Kızlar benim göbeğim çok tüylendi. Sizdede böyle bi durum varmı?
canim ozel bir krem falan mi suruyorsun/ badem yagi falan artiririd erler de/
bu arada 12. haftadan once catlaklar icin bir sey kullanilmasi onerilmiyor. kullanan var mi ki?
GÜNAYDIN HANIMLAR DÜN AKŞAM EŞİMİN İŞ YERİNDEKİ DOKTOR GEL ULTRASONLA BAKALIM DEDİ EN SON 6 HAFTALIKKEN GÖRMÜŞTÜM DÜN BAKTIK ALLAHIM O NASIL TATLI BİŞEY HOPLAYIP ZIPLIYOR ELİNİ EMİYOR KIPILDANIP DURUYOR DOKTOR ERKEĞE BENZİYOR DEDİ ANNESİNE GÖSTERİ YAPTI BENİM KUZUMM SABAHA KADAR UYUMADIM ONU ÖYLE GÖRÜNCE YA HARİKA BİŞEYDİ 8CM OLMUŞBOYU LİMON KADAR OLMUŞ DEDİ DOKTOR hihoyyyt
DİNLETTİ AMA SORMAK AKLIMA GELMEDİ :)Off cnm maşallah 8 cm kocaman olmuş kalbi kaç atıyodu cnm sordunmu?
GÜNAYDIN HANIMLAR DÜN AKŞAM EŞİMİN İŞ YERİNDEKİ DOKTOR GEL ULTRASONLA BAKALIM DEDİ EN SON 6 HAFTALIKKEN GÖRMÜŞTÜM DÜN BAKTIK ALLAHIM O NASIL TATLI BİŞEY HOPLAYIP ZIPLIYOR ELİNİ EMİYOR KIPILDANIP DURUYOR DOKTOR ERKEĞE BENZİYOR DEDİ ANNESİNE GÖSTERİ YAPTI BENİM KUZUMM SABAHA KADAR UYUMADIM ONU ÖYLE GÖRÜNCE YA HARİKA BİŞEYDİ 8CM OLMUŞBOYU LİMON KADAR OLMUŞ DEDİ DOKTOR hihoyyyt
Günaydın arkadaslar.
Hürremcim çok sevindim senin adına baya bi beklemeden sonra bak bebeğinin hareketlerini bile görmüş oldun .
kötü birşey olsa doktorun seni uyarırdı herhalde bak hem boyu falanda uzamış yoktur inşallah birşey kalbini ferah tut içine sinmezse yeniden gider baktırırsın haftaya[ı][sıze="3"]günaydın arkadaşlar, yardımınıza ihtiyacım var, doktordan geldim, iki hafta önce gittiğimde 7 haftalık demişti, bugün tekrar baktı, ultrasonda 7+6 görünüyor, boyutu iki hafta önce yani 7 haftalıkken 8,5 mm.idi şimdi 13,9 mm. Haftaya cuma tekrar gel bakalım dedi, yani aradan iki hafta geçmesine rağmen ultrasonda 1 hafta artmış görünüyor, çok şükür canlı, kalbi de atıyor, aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum, boyu da uzamış ama içime kurt düştü, inşallah kötü birşey yoktur...[/sıze][/ı]
kötü birşey olsa doktorun seni uyarırdı herhalde bak hem boyu falanda uzamış yoktur inşallah birşey kalbini ferah tut içine sinmezse yeniden gider baktırırsın haftaya
günaydın kızlarrr
bugün biraz başım ağrıyoo.. midem de kötüü.. sanırım grip oluyorum çok üşüyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?