2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

bende tam bugün 11 haftamı doldurdum 12 haftanın içindeyim ayın 22 de iki test için doktora gideceğim ense kalınlığı ölçülcek inşallah herşey iyi olur güzel çıkar sonuçlar:Saruboceq::ecrin_bebek:

dilaracım senle aynıyız bende 23.de ikili test için gidicembirşey sorucam sana kanaman vardı ya şimdi nasılsın benim iç bölge normal ama hala kaherengi akıntı oluyor.dr um olabilir diyor.ama beniim canımı sıkıyor.bizim bir arkadaşın 6 aya kadar olmuş hiçbir ilaçda kullanmamış bende kullanmıyorum

ben hamile kalmadan 1ay önce erkek bebek emzirdiğimi görmüştüm .ertesi ay hamile kaldım işte .
hamileykende güzel bir kız cocuğu gördüm rüyamda sarışındı

9 ay boyunca bile lekeleri gelen oluyomuş canım .
annem bana hamileyken sürekli kanaması oluyormuş tabi onlarda düşecek bebek diye oralı olmamışlar .eskiden nerde dr a gitmek kanama falan olunca.
rahim içinden gelmediğini gördüğü için dr un endişe etmemeni söylemiştir .

Bende öle biliyorum çok bulantısı olur kusar ağır geçerse hamilelik kız bebek olur die.Çünkü ilk hamileliğimde ben öle idim sürekli kusuyor yatıyodum hiç bişi yiyemiyodum.3 aydan sonra düzeldi ama bende bitmiştim.Ama bunda maşallah uyku ve baş dönmesinden başka bişi yok....Bu da erkek tir belki hayırlısı tabi ALLAH neyi nasip ederse o....

yok denizcim
bazı aksamları yemeği fazla kacırınca hafif bulantım oluyor o da normaldir .kusma hiç olmadı .8 .haftamı dolduruyorum yarın bundan sonra olcağını da sanmıyorum doğrusu..
seninde yok sanirim okuduğum kadarıyla

Eyetkiner; geçmişi okudum da azönce sende 7+4 ken dr gitmişsin bebeğim 11 mm çıkmış .benimde o civarlarda çıktıbende 7+4 ken gitmiştim 2 gün önce yani

şimdi benim de kafam karıştı ben de 9+5 deyim şimdi ben 10 haftalıkmıyımm :sm_cool:

kizlar toplam kac kere dr. gittiniz? ben hamileligimin basindan beri sadece 2 kere gittim; birincisi hamileligimi ogrenmek icin gittim. ikincisi de kalp atisini gormek icin gittim. bundan sonra da ense kalinligini olcturmek icin gidicem. ben belcikada yasiyorum ve fazla uygun gormuyolar ultrasona girmeyi. ama bebegimi cok merak ediyorum..

Eyetkiner; geçmişi okudum da azönce sende 7+4 ken dr gitmişsin bebeğim 11 mm çıkmış .benimde o civarlarda çıktıbende 7+4 ken gitmiştim 2 gün önce yani

evet canım 7+4 de gittiğimde 11 mm di bebişim tekrar gitmedim salı gününe gidicem bakalım ne kadar büyümüş :) sen ne zaman gideceksin tekrar?

testleri yaptırdım canım onun sonuçları salı günü çıkacakmış onu göstermeye giderim .sanirim 1 ay sonra da 2 li test için çağırır artık.

toplam 3 kere gittim
1. keseyi görmek için
2. kalp atışını duymak için .duyduk ama sorun çıktı kesenin altında bişi var dedi dinlen 10 gün sonra gel dedi.
3. ye ise o sorun gitmiş mi diye dr un istediği üzerine gittim.

aynen ben de
1- keseyi görmeye 6+4 de
2- kalp atışlarını dinlemeye :)
3- bakalım bebiş ne kadar büyümüş :)

aynıyız canım benim lekelenmem kesildi şimdilik 10 gündür çok şükür yok ilaç kullanmayıda bıraktım içim dışım ilaç oldu allahtan artık benim bi arkdaşında 6.ayına kadar lekelenmeleri oldu ve ilacı 3.ayından sonra almamış herşeyin hayırlısı sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi kucaklarımıza alırız inşallah:Saruboceq::ecrin_bebek:

Son düzenleme:
canlarım grip mahvetti beni iki gündür midemde çok kötü ya ne yaparsam yapayım geçmiyor 2-3 hafta daha dişimi sıkayım bakalım inş 3. aydan itibaren biter... sizler nasılsınız ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…