler yok yazan çok az var 50 kişiyiz nerde bu güzel hamişlerimiz hadiyin bakalım canlanma zamanısositososito:dance:

selam arkadaşlar, bayram tatilinden sonra yeniden birlikteyiz. bayramda bişey duydum doğru mu bilmiyorum ama erken dönemde bulantı kusma şikayeti olmayan anneler ile tuzlu şeyler yemek isteyen anne adaylarının erkek bebekleri olurmuş. çok ağır geçirenlerde genelde kız doğururmuş, benim hiçbulantım yok, hamilelikten önce deli gibi tatlı yerdim ama şimdi hep tuzlu şeyler yiyorum, zeytini hiç sevmeyen ben bugün kahvaltıda tam 11 tane zeytin yemişim. pek inanmam aslında böyle şeylere ama yengeminde hiç bulantısı olmamıştı ve erkek yeğenim oldu. siz duydunuz mu böyle bişey.

benim hem bulanti, kusma var. hemde canim acayip tuzlu cekiyo. tatliyi asiri sevmeme ragmen hamile olali beri hic tatli surmedim agzima. simdi benimkisi kizmi erkekmi????

kızlar bende bu tur seyler duydum ama dr. a sorduğumda bellı olmaz dedı her kadınnın bunyesı farklıdır ve farklı cıkarımlar olabılır dedı o gunden berı bende pek takmıyorum ama 5yasına gırcek bır kızım var esım cok erkek cocuk ıstıyor Rabbım verırse erkek olsun ıstıyoruz ınsallah

Ben de zeytin yemeye başladım..hiç bulantım yok..2 oğlum mu olacak acabakaydirigubbakcemile3
Ama arada canım çikulata da yemek istiyor,yiyorum..
Sağlıklı olsunlarda cinsiyetleri önemli değil..

benim de bulantım yok .. sadece 1 gün oldu ve geçti ... uyku problemim de yok ... sıcak basmalarım da geçti sanki .. şimdilik süt liman her şey

slm arkadaşlar ben pek nete giremiyorum
fethiyeden kayınvalidem geldi haftaya da annemler gelecek çok mutluyum çünkü mutfağa giremiyorum yemek yapamıyorum
mide bulantım nadir yani yok denecek kadar az hiç kusmadım ama öğümek geliyor birde tiksinme çok fazla bende turşu suyu içiyorum canım çekiyor karnıma bugün baktım ve acayip şiş gördüm acaba göbekten yaptığım iğnedenmi yoksa şişmeyemi başladım anlamadım

anneler buarada cogumuzun bebisleri yengec olcak heralde. dogruyu soylemek gerekirse aslinda ben bebisimin yengec olmasiini istemiyorum sanki; cok hassas olurlarmis, cok duygusal oluyorlarmis. iyi yonu aileye duskun olurlarmis. bebisim keske 5 gun beklesede aslan olsa... ama hayirlisi tabi. saglikli olsunda

benim arkadaşım hep tuzlu yiyiyor ama bugün bir kızı olacağını öğrendi. üstelik bulantısı çok fazlaydı....
karışık durum yani... sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez.
ben başlarda tuzlu yiyiyordum 2 haftadır tatlıya çevirdim. canım hep tatlı çekiyor.

Ben kendimi 8.haftada diye sayıyordum..yanlışmış..doldurduğun değil içinde olduğun haftayı sayıyormuşsun yaaa:sm_confused:

8+3 günlüğüz diye 8 haftalığız diyordum...Ama 9 haftalık oluyormuşuz...kafamçokkarıştı

kızlar ben 4.kez rüyamda bebişimi gördüm buda erkekti sizdede böyle oldumu bebişini gören cinsiyeti belli olan rüyasındayerimseniben:1rolleyes:

nasi yani ben simdi 9+1 im. ozaman 10 haftalikmiyim???

ay bende ilk basta iki gun ust uste erkek bebegi gordum. dedim kesin erkek bebisim olcak; bu haftada iki gun ust uste kiz bebegi gordum. kafam karisti yaaaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…