2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

bencede çok güzel olmuş gülüm ama ben ekleyemedim kendimi yapamadım

Canim simdi ekleyebilirsin sanirim alinti yaparak, sonra bastaki ve quote yazilarini sil.

bence sat degil yumurtlamaya bakilmasi lazim. cunku hamile kalinan ay onemli. kimisi 3 ayda regl olurken hamile kalabiliyor. yani pcos falan ya da 45 gunde regl olanlar var. bence yumurtlama olmali.

Anne Adayları--Muh. dog. tar----------Cin Tak.----Yorumcu.com-----icimizden gecen cinsiyet

ipeğimu ............1.Temmuz..............Erkek.......................................................Erkek

bebişimm :)) ..... 3 temmuz...............Erkek.................Kız........... ...................Erkek

Dilara.................4.Temmuz..............Erkek.....................................................Erkek

Nur....................6 Temmuz...............Erkek.................Kız................................Erkek

Sibel07..............8 Temmuz................Kız...........................................................Kız

Nazlıbahar.........9 Temmuz..................Erkek................Kız..............................Erkek

eyetkiner..........15 Temmuz...............Erkek.................?...................................Erkek

akdas................16 Temmuz............ ..Kız..................Erkek...............................?????

Ebush...............18 Temmuz...............Kız.........................................................Kız

ilsu ..................26 Temmuz............Erkek.................Kız.................................Kız

denizkızıl....... ...27 Temmuz..............Kız...................Erkek......... ... ...............Kız

Kibele ..............28 Temmuz..............Erkek................Kiz............ ....................Kiz

Stardust............İkiz Bebek.............Kız-Erkek....................................................

badem.............İkiz Bebek............................................................................2 Erkek

sevtapdüzyol.......................................Kız..........................................................?????

Beyaz Melek.....................................Erkek................Erkek..........................Kız

Özleeeemm35.....................................Erkek................Erkek...........................Erkek

Nilayyy............................................Kız...........................................................?????

Aslı........................İkiz bebek......................................................................Kız Erkek

kızlar listeyi doğum tarihlerine göre düzenledim. yanlışım varsa affedin:) umarım beğenmişsinizdir.......

canım arkadaşım 4 aylık hamile. böbreklerinde kristalleşme çıkmış.taş olabilirmiş. o da mecburen kullanıyor antibiyotik. umarım en kısa zamanda iyileşirsin canım.

bence 2li test daha iyi...hamilelik sitesinde güvenirliği daha fazla diyor ama bilemiyorum.canım sen yüreğini ferah tut.moralini bozma bebek de etkileniyor unutma.... için nasıl rahat edecekse öyle yaptır canım.

Günaydın arkadaşlara.s.

akdaşçığım bana erkek bebek çıkıyor hep..bana da 2 erkek gibi geliyor..

Ama kalbimden geçen biri erkek bir kız olması...:1rolleyes::asigim::asigim:

Çin takviminde annenin yaşı ve hamile kaldığı aya göre bebeğin cinsiyeti tahmin ediliyor ya. Yaşınızı nasıl hesaplıyorsunuz? Mesela ben hamile kaldığımda 31 yaşımı doldurmuş,32'den 1 ay almıştım. Şimdi yaşı 31 mi almam gerekir yoksa 32 mi?

geçmiş olsun canım a.s.
benim de ara ara oluyor , sol kaşımın üstü zonkluyor resmen , özellikle de yataktan kalkarken vuruyor ... şu sıralar sürekli yatak istirahatim var da benneyaptımki
bu arada astigmatın var mı , o da yapar , özellikle pc karşısındayken ...
inşallah hayırlı ve güzel sonuçlar alırsınız testten ...

merhaba kızlar,,,,
ben ancak girebildim.sabahtan buyana patron falan burdaydı yoğundum.şimdi işlerimi toparladım ve geldim....nasılsınız...
Ben ilaca başladım...inşallah bişey olmaz bebeğime içim hiç rahat değil ama içmem gerekir sanırım..

merhaba canım , geçmiş olsun , kullandığın ilacın adı nedir?
bu ilacı takibini yapan dr.un vermedi mi ?

Anne Adayları--Muh. dog. tar----------Cin Tak.----Yorumcu.com-----icimizden gecen cinsiyet

ipeğimu ............1.Temmuz..............Erkek.......................................................Erkek

bebişimm :)) ..... 3 temmuz...............Erkek.................Kız........... ...................Erkek

Dilara.................4.Temmuz..............Erkek.....................................................Erkek

Nur....................6 Temmuz...............Erkek.................Kız................................Erkek

Sibel07..............8 Temmuz................Kız...........................................................Kız

Nazlıbahar.........9 Temmuz..................Erkek................Kız..............................Erkek

eyetkiner..........15 Temmuz...............Erkek.................?...................................Erkek

akdas................16 Temmuz............ ..Kız..................Erkek...............................?????

Ebush...............18 Temmuz...............Kız.........................................................Kız

ilsu ..................26 Temmuz............Erkek.................Kız.................................Kız

denizkızıl....... ...27 Temmuz..............Kız...................Erkek......... ... ...............Kız

Stardust............27 Temmuz...............İkiz Bebek...........................................Kız-Erkek

Kibele ..............28 Temmuz..............Erkek................Kiz............ ....................Kiz

badem.............İkiz Bebek............................................................................2 Erkek

sevtapdüzyol.......................................Kız..........................................................?????

Beyaz Melek.....................................Erkek................Erkek..........................Kız

Özleeeemm35.....................................Erkek................Erkek...........................Erkek

Nilayyy............................................Kız...........................................................?????

Aslı........................İkiz bebek......................................................................Kız Erkek

miniklerimin muhtemel d.tarihini de ekledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…