2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım karından ultrasonla mı bakılmıştı peki

çok teşekkür ederim nur. Umarım oyledır. Bır sorun yoktur. Siz folik asit ıcıyormusunuz bana sadece elevit verdi doktor. Folik asitin yan etkileri olduğu ortaya çıktı o yuzden vermedım dedı sordugumda

Benimde donuyor ikide bir sıf benim öyle olduğunu düşünmüştüm .sinir oldum iyice.
bende yarın dr a gideceğim bgn test sonuçlarımı aldım aids, hepatit , toxo hepsi negatif çıktı .

çok teşekkür ederim nur. Umarım oyledır. Bır sorun yoktur. Siz folik asit ıcıyormusunuz bana sadece elevit verdi doktor. Folik asitin yan etkileri olduğu ortaya çıktı o yuzden vermedım dedı sordugumda

canım ben kullanıyorum hatta gebelikten önce başladım bu ayın sonunda bırakacaz

Henüz çok küçük olduğu için yeterince seçilemiyordur ultrason ekranında..
Nasılsa kalp atışı var o zaman bebek te var...Kalp atışları gaipten gelmiyor herhalde..kaydirigubbakcemile3

Bebek büyüdükçe şekillenir,şekillendikçe görülebilcek duruma gelir...:teselli:

Bence buna takılma canım...

Canım cicibebe çekti kızlar....
Siz severmisiniz bilmem

Benim dünden beri iştahım açık ve dünden beri canım her yemeği çekiyor..kaydirigubbakcemile3

Uyumak ve yemek yemek istiyorum...

Sabahları açlıktan baş ağrısı çeker durumda kalkmaya başladım...

İştahım açıldı yani...:sm_confused:

Bilmiyorum bende kaçıncı haftada bakılıyo diye ama sorcam cumartesi izin verirse öyle bi fotoğraf istiyeceğim.birde kalp atışlarını sesini duymak istiyeceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…