2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ben msj yazdım ama silinmiş sanırım bende temmuz sonunda ikinci bebeğimi kucağıma alıcam allah kısmet ederse 2006 kasım bi kızım var şimdide 8 haftalık hamileyim

Kızlar yakında göbişler çıkacak ya kısmetse. Çatlakları önlemek için ne yapmayı düşünüyorsunuz? Galiba 3. ayda başlamak lazımmış.

Kızlar yakında göbişler çıkacak ya kısmetse. Çatlakları önlemek için ne yapmayı düşünüyorsunuz? Galiba 3. ayda başlamak lazımmış.

Badem yağı sürmeyi düşünüyorum..bir de şu rejene mi nedir onu alabilirim..gerçi çatlayacak olan ne sürse çatlıyor..annemde ve ablamda çatlak yok..umarım bende de olmaz...

BEN HAMİLE KALDIĞIMDAN BERİ BEBK YAĞI SÜRÜYORUM HAFTADA 2 KERE TÜM VUCUDUMA....
3.AYDAN SONRA DA DOKTORUMUN TAVSİYE ETTİĞİ Bİ KREME GEÇMEYİ DÜŞÜNÜYORUM...SAĞLIKLI KİLO ALMAK ÇATLAKLAT İÇİN ÇOK ÖNEMLİ...
HIZLI VE ANİ KİLO ALMAK DAHA FAZLA ÇATLAĞA SEBEP OLUR.3.AYA KADAR KİLO ALMAMAK VE 3.AYDAN SONRA AYDA 1 KİLO ALMAK ÇOK İDEAL...
SAĞLIKI HAMİLELİKLER HEPİMİZEhihoyyyt

Badem yağı tüğlenmede artış yapabiliyormuş onu duydum bende.
Recene ise doğumdan sonra kullanabileceğin bir çatlak kremi tatlım.hamilelikte başka kremler öneriyorlar...
En iyisi doktorumuza danışmak

Badem yağı tüğlenmede artış yapabiliyormuş onu duydum bende.
Recene ise doğumdan sonra kullanabileceğin bir çatlak kremi tatlım.hamilelikte başka kremler öneriyorlar...
En iyisi doktorumuza danışmak

Annem ve ablamda tüylenme olmadı...

bu çatlaklar biraz da yapı ile ilgili sanırım..kuzenimin hamileliğinde sürmediği şey kalmadı karnına.ama kızcağızın damar damar harita gibiydi en son gördüğümde...:çok üzgünüm:

kızlar bencede ole ben ılk hamılelığımde hıc catlak falan gormedım olmadı yanı kendımde ınsallah bundada o sekılde atlatırım hıc bılmıyordum da bır arkadasımda gordum ayyyy cok uzuldum ....................

Bana bir arkadaşım bebak acıbadem sütünü önerdi. Şimdi kullananların yorumlarını okudum. Mucizevi krem diyorlar hep. Doktorum 5. ayda kreme başlatacak galiba. Onu beklemek istemiyorum. Göbek bişey değil de göğüsler aldı başını gidiyor. 12 cm büyümüş. Sizde durumlar nedir?

Göğüslerimde hassasiyet var..uçları falan acıyor..ama öyle bir dikkat çekici büyüme görmedim ...Hala küçük ve diriler.. kaydirigubbakcemile3

Senin adına sevindim Badem aynı zamanda şaşırdım. Nasıl küçük tutmayı başardın? Ben doğuma kadar bu hızla gidersem Hollanda ineklerine benzeyeceğim:roflol:

Senin adına sevindim Badem aynı zamanda şaşırdım. Nasıl küçük tutmayı başardın? Ben doğuma kadar bu hızla gidersem Hollanda ineklerine benzeyeceğim:roflol:

Zaten küçüktü canım..Ama doğuma yakın şişer hele doğumdan sonra 100 numara falan takarım herhalde..Şu an 80 beden kullanıyorum.boyum uzun..
son kopçada kullanıyorum..Elimden gelse hiç takmadan gezicem...Sütyen çok iz yapmaya başladı..

Son düzenleyen: Moderatör:

E doğumda şişsin artık. Ben de son kopçadayım. Evdeyken hiç takmıyorum ama takmayınca daha çok büyüyorlar galiba. Amaaannn ne bileyim işte. Bebak sürecem çatlamasın diye. Size de duruma göre tavsiye edebilirim. Bir kullanayım da.

kızlar yazmaya çalıştım ama beceremedim benimki 8 temmuz hesaplayıcıya göre bu arada beyaz melek benimde 8+3 ken 1,85 cm di bebişim.

evet evdeyken takmıyorum..dışarda mecburen artık...göğüslerde çatlayabilir demi off yaa...benneyaptımki

Ipekcim benimde göğüsler aynı durumda ve uçları banyodan çıktıktan sona üşüdüyse yarım saat sızlıyor bu sızlamanında varmı bir çaresi.

anne adayları--muh. Dog. Tar----------cin tak.----yorumcu.com-----icimizden gecen cinsiyet

kibele ..............28 temmuz..............erkek................kiz...... ...... ....................kiz

bebişimm :)) ..... 3 temmuz...............erkek.................kız.... ....... ...................erkek

denizkızıl....... ...27 temmuz..............kız...................erkek... ...... ... ...............kız

dilara.................4.temmuz..............erkek .................................................. ...erkek

stardust............ikiz bebek.............kız-erkek............................................. .......

Ebush...............18 temmuz...............kız.......................... ...............................kız

nur....................6 temmuz...............erkek.................kız.... ............................erkek

eyetkiner..........15 temmuz...............erkek.................?...... .............................erkek

ipeğimu ............1.temmuz..............erkek........... ............................................erkek

ilsu ..................26 temmuz.............erkek..................kız..... ............................kız

sibel07 ..............8 Tem ................. ..kız............................................. ..............kız

sevtapdüzyol.....................................kız................................................ ..........?????

Akdas............................................ ..kız............................................. .............?????

Beyaz melek.....................................erkek....... ...........erkek..............................kız

Sızlama bende olmadı. Bilmiyorum ki. Göğüslerim eskisi kadar acımıyor. Sadece büyüdüler. Hatta rengi de aynı. Hamilelikte renk koyulaşırmış. Hatta erkek çocuklarda daha koyu olurmuş:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…