2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Benim de bulantım olmadı..Sanırım ben bulantı zamanlarını bulantım olmadan atlattım ve iştahımın açılacağı zamanlara girdim..kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar aranızda bilenler vardır bu benim 2. hamileliğim ilk bebeğimi 35.haftamda kaybettim ve herhangi bi problem bulunamadı şimdi içimdeki yeşeren bi umudum var bu sayfaya gimek hep korkuttu açıkçası beni kendimi hamileliğe alıştırmak istemedim çünkü.Ama değdiğim gibi Rabbimiz büyük bu umudum acılarımı azalttı hamd olsun.Bu gün doktor kontrolüm vardı ve 2 li test yapıldı kısmetse cuma sonucu alıcam kendinize iyi bakın temmuz anneleri ne tesadüftürkü nasıl bir kısmettirki geçen senede temmuz annelerinin arasındaydım kısmet inşallah bu seneye olur.

iyi akşamlar kızlarr
dr dan yeni geldim. çok güzel geçti randevum. bebeğimi gördüm çok büyümüş kalbi yine güm güm atıyordu veee
hareketini gördümm:) muhteşemdiii. yılbaşından sonra ikili testiçin çağırdı dr um.. ayyyy çok mutluyum sizinle paylaşmak istedim herşey yolundaymış çook şükürr ...

kızlar siz kaç haftada bir görğnyorusnuz bebişinizi
merak ettim.
ben 2 kere görüdm daha.
biirnde kese idi sadece
ikincide bana el sallıyordu resmen.
arrık bebek şeklini almıştı kalbi attıkça hareket ediyro gibi geldi bize çok gülmüştük.
şimdi ise 2.li testte göreceğim kısmetse
bu hafta yada pazartesi den sonraya kalmazsa tabi.
ama bebeğimin ultrason resmine bakıyorum:))))))))))))

canım bende kese harici iki kere gördüm birisi kalp atışı için ikinciside rutin kontrol hareket ettiğini gördük ayın 25indede ikili test ve ense kalınlığımız ölçülecek bebeğin resminide eşim masanın üzerinde düğün resmimizin altına koymuş sürekli görüyoruz yani:))))))))))

ayy kızlar bende yılbası sonrasını dusunuyorum tam 12_13hafta arası oluyor ıkılı test ıcın belkı cınsıyetınıde ogrenebılırız
daha bızden oğrenen yok sanırım ıkı haftaya kadar baslarız dokulmeye dıye dusunuyorum ben cınsıyet a ısından tabiikide

ikili testte söylüyorlar mı bizim ki haftaya ay çok heyecanlandım

Benimde donuyor ikide bir sıf benim öyle olduğunu düşünmüştüm .sinir oldum iyice.
bende yarın dr a gideceğim bgn test sonuçlarımı aldım aids, hepatit , toxo hepsi negatif çıktı .

sevindim senin adına yerimseniben
ben de bu hafta yada haftaya yaptırıcam o testleri .. aslında perş.kontrolüm var , sonuçlarla gidecektim kontrole güya

ben 12. haftada görünsem de11 -14 arası imiş 2.li test
birde sata göre 12.hafta ama ultrasondaki ölçüme göre 11 haftadayım hep 1 hafta geriden geliyor
o yzüden galiba sıkıntı olmaycak.
yeterki bebeğim sağlıklı olsun.
aa bugün bankacı bayan sordu bende bilmiyorum ama erkek galiba dedim.
nasıl çıktı ağzımdan bilmiyorum.
sonra güldüm kendime
herkes erkek dedikçe erkeğe inandım galiba
ama ben kzı çocuk seviyorum.
hayırlısı olsun .elbette

ne güzel , sevindim senin adına ... demek ki ters giden bir şey yok ki dr.un sık aralıklarla çağırmıyor .. biz neredeyse her hafta gidiyouz kontrole :bbo:

Ben doktor çağırsın çağırmasın gidiyorum meraktan..3 ayrı kadın doğumcuya gidiyorum...kaydirigubbakcemile3
bazan haftada bir bazan bir buçuk haftada bir..

Ben doktor çağırsın çağırmasın gidiyorum meraktan..3 ayrı kadın doğumcuya gidiyorum...kaydirigubbakcemile3
bazan haftada bir bazan bir buçuk haftada bir..

ciddi misin kaydirigubbakcemile3
ben de karar verene kadar 2 ayrı k.doğ.ya gittim 4-5 gün arayla bir keresinde .. hatta 2.sine cuma günü gittim en son , ilkiyle dün randevum vardı perşembeye aldım bu yüzden ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…