ben msj yazdım ama silinmiş sanırım bende temmuz sonunda ikinci bebeğimi kucağıma alıcam allah kısmet ederse 2006 kasım bi kızım var şimdide 8 haftalık hamileyim
Kızlar yakında göbişler çıkacak ya kısmetse. Çatlakları önlemek için ne yapmayı düşünüyorsunuz? Galiba 3. ayda başlamak lazımmış.
Kızlar yakında göbişler çıkacak ya kısmetse. Çatlakları önlemek için ne yapmayı düşünüyorsunuz? Galiba 3. ayda başlamak lazımmış.
Badem yağı tüğlenmede artış yapabiliyormuş onu duydum bende.
Recene ise doğumdan sonra kullanabileceğin bir çatlak kremi tatlım.hamilelikte başka kremler öneriyorlar...
En iyisi doktorumuza danışmak
Bana bir arkadaşım bebak acıbadem sütünü önerdi. Şimdi kullananların yorumlarını okudum. Mucizevi krem diyorlar hep. Doktorum 5. ayda kreme başlatacak galiba. Onu beklemek istemiyorum. Göbek bişey değil de göğüsler aldı başını gidiyor. 12 cm büyümüş. Sizde durumlar nedir?
Senin adına sevindim Badem aynı zamanda şaşırdım. Nasıl küçük tutmayı başardın? Ben doğuma kadar bu hızla gidersem Hollanda ineklerine benzeyeceğim:roflol:
Zaten küçüktü canım..Ama doğuma yakın şişer hele doğumdan sonra 100 numara falan takarın herhalde..Şu an 80 beden kullanıyorum.boyum uzun..
son kopçada kullanıyorum..Elimden gelse hiç takmadan gezicem...Sütyen çok iz yapmaya başladı..
[sıze="3"]anne adayları--muh. Dog. Tar----------cin tak.----yorumcu.com-----icimizden gecen cinsiyet
kibele ..............28 temmuz..............erkek................kiz...... ...... ....................kiz
bebişimm :)) ..... 3 temmuz...............erkek.................kız.... ....... ...................erkek
denizkızıl....... ...27 temmuz..............kız...................erkek... ...... ... ...............kız
dilara.................4.temmuz..............erkek .................................................. ...erkek
stardust............ikiz bebek.............kız-erkek............................................. .......
Ebush...............18 temmuz...............kız.......................... ...............................kız
nur....................6 temmuz...............erkek.................kız.... ............................erkek
eyetkiner..........15 temmuz...............erkek.................?...... .............................erkek
ipeğimu ............1.temmuz..............erkek........... ............................................erkek
ilsu ..................26 temmuz.............erkek..................kız..... ............................kız
sibel07 8tem ............................. ..kız............................................. ..............kız
sevtapdüzyol.....................................k ız................................................ ..........?????
Akdas............................................ ..kız............................................. .............?????
Beyaz melek.................................erkek..................erkek.....................kız
[/sıze]
E doğumda şişsin artık. Ben de son kopçadayım. Evdeyken hiç takmıyorum ama takmayınca daha çok büyüyorlar galiba. Amaaannn ne bileyim işte. Bebak sürecem çatlamasın diye. Size de duruma göre tavsiye edebilirim. Bir kullanayım da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?