2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

anne adayları--muh. Dog. Tar----------cin tak.----yorumcu.com-----icimizden gecen cinsiyet

kibele ..............28 temmuz..............erkek................kiz...... ...... ....................kiz

bebişimm :)) ..... 3 temmuz...............erkek.................kız.... ....... ...................erkek

denizkızıl....... ...27 temmuz..............kız...................erkek... ...... ... ...............kız

dilara.................4.temmuz..............erkek .................................................. ...erkek

stardust............ikiz bebek.............kız-erkek............................................. .......

Ebush...............18 temmuz...............kız.......................... ...............................kız

nur....................6 temmuz...............erkek.................kız.... ............................erkek

eyetkiner..........15 temmuz...............erkek.................?...... .............................erkek

ipeğimu ............1.temmuz..............erkek........... ............................................erkek

ilsu ..................26 temmuz.............erkek..................kız..... ............................kız

sibel07 ..............8 Tem ................. ..kız............................................. ..............kız

sevtapdüzyol.....................................k ız................................................ ..........?????

Akdas............................................ ..kız............................................. .............?????

Beyaz melek.....................................erkek... .... ...........erkek..............................kız

özleeeemm35..................................erkek......................erkek.............................erkek

kızlar anlamadım yaptınız seyı ama benımkıde 9temmuzda doğacak rabbım nasıp ederse
bana nasıl bır yorum olurkı?cok merak edıyoruz cınsıyetını ıple cekıyorum12haftalık olmasını sanırım her hafta gıderım oğrenmek ıcın hele bır 12haftalık olalım bakalım

Nazlıbahar sen çin takvimine baktın mı bebişinin cinsiyeti ne diye?

cnm kk dakı otomatık çin takvımıne gore erkek gosterıyor
ama normal ınternette bulduğum bır takvıme gorede kızz gosterıyor gercı ılk cocuğumda otomatık oln doğru cıkmıstı yanı suan erkek dıye umutlanıyorum

Anlaşıldı.

anne adayları--muh. Dog. Tar----------cin tak.----yorumcu.com-----icimizden gecen cinsiyet

kibele ..............28 temmuz..............erkek................kiz...... ...... ....................kiz

bebişimm :)) ..... 3 temmuz...............erkek.................kız.... ....... ...................erkek

denizkızıl....... ...27 temmuz..............kız...................erkek... ...... ... ...............kız

dilara.................4.temmuz..............erkek .................................................. ...erkek

stardust............ikiz bebek.............kız-erkek............................................. .......

Ebush...............18 temmuz...............kız.......................... ...............................kız

nur....................6 temmuz...............erkek.................kız.... ............................erkek

eyetkiner..........15 temmuz...............erkek.................?...... .............................erkek

ipeğimu ............1.temmuz..............erkek........... ............................................erkek

ilsu ..................26 temmuz.............erkek..................kız..... ............................kız

sibel07 ..............8 Tem ................. ..kız............................................. ..............kız

sevtapdüzyol.....................................k ız................................................ ..........?????

Akdas............................................ ..kız............................................. .............?????

Beyaz melek.....................................erkek... .... ...........erkek..............................kız

özleeeemm35..................................erkek ......................erkek....................... ......erkek

Nazlıbahar.............9.Temmuz...........erkek.......................kız..................................erkek

cnm cok saol ınsallah ıcımızden gecen gıbı olur Rabbım hepımızın ıcınden gecen cınsıyetlerı versın sağlıklı sıhhatlı huzurlu bebekler versın hepımıze...........
ama sunuda soylemeden gecemıycem esımın tarafında da benım tarafım da da hıc erkek torun yok ılk ben vermek ıstıyorum 6tane kız torun var bakalım abımın esıde hazıran annesı olacak henuz onun cınsıyetıde bellı deıl

Bende de tam tersi. Eşimin tarafta 18 senedir kız olmamış. 13 torunda 2 kız var. Onlar da kız istiyorlar. Ben de kız delisiyim. Onu süslemek istiyorum ama içimden bir ses erkek olacak diyor. Rüyalarımda da en son doğan erkek torunu görüyorum sürekli. Hayırlısı artık.

benimde tam farklı benim tarafımda 3 erkek 1 kız var eşim tarafında 3 kız var allahım hayırlısını versin hepimize

ben en son doktoruma gıttıgımde normal ultrason da bebegımı bıle göremedı arkadşlar..7 haftalıkken yanı.. kalp atıslarını duyarım ümidiyle gıtmıstım halbukı 6. hafatdan ıtıbaren duyuluyormus dıye bılıyorum.. sımdı doktorumu degıstırmeyı dusunuyorum..hanı gıdıcegım doktor dogumumada gırsın ıstıyorum var mı bıldıgınız ızmırde arkadaslar?

Kızlar bu cinsiyet takvimi için ayrı bir başlık açsak benimkinede bakın bi çin takvimi yaromcuya göre ne çıkıo 21 ekim adet tarihim....

Anne Adayları--Muh. dog. tar----------Cin Tak.----Yorumcu.com-----icimizden gecen cinsiyet

ipeğimu ............1.Temmuz..............Erkek.......................................................Erkek

bebişimm :)) ..... 3 temmuz...............Erkek.................Kız........... ...................Erkek

Dilara.................4.Temmuz..............Erkek.....................................................Erkek

Nur....................6 Temmuz...............Erkek.................Kız................................Erkek

eyetkiner..........15 Temmuz...............Erkek.................?...................................Erkek

akdas................16 Temmuz............ ..Kız..................Erkek...............................?????

Ebush...............18 Temmuz...............Kız.........................................................Kız

ilsu ..................26 Temmuz............Erkek.................Kız.................................Kız

denizkızıl....... ...27 Temmuz..............Kız...................Erkek......... ... ...............Kız

Kibele ..............28 Temmuz..............Erkek................Kiz............ ....................Kiz

Stardust............İkiz Bebek.............Kız-Erkek....................................................

badem.............İkiz Bebek............................................................................2 Erkek

Sibel07.............................................Kız...........................................................Kız

sevtapdüzyol.....................................Kız..........................................................?????

Arkadaslar siz listenin eski halinden yola cikmissiniz. akdas arkadasimiz hazirladigimiz listeyi siraya koymustu dogum tarihi sirasina gore. Bu liste ddaha duzenli oldugu icin bu kiste uzerinden devam etmeyi oneriyorum.

ayrica daha en basta da demistik ya, listeye herkes kendi adini kendisi eklesin. yani beni ekleyin demeyin. nereye denk geliyorsa isminiz araya yazin siraya bozmadan.

yakinda klisteyi iyice genisletiriz cinsiyetleri ogrendikcve. yanlaina yazariz bakariz cin takvimi dogru mu cikti vs diye.

Son düzenleme:
ben bazı listelerde adımı görüyorum bazılarında göremiyorum..herkes kendisi ayrı liste mi hazırlıyor ??kaydirigubbakcemile3

İştahım çok açıldı bu günlerde..kilo almaya başlıcam sanırım..İkiz hamileliklerde kilo daha fazla ve daha çabuk alınıyor diyorlar..Başım ağrıyor sanki açlıktan yaaa...fisfisfis

yani kızlar %50 kız %50 erkek olma olasılığı var bu çin takvimlerininde dolayısıyla %50 doğruluk payı var:) ikizlerde olasılıklar 3/1 oluyor tabi iki kız, iki erkek ve biri kız biri erkek :) Allah ilk önce hayırlı evlatlar versin hepimize sonrada gönlümüzden geçenleri versin bende kız delisiyim yani hiç olmazsa biri kız olsun istiyorum, böyle istediğim için iki erkek olacakmış gibi geliyor hayırlısı bakalım 2 ay sonra öğrenirim inş. cinsiyetlerini

Aslıcığım benim de istediğim biri kız biri erkek ...

Ama sanki ikiside erkek olucakmış gibi geliyor bana...

benimde erkek gibi geliyor bana ama çin takvimine nasıl bakılıyor sata bakarsam eğer kız yumurtladığım aya bakarsam erkek oluyor hangisine bakıcam kızlar..

kızlar ben bir haftadaır aralıksız baş ağrısı çekiyorum ilaç içiyorum minoset ama geçirmiyo uykumdan ağrıyla uyanıyorum dayanamıyorum çok kötüyüm pc ışığıda daha kötü ağrıtıyor..
varmı baş ağrısı olan 3 aydan sonra geçer diyorlar inşallah c.tesi günü 3 ayık oluyoruz ikili teste gidicez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…