2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Eyetkiner; geçmişi okudum da azönce sende 7+4 ken dr gitmişsin bebeğim 11 mm çıkmış .benimde o civarlarda çıktıbende 7+4 ken gitmiştim 2 gün önce yani

ay maaşallah bayağı büyümüş sizin bebekler ben bir hafta geriden geliyorum biliyorsun ilsucum, benim minik daha, iki gün önce 4 mm ölçmüştü babası, 6+5 bugün acaba benimkide haftaya 11 mm olur mu ki?

canım senin geç yumurtlama olmuştu dimi öyle hatırlıyorum.
tabiki olur canım .günden güne kocaman oluyorlar .
kalp atışı duydunuz dimi ?

slm güzel anneler geçmiş bayramınız kutlu olsun bayramda evimden uzakta kuzenimize gittik çok iyi geldi bulantım azalmıştı ve kuzenim bi hastanede jinekolok yanında çalışıyor birazda bilgi topladım tabii 11. haftada ikili test ve ense kalınlığı ölçülebilirmiş ikili test daha deneme aşamasında olduğunu yaptırmasanda olurdedi ve yaptırırsanda sonuca pek takılma üçlü test kadar geçerli değilmiş ve daha evel sezeryanla doğum yapanlar 38. haftada doğum için uygunmuş ilk üç ay bebek kendini besler özellikle fazladan yemeye gerek yokmuş aklımdakiler şimdilik bunlar bu arada nur geçmiş olsun bol c vitamini ile atlatırsın inş herkese iyi akşamlar

ustte yazdim maden suyu tasi yaninda miden bulaninca aci aci ic. iyi geliyor.

canim oyle derler ama benim iki komsum 2 hafta ara ile hamile kaldilar. birinin karni dimdik ve bulantisi yok, digerinin yusyuvarlak ve devamli cikariyor. karni dik ve bulanmayana senin erkek dediler. digerine ise kiz. tam tersi oldu.

kızlar ben 4.kez rüyamda bebişimi gördüm buda erkekti sizdede böyle oldumu bebişini gören cinsiyeti belli olan rüyasındayerimseniben:1rolleyes:

Canim benim burada cok sevdigim bir kiz cocugu var. hareketlerine zekasina hayranim. 2 yasinda olmasina ragmen boyle olgun bir cocuk olamaz ya. cocuk da degil aslinda daha bebek ama oyle zirlama vs yok. anne babasi yemege gidiyorlar bana birakiyorlar. iyi geceler anne, iyi geceler baba, iyi eglenceler diyerek yolluyor. baskasi olsa ziril ziril aglar.

gecen gece ruyamda o kucagimdaydi. ama kuculmus hali. bebeklik hali. aldim t-shirt'imin icine soktum karnima. hamileyim diye.

yani onun gibi bir kizim veya oglum olmasini cok isterim. inanilmaz akilli ve olgun masallah.

canlarım grip mahvetti beni iki gündür midemde çok kötü ya ne yaparsam yapayım geçmiyor 2-3 hafta daha dişimi sıkayım bakalım inş 3. aydan itibaren biter... sizler nasılsınız ya

cnm bende aynı durumdayım 2-3gundur mıdem benı maffedıyor bulantı halsızlık kusma..............

canım senin geç yumurtlama olmuştu dimi öyle hatırlıyorum.
tabiki olur canım .günden güne kocaman oluyorlar .
kalp atışı duydunuz dimi ?

iki gün önce duyduk ilsucum, nasıl sevindim anlatamam tam 3 defa dinledim pıt pıtları tekrar tekrar dünyalar benim oldu, allahım inşallah sağlıkla doğurmayı da nasip eder.

canim oyle derler ama benim iki komsum 2 hafta ara ile hamile kaldilar. birinin karni dimdik ve bulantisi yok, digerinin yusyuvarlak ve devamli cikariyor. karni dik ve bulanmayana senin erkek dediler. digerine ise kiz. tam tersi oldu.

evet canım inanmamak lazım böyle şeylere ama ben çok merak ediyorum bebişimin cinsiyetini aslında birine diğerinden fazla sevinecek değilim ama yine de çok merak ediyorum.

ay maaşallah bayağı büyümüş sizin bebekler ben bir hafta geriden geliyorum biliyorsun ilsucum, benim minik daha, iki gün önce 4 mm ölçmüştü babası, 6+5 bugün acaba benimkide haftaya 11 mm olur mu ki?

aramızda 1 gün varmış , 6+6 miniklerim dün 5 mm di .. sağlıcakla büyüsünler meleklerimiz :Saruboceq:

Son düzenleme:
canlarım grip mahvetti beni iki gündür midemde çok kötü ya ne yaparsam yapayım geçmiyor 2-3 hafta daha dişimi sıkayım bakalım inş 3. aydan itibaren biter... sizler nasılsınız ya

geçmiş olsun a.s.
dr.una danışıp " ıhlamur-ayva yaprağı-kuşburnu meyvesi-elma kabuğu " nu kaynatıp içmenin sakıncası var mı acba ? çünkü en doğal ve garanti iyileşme yolu bu .. ben tedavi ve transfer sonrasında içmiştim dr.uma danışarak . ot-çöp içmeyin bu içtiklerinizin bir zararı yok demişti ..

iki gün önce duyduk ilsucum, nasıl sevindim anlatamam tam 3 defa dinledim pıt pıtları tekrar tekrar dünyalar benim oldu, allahım inşallah sağlıkla doğurmayı da nasip eder.

tebrikler canım , Allah nazarlardan saklasın .. sağlıcakla kucağına da alırsın inşallah .. tekil mi çoğul mu gebeliğin ??

canim mide icin bir de maden suyu dene. yazmistim, faydali. soda degil ama maden suyu. hem su yerine geciyor hem mide bulandirmiyopr hem hazmi kolaylastiriyor.

hanimlar gobisler ne zaman cikmaya basladi? ben zayif bir insanim ama ayva gobegim var. yani dumduz degildi hicbir zaman. boyle hafif bir sivrilik vardi. simdi 7+4 uz ama bir sey yok. daha erken degil mi:)

hanimlar gobisler ne zaman cikmaya basladi? ben zayif bir insanim ama ayva gobegim var. yani dumduz degildi hicbir zaman. boyle hafif bir sivrilik vardi. simdi 7+4 uz ama bir sey yok. daha erken degil mi:)

Benim de aksine dümdüzdü ama şimdi çok minik bir çıkıntı var göbüşümde..Normalde daha erken ama ikiz gebeliklerde daha çabuk beliriyormuş...:sm_confused:

canim mide icin bir de maden suyu dene. yazmistim, faydali. soda degil ama maden suyu. hem su yerine geciyor hem mide bulandirmiyopr hem hazmi kolaylastiriyor.

Canım benim allaha şükür bulantım yok gebelikten önce midemde gastrit vardı gebelikle artıyormuş bu ben onu çekiyorum şimdi resmimede minik prensesimin resmini koydum ona bakayımda bebişim güzel olsun diye... benim göbüş çıktı kızlar ya doldu yani baya çok hoşuma gidiyor amakaydirigubbakcemile3

4. tüp bebek denememde tutundu miniklerim bana :hooray: ilk tedaviye başladığım 3 yıl öncesinde 52 kg.dum , bu tedavilerde kullanılan doğum kontrol hapları-hormon iğneleri-kortizon içerikli ilaçlar derken 64 kg.ile hamile kaldım . son tedavime başlamadan önce 60 kg.dum , yumurta toplama işlemi sonrasında oluşan ödemler ve hormon fitil-bant-iğneler etkisiyle iyice şiştim . son tedavi öncesi halim gözümün önüne gelince sanki en az 5 aylık hamile gibi görüntüm var :CüvCüv:

eskilerimizin bir lafı vardı ama tam hatırlamıyorum..
ye ekşiyi doğur ayse'yi,ye tatlıyı doğur hakkıyı dıye :))
ben tatlıyı cok sevıyorum normaldede cok severdım ama sımdı baya duskunum.
ekşi aklıma bıle gelmıyo..onceden sıskınlık varken göbüşüm varmıs gıbı guzel gözukuyodu:))
sımdı o problem kalkınca dumduz duruyo(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…