2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Cetvellerden ben de eklemek istiyorum nasıl eklenıyor

canım bunlara ticker deniliyor . ingilizcen varsa googledan arattır , pregnancy olanını seç . istersen bana hamile kaldığın son reglinin ilk günü olan tarihi yaz , ben sana yapayım 1 tane .. cinsyeti belli mi bebişinin

ciddi misin kaydirigubbakcemile3
ben de karar verene kadar 2 ayrı k.doğ.ya gittim 4-5 gün arayla bir keresinde .. hatta 2.sine cuma günü gittim en son , ilkiyle dün randevum vardı perşembeye aldım bu yüzden ..

Biri Kocaelideki tüp bebek doktorum diğer ikiside buradan..bir keresinde de bebeklerin kalbi ya durmuşsa diye paranoya yaptım aynı gün içinde 2 ayrı doktora göründümkaydirigubbakcemile3 ( Allah korusun )

Biri Kocaelideki tüp bebek doktorum diğer ikiside buradan..bir keresinde de bebeklerin kalbi ya durmuşsa diye paranoya yaptım aynı gün içinde 2 ayrı doktora göründümkaydirigubbakcemile3 ( Allah korusun )

ya gülüyoruz ama kaydirigubbakcemile3 Allah korusun canım ya ,getime aklına öyle şeyleri ..
benim tüp bebek dr.um ist.da , fırsatım olsaydı ona da giderdim kaydirigubbakcemile3, ama ist.a gidersem görünücem ona da , aman eksik kalmasın : ))))
benim göründüğüm dr.ların biri kad.doğ.uzm , nihayet karar verdiğim dr. ise tüp bebek dr.u ..

Merhaba Yeşimnur,
Yazını şimdi okudum çok üzüldüm ilk bebeğin için. 35. hafta hiç kolay değil. İnan bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın. Sakın başka birşey düşünme.

Merhaba Yeşimnur,
Yazını şimdi okudum çok üzüldüm ilk bebeğin için. 35. hafta hiç kolay değil. İnan bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın. Sakın başka birşey düşünme.

Allah razı olsun arkadaşım Allah hepimize bebeklerimize sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsin.

canım çok üzüldüm .Allah bu yavruna uzun ömür versin , sağlıcakla ve zamanında alırsın kucağına inşallah :Saruboceq:

kizlar ya 8 haftami doldurdum bugun.

gobisler ne zaman hafiften de olsa belli oluyor? hic bir belirtim yok da bari biraz gobis ciksa orada olduguna inanacam.:)

gobisler ne zaman hafiften de olsa belli oluyor? hic bir belirtim yok da bari biraz gobis ciksa orada olduguna inanacam.:)

cnm benım hafıten cıkmaya basladı ama dısarda daha bellı deıl ılk kızımda benım 7aylıkken aaa hamılemısın dıye sormuslardı bu bıraz erken bellı olcak sanırım

cnm benım hafıten cıkmaya basladı ama dısarda daha bellı deıl ılk kızımda benım 7aylıkken aaa hamılemısın dıye sormuslardı bu bıraz erken bellı olcak sanırım

ikinci çocuklar daha erken çıkarmış ay ne güzel hemen büyüsünler ya kocaman olsunlar

bende fazlasıyla var , tedavilerden miras kaldı benneyaptımki ama yine hissedemiyor insan , belki içimizde kıprdadığı zaman hissedicez , inşallah :Saruboceq:
normalde 3,5 - 4. ayda çıkar diyebiliyorum . ablam 40lı kilolarda hamile kalmıştı , onun öyle olmuştu yerimseniben

Anne Adayları--Muh. dog. tar----------Cin Tak.----Yorumcu.com-----icimizden gecen cinsiyet

ipeğimu ............1.Temmuz..............Erkek.......................................................Erkek

bebişimm :)) ..... 3 temmuz...............Erkek.................Kız........... ...................Erkek

Dilara.................4.Temmuz..............Erkek.....................................................Erkek

Nur....................6 Temmuz...............Erkek.................Kız................................Erkek

Sibel07..............8 Temmuz................Kız...........................................................Kız

Nazlıbahar.........9 Temmuz..................Erkek................Kız..............................Erkek

eyetkiner..........15 Temmuz...............Erkek.................?...................................Erkek

akdas................16 Temmuz............ ..Kız..................Erkek...............................?????

Ebush...............18 Temmuz...............Kız.........................................................Kız

ilsu ..................26 Temmuz............Erkek.................Kız.................................Kız

Beyaz Melek.....26 Temmuz................Erkek................Erkek..........................Kız

denizkızıl....... ...27 Temmuz..............Kız...................Erkek......... ... ...............Kız

Stardust............27 Temmuz...............İkiz Bebek...........................................Kız-Erkek

Kibele ..............28 Temmuz..............Erkek................Kiz............ ....................Kiz

badem.............İkiz Bebek............................................................................2 Erkek

sevtapdüzyol.......................................Kız..........................................................?????

Özleeeemm35.....................................Erkek................Erkek...........................Erkek

Nilayyy............................................Kız...........................................................?????

Aslı........................İkiz bebek......................................................................Kız Erkek

Comebaby................İkiz bebek......................Erkek.............................................Kız

BEYAZ MELEK için güncelledim.

arkadasım biz diger yazmadıgınız hamışlerıde eklersen sevınırım ayrıcalık olmamıs olur??? 3. kez yazıyorum da :CüvCüv:

Allah razı olsun arkadaşım Allah hepimize bebeklerimize sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsin.

Arkadasim senin yazini hatirliyorum haziran falandi sanirim. 8 aylik bebegindi. kaybettikten birkac hafta sonra yazmistin yanilmiyorsam. Allah bak ne guzel bekletmemis. gidenin yerine kardesini gondermis. Allah koruisun o cvok nadir olan bir durumdu. Bir daha olmaz insallah.

canım bana yaparsan cok sevınırım 16 ekım son adet tarıhım... cınsıyetı bellı degıl..sımdıden tsklr..

canım bana yaparsan cok sevınırım 16 ekım son adet tarıhım... cınsıyetı bellı degıl..sımdıden tsklr..

canim cinsiyetini hic birimiz bilmiyoruz. sadece tahminler onlar. 1 si cin takvimine gore. gebelik. org da cin takvimi diye yaz. orada yasinla bebeginin oldugu ayi bul. kiz mi erkek mi?
sonra yorumcu.com var. o sitedede bebegim kosesinda tehmin yapiyor. uyelik gerekli. ama bedava. uyue ol oradan bak. 3. su de icimize ne doguyor/ kizx mi erkek mi? onu soyle listen tamam olsun.

yaptım güzelim , beğenecek misin bakalım yerimseniben

http://ticker.7910.org/as1cCBU0g410030MzA5YnwyNzVifGNpZ2RlbWluIG11Y2l6ZXNp.gif

adresi buradan kopyalayıp kullanıcı panelindeki profil düzenleyi seçip , en altta kişisel bilgiler var en alt kutuda " kilo ve doğumtarihi takip çizelgesi " ne yapıştır , son olarak değişiklikleri kaydeti tıkla , işlem tamamdır :lepi:

Son düzenleme:
Anne Adayları--Muh. dog. tar----------Cin Tak.----Yorumcu.com-----icimizden gecen cinsiyet

ipeğimu ............1.Temmuz..............Kız........... Erkek......................................Erkek

bebişimm :)) ..... 3 temmuz...............Erkek.................Kız.... ....... ...................Erkek

Dilara.................4.Temmuz..............Erkek...... ...............................................Erkek

Nur....................6 Temmuz...............Erkek.................Kız.... ...........................Erkek

Sibel07..............8 Temmuz................Kız......................... ..................................Kız

Nazlıbahar.........9 Temmuz..................Erkek................Kız.. ............................Erkek

eyetkiner..........15 Temmuz...............Erkek.................?...... ............................Erkek

akdas................16 Temmuz............ ..Kız..................Erkek...................... .......?????

Ebush...............18 Temmuz...............Kız.......................... ...............................Kız

ilsu ..................26 Temmuz..............Erkek.................Kız....... ..........................Kız

Beyaz Melek.....26 Temmuz..............Erkek................Erkek.. ............................Kız

denizkızıl....... ...27 Temmuz..............Kız...................Erkek... ...... ... ................Kız

Stardust............27 Temmuz...............İkiz Bebek...........................................Kız-Erkek

Kibele ..............28 Temmuz..............Erkek................Kiz...... ...... ....................Kiz

badem.............İkiz Bebek............................................. ...............................2 Erkek

sevtapdüzyol......................................Kız........ ................................................ ????

Özleeeemm35...................................Erkek........ ........Erkek...........................Erkek

Nilayyy.............................................Kız... ......................................................?????

Aslı........................İkiz bebek............................................. .........................Kız Erkek

Comebaby................İkiz bebek.........Erkek.................. ....................................Kız

Nazlıbahar.............9.Temmuz...........Erkek... ...................Kız..................... .....Erkek

Benim Çin takvimini güncelledim. Yorumcu.com'u ekledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…