iyiki annem beni doğurdu iyiki doğdum ve iyiki eşimle evlendim ve kızımı doğurdum şimdi ikinci bebeğimi bekliyorum umudum oldun ewt ben iyiki doğmuşum bu gün
iyiki annem beni doğurdu iyiki doğdum ve iyiki eşimle evlendim ve kızımı doğurdum şimdi ikinci bebeğimi bekliyorum umudum oldun ewt ben iyiki doğmuşum bu gün
bişey daha bu yazılarınızn altındakı cetvel gıbı seylerı nasıl yapıyosunuz arkadaslar bizde istiyoruzzz :)))
slm kızlar
ya listede ben yokum
benide ilave edermisiniz ikiz bebek erkek çin takvimine göre tahminim kız bebekler
Anne Adayları--Muh. dog. tar----------Cin Tak.----Yorumcu.com-----icimizden gecen cinsiyet
ipeğimu ............1.Temmuz..............Erkek.......................................................Erkek
bebişimm :)) ..... 3 temmuz...............Erkek.................Kız........... ...................Erkek
Dilara.................4.Temmuz..............Erkek.....................................................Erkek
Nur....................6 Temmuz...............Erkek.................Kız................................Erkek
Sibel07..............8 Temmuz................Kız...........................................................Kız
Nazlıbahar.........9 Temmuz..................Erkek................Kız..............................Erkek
eyetkiner..........15 Temmuz...............Erkek.................?...................................Erkek
akdas................16 Temmuz............ ..Kız..................Erkek...............................?????
Ebush...............18 Temmuz...............Kız.........................................................Kız
ilsu ..................26 Temmuz............Erkek.................Kız.................................Kız
denizkızıl....... ...27 Temmuz..............Kız...................Erkek......... ... ...............Kız
Stardust............27 Temmuz...............İkiz Bebek...........................................Kız-Erkek
Kibele ..............28 Temmuz..............Erkek................Kiz............ ....................Kiz
badem.............İkiz Bebek............................................................................2 Erkek
sevtapdüzyol.......................................Kız..........................................................?????
Beyaz Melek.....................................Erkek................Erkek..........................Kız
Özleeeemm35.....................................Erkek................Erkek...........................Erkek
Nilayyy............................................Kız...........................................................?????
Aslı........................İkiz bebek......................................................................Kız Erkek
Comebaby................İkiz bebek......................Erkek.............................................Kız
comebaby için yeniden güncellendi hihoyyyt
muhtmel doğum tarihi belli mi canım ??
ne dersi canım ,öğrenci misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?