2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

iyiki annem beni doğurdu iyiki doğdum ve iyiki eşimle evlendim ve kızımı doğurdum şimdi ikinci bebeğimi bekliyorum umudum oldun ewt ben iyiki doğmuşum bu gün

bişey daha bu yazılarınızn altındakı cetvel gıbı seylerı nasıl yapıyosunuz arkadaslar bizde istiyoruzzz :)))

canım bunlara ticker deniliyor . ingilizcen varsa googledan arattır , pregnancy olanını seç . istersen bana hamile kaldığın son reglinin ilk günü olan tarihi yaz , ben sana yapayım 1 tane .. cinsyeti belli mi bebişinin ?

arkadaşlar günaydın ben hala yatıyorm ya artık kalkıp ders çalışmak istiyorum

yükledim bir dosya / cinsiyet takvimi / ama emin değilim açılacak mı acaba ...
excell olduğu için olmadı .. akşam bakarım bir daha :S

Son düzenleme:
teşkler arkadaşlar bu gün net bende çok yavaş yazdım ama gittiğnden bile emin değildm konuları kaçırdım sayfa çok yavaşladı sizdede aynımı ki

9 hafta 2 gün. yalnız ben de bır sorun var sankı. Kafamı cok takıyorum. 7 hafta 5 günlükken doktora gıtmıstım. Bebegı cok net goremedık. Sdece kalp atışları gozukuyordu. Sekıl olarak bebegı kese ıcınde net goremedık. bu yuzden endıselıyım bıraz. Bu hafta tekrar gıdecegım. bebeegı gormemek garıp degıl mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…