2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Yorumcu ve çin takviminde erkek çıkıyor,bana da 2 erkek olucakmış gibi geliyor..Ama kalbimden geçen bir erkek bir kız olması..

Anne Adayları--Muh. dog. tar----------Cin Tak.----Yorumcu.com-----icimizden gecen cinsiyet

ipeğimu ............1.Temmuz..............Kız........... Erkek......................................Erkek

bebişimm :)) ..... 3 temmuz...............Erkek.................Kız.... ....... ...................Erkek

Dilara.................4.Temmuz..............Erkek ...... ........Erkek.............................Erkek

Nur....................6 Temmuz...............Erkek.................Kız.... ...........................Erkek

Sibel07..............8 Temmuz................Kız......................... ..................................Kız

Nazlıbahar.........9 Temmuz..................Erkek................Kız.. ............................Erkek

eyetkiner..........15 Temmuz...............Erkek.................?...... ............................Erkek

akdas................16 Temmuz............ ..Kız..................Erkek...................... .......?????

Ebush...............18 Temmuz...............Kız.......................... ...............................Kız

ilsu ..................26 Temmuz..............Erkek.................Kız..... .. ..........................Kız

Beyaz Melek.....26 Temmuz..............Erkek................Erkek.. ............................Kız

denizkızıl....... ...27 Temmuz..............Kız...................Erkek... ...... ... ................Kız

Stardust............27 Temmuz...............İkiz Bebek...........................................Kı z-Erkek

Kibele ..............28 Temmuz..............Erkek................Kiz...... ...... ....................Kiz

badem.............İkiz Bebek............................................. ...............................2 Erkek

sevtapdüzyol...................................... Kız........ ................................................ ????

Özleeeemm35...................................Erke k........ ........Erkek...........................Erkek

Nilayyy........................................... ..Kız... .................................................. ....?????

Aslı........................İkiz bebek............................................. .........................Kız Erkek

Comebaby................İkiz bebek.........Erkek.................. ....................................Kız

Nazlıbahar.............9.Temmuz...........Erkek... ...................Kız..................... .....Erkek

Anne Adayları--Muh. dog. tar----------Cin Tak.----Yorumcu.com-----icimizden gecen cinsiyet

ipeğimu ............1.Temmuz..............Kız....................Erkek..........................Erkek

bebişimm :)) ..... 3 temmuz...............Erkek.................Kız........... ...................Erkek

Dilara.................4.Temmuz..............Erkek................Erkek.............................Erkek

Nur....................6 Temmuz...............Erkek.................Kız..............................Erkek

Sibel07..............8 Temmuz................Kız.........................................................Kız

Nazlıbahar.........9 Temmuz...............Erkek................Kız................................Erkek

eyetkiner..........15 Temmuz...............Erkek.................?...................................Erkek

akdas................16 Temmuz............ ..Kız..................Erkek.............................?????

Ebush...............18 Temmuz...............Kız.........................................................Kız

cigdemrecetin....23 Temmuz..............Erkek...................................................?????

ilsu ..................26 Temmuz...............Erkek.................Kız................................Kız

Beyaz Melek.....26 Temmuz................Erkek................Erkek.............................Kız

denizkızıl....... ...27 Temmuz................Kız...................Erkek......... ... ...............Kız

Stardust............27 Temmuz...............İkiz Bebek...........................................Kız-Erkek

Kibele ..............28 Temmuz................Erkek..................Kiz............ .................Kiz

badem.............İkiz Bebek.................2 Erkek.............2 Erkek.......................Kız Erkek

sevtapdüzyol.......................................Kız..........................................................?????

Özleeeemm35....................................Erkek.................Erkek...........................Erkek

Nilayyy...............................................Kız........................................................?????

Aslı........................İkiz bebek......................................................................Kız Erkek

Comebaby..............İkiz bebek..........2.Erkek...................................................2 Kız

CİGDEMRECETİN için güncellendi. kusura bakma canım görmemişim mesajını..:)

BADEM seninkini değiştirdim canım dediğin gibi ama yanlışsa düzeltebilirim.

İPEĞİMU VE DİLARA sizinkileride düzelterek güncelledim

Son düzenleme:
GÜNAYDIN HANIMLAR DÜN AKŞAM EŞİMİN İŞ YERİNDEKİ DOKTOR GEL ULTRASONLA BAKALIM DEDİ EN SON 6 HAFTALIKKEN GÖRMÜŞTÜM DÜN BAKTIK ALLAHIM O NASIL TATLI BİŞEY HOPLAYIP ZIPLIYOR ELİNİ EMİYOR KIPILDANIP DURUYOR DOKTOR ERKEĞE BENZİYOR DEDİ ANNESİNE GÖSTERİ YAPTI BENİM KUZUMM SABAHA KADAR UYUMADIM ONU ÖYLE GÖRÜNCE YA HARİKA BİŞEYDİ 8CM OLMUŞ BOYU LİMON KADAR OLMUŞ DEDİ DOKTOR hihoyyyt

Off cnm maşallah 8 cm kocaman olmuş kalbi kaç atıyodu cnm sordunmu?

Off cnm maşallah 8 cm kocaman olmuş kalbi kaç atıyodu cnm sordunmu?

Günaydın arkadaslar.
Hürremcim çok sevindim senin adına baya bi beklemeden sonra bak bebeğinin hareketlerini bile görmüş oldun .

günaydın arkadaşlar, yardımınıza ihtiyacım var, doktordan geldim, iki hafta önce gittiğimde 7 haftalık demişti, bugün tekrar baktı, ultrasonda 7+6 görünüyor, boyutu iki hafta önce yani 7 haftalıkken 8,5 mm.idi şimdi 13,9 mm. haftaya cuma tekrar gel bakalım dedi, yani aradan iki hafta geçmesine rağmen ultrasonda 1 hafta artmış görünüyor, çok şükür canlı, kalbi de atıyor, aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum, boyu da uzamış ama içime kurt düştü, inşallah kötü birşey yoktur...

Günaydın arkadaslar.
Hürremcim çok sevindim senin adına baya bi beklemeden sonra bak bebeğinin hareketlerini bile görmüş oldun .

TEŞEKKÜR EDERİM İLSUCUM YA SÜPRİZ OLDU BENİM İÇİNDE AMA ÇOK MUTLU OLDUM HAMİLE OLDUĞUMA ŞİMDİ İNANDIM DİYEBİLİRİM kaydirigubbakcemile3

kötü birşey olsa doktorun seni uyarırdı herhalde bak hem boyu falanda uzamış yoktur inşallah birşey kalbini ferah tut içine sinmezse yeniden gider baktırırsın haftaya

kötü birşey olsa doktorun seni uyarırdı herhalde bak hem boyu falanda uzamış yoktur inşallah birşey kalbini ferah tut içine sinmezse yeniden gider baktırırsın haftaya

sağol hürremcim, inşallah kötü birşey yoktur, dün de rüyamda bir erkek çocuğu gördüm, 3-4 yaşlarında, benim oğlummuş, kızıyordum ona, sonra da sarılıyordum sıkı sıkı, nasıl tatlı bir çocuktu anlatamam, sabah kalktığımda zaten bir tuhaftım, demek ki buna çıkacakmış, nasılda kızıyordum yavrucağa :uhm:

günaydın kızlarrr

bugün biraz başım ağrıyoo.. midem de kötüü.. sanırım grip oluyorum çok üşüyorummm

canım kötü bişi olsaydi zaten bebeğinin kalbi atmazdı bence .belki de yanlış ölçmüştür dr un hiç endişe etme .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…