Arkadaslar siz listenin eski halinden yola cikmissiniz. arkadasimiz hazirladigimiz listeyi siraya koymustu dogum tarihi sirasina gore. Bu liste ddaha duzenli oldugu icin bu kiste uzerinden devam etmeyi oneriyorum.
ayrica daha en basta da demistik ya, listeye herkes kendi adini kendisi eklesin. yani beni ekleyin demeyin. nereye denk geliyorsa isminiz araya yazin siraya bozmadan.
yakinda klisteyi iyice genisletiriz cinsiyetleri ogrendikcve. yanlaina yazariz bakariz cin takvimi dogru mu cikti vs diye.
benimde erkek gibi geliyor bana ama çin takvimine nasıl bakılıyor sata bakarsam eğer kız yumurtladığım aya bakarsam erkek oluyor hangisine bakıcam kızlar..
Kızlar Doktorumla konuştum...
Idrar kültüründe de üreme çıkmış.
Mutlaka antibiyotik kullanmak zorundaymışım morelim çok bozuk şu anda...
Bebeğe bi zarar gelirse antibiyotikten dolayı diye korkuyorum
AMPİSİNA VERDİ DOKTORUM AMA BİLGİSİ OLAN VAR MI
2Lİ TEST İÇİN KAN VERMEYE GİDECEĞİM DEMİŞTİM YA KIZLAR EŞİM ARADI ŞİMDİ SİNİRLERİM HOPLADI ÖNCE Bİ ULTRASON UZMANINA GİDİP ENSE KALINLIĞINI ÖLÇTÜRMEMİZ GEREKİYORMUŞ 150 YTLYE SONRA KADIN DOĞUMCUMA GİDİP 2Lİ TEST İSTETMEM GEREKECEKMİŞ 80YTLDE BURAYA SONRA TEST YAPILACAKMIŞ.
KÜÇÜK YERDE YAŞAMANIN SIKINTISI İŞTE YA DOKTORUM BENDEN 2Lİ TEST İSTEMEDİ ASLINDA BEN YAPTIRMAK İSTEDİM İLAÇ KULLANDIĞIM İÇİN İÇİM HİÇ RAHAT DEĞİL HASTALIĞIMDAN BAHSETMİŞTİM DİREK BENDEN 3LÜ TEST İSTEDİ ADAM İSTEDİĞİ TARİHE BAKTIM 15.HAFTAYA DENK GELİYOR 3LÜ TEST TE 16VE 20.HAFTALAR ARASINDA YAPILIYOR ELİM MAHKUM O ADAMA GİDECEĞİM YİNE ÇÜNKÜ BAŞKA İYİ DOKTOR YOK YAŞADIĞIM YERDE SİZİN DOKTORLAR SİZİ SIK SIK ÇAĞIRIYOR BEN BEBEĞİMİ İLK VE SON KEZ 6+3TE GÖRDÜM MORALİM ÇOK BOZULDU YA :a015:
Ben de aranıza yenı katıldım
kızlar ben bir haftadaır aralıksız baş ağrısı çekiyorum ilaç içiyorum minoset ama geçirmiyo uykumdan ağrıyla uyanıyorum dayanamıyorum çok kötüyüm pc ışığıda daha kötü ağrıtıyor..
varmı baş ağrısı olan 3 aydan sonra geçer diyorlar inşallah c.tesi günü 3 ayık oluyoruz ikili teste gidicez...
merhaba kızlar,,,,
ben ancak girebildim.sabahtan buyana patron falan burdaydı yoğundum.şimdi işlerimi toparladım ve geldim....nasılsınız...
Ben ilaca başladım...inşallah bişey olmaz bebeğime içim hiç rahat değil ama içmem gerekir sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?