Cetvellerden ben de eklemek istiyorum nasıl eklenıyor
ciddi misin kaydirigubbakcemile3
ben de karar verene kadar 2 ayrı k.doğ.ya gittim 4-5 gün arayla bir keresinde .. hatta 2.sine cuma günü gittim en son , ilkiyle dün randevum vardı perşembeye aldım bu yüzden ..
Biri Kocaelideki tüp bebek doktorum diğer ikiside buradan..bir keresinde de bebeklerin kalbi ya durmuşsa diye paranoya yaptım aynı gün içinde 2 ayrı doktora göründümkaydirigubbakcemile3 ( Allah korusun)
merhaba kızlar aranızda bilenler vardır bu benim 2. hamileliğim ilk bebeğimi 35.haftamda kaybettim ve herhangi bi problem bulunamadı şimdi içimdeki yeşeren bi umudum var bu sayfaya gimek hep korkuttu açıkçası beni kendimi hamileliğe alıştırmak istemedim çünkü.Ama değdiğim gibi Rabbimiz büyük bu umudum acılarımı azalttı hamd olsun.Bu gün doktor kontrolüm vardı ve 2 li test yapıldı kısmetse cuma sonucu alıcam kendinize iyi bakın temmuz anneleri ne tesadüftürkü nasıl bir kısmettirki geçen senede temmuz annelerinin arasındaydım kısmet inşallah bu seneye olur.
Merhaba Yeşimnur,
Yazını şimdi okudum çok üzüldüm ilk bebeğin için. 35. hafta hiç kolay değil. İnan bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın. Sakın başka birşey düşünme.
merhaba kızlar aranızda bilenler vardır bu benim 2. hamileliğim ilk bebeğimi 35.haftamda kaybettim ve herhangi bi problem bulunamadı şimdi içimdeki yeşeren bi umudum var bu sayfaya gimek hep korkuttu açıkçası beni kendimi hamileliğe alıştırmak istemedim çünkü.Ama değdiğim gibi Rabbimiz büyük bu umudum acılarımı azalttı hamd olsun.Bu gün doktor kontrolüm vardı ve 2 li test yapıldı kısmetse cuma sonucu alıcam kendinize iyi bakın temmuz anneleri ne tesadüftürkü nasıl bir kısmettirki geçen senede temmuz annelerinin arasındaydım kısmet inşallah bu seneye olur.
kizlar ya 8 haftami doldurdum bugun.
gobisler ne zaman hafiften de olsa belli oluyor? hic bir belirtim yok da bari biraz gobis ciksa orada olduguna inanacam.:)
cnm benım hafıten cıkmaya basladı ama dısarda daha bellı deıl ılk kızımda benım 7aylıkken aaa hamılemısın dıye sormuslardı bu bıraz erken bellı olcak sanırım
kizlar ya 8 haftami doldurdum bugun.
gobisler ne zaman hafiften de olsa belli oluyor? hic bir belirtim yok da bari biraz gobis ciksa orada olduguna inanacam.:)
Anne Adayları--Muh. dog. tar----------Cin Tak.----Yorumcu.com-----icimizden gecen cinsiyet
ipeğimu ............1.Temmuz..............Erkek.......................................................Erkek
bebişimm :)) ..... 3 temmuz...............Erkek.................Kız........... ...................Erkek
Dilara.................4.Temmuz..............Erkek.....................................................Erkek
Nur....................6 Temmuz...............Erkek.................Kız................................Erkek
Sibel07..............8 Temmuz................Kız...........................................................Kız
Nazlıbahar.........9 Temmuz..................Erkek................Kız..............................Erkek
eyetkiner..........15 Temmuz...............Erkek.................?...................................Erkek
akdas................16 Temmuz............ ..Kız..................Erkek...............................?????
Ebush...............18 Temmuz...............Kız.........................................................Kız
ilsu ..................26 Temmuz............Erkek.................Kız.................................Kız
Beyaz Melek.....26 Temmuz................Erkek................Erkek..........................Kız
denizkızıl....... ...27 Temmuz..............Kız...................Erkek......... ... ...............Kız
Stardust............27 Temmuz...............İkiz Bebek...........................................Kız-Erkek
Kibele ..............28 Temmuz..............Erkek................Kiz............ ....................Kiz
badem.............İkiz Bebek............................................................................2 Erkek
sevtapdüzyol.......................................Kız..........................................................?????
Özleeeemm35.....................................Erkek................Erkek...........................Erkek
Nilayyy............................................Kız...........................................................?????
Aslı........................İkiz bebek......................................................................Kız Erkek
Comebaby................İkiz bebek......................Erkek.............................................Kız
BEYAZ MELEK için güncelledim.
Allah razı olsun arkadaşım Allah hepimize bebeklerimize sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsin.
canım bunlara ticker deniliyor . ingilizcen varsa googledan arattır , pregnancy olanını seç . istersen bana hamile kaldığın son reglinin ilk günü olan tarihi yaz , ben sana yapayım 1 tane .. cinsyeti belli mi bebişinin
canım bana yaparsan cok sevınırım 16 ekım son adet tarıhım... cınsıyetı bellı degıl..sımdıden tsklr..
canım bana yaparsan cok sevınırım 16 ekım son adet tarıhım... cınsıyetı bellı degıl..sımdıden tsklr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?