2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

günaydın anneler
nasılsını
hürrem anlattığın şeyler beni çok heyecenalndırdı.
ben de yavrumu öyle görürüm inşallah.miniğimi.bebeğimi.ay canım benim
şimdi kıpır kıpır öyle mi ayy inşallah.
maşallah hürrem bebeğine de.

günaydın kızlar...
bende dün gittim doktora yatmış kafası ayakları herşeyi belli oluodu artık bebeğe bensio yani doktor çok güsel 9 haftayla uyumlu dedi....23,3mm olmuş bu arada.....
29 unda 2li tarama testi için gitcem çok heyecanlıyımm tekrar görmek için sabırsızlanıorum 29 unda hareketlerinide görürümm herlade.....

hürremcim tebrik ederim.... çok güsel bi duygudur heralde ben o şeklini bile gördüğümde nasıl heyecanlandım yan yatmış kalbi pıt pıt atıodu....

Bebeğim sağlıklı mı acaba en çok ta onu merak ediyorum...
Inşallah hepimizin bebekleri çok çok sağlıklıdır gerisi teferruat

BENDE O KADAR HAREKETLİ BİRŞEY BEKLEMİYORDUM AÇIKCASI 12 HAFTANIN SONUNDAYIZ İŞTE GÖRÜNCE ÇOK HOŞUMA GİTTİ AKŞAM SİZE RESİMLERİNİ YÜKLERİM TEYZELERİ GERÇEKTEN MUTLULUKTAN UYUYAMADIĞIM İLK GECE DÜN GECEYDİ DOĞURUP KUCAĞINA ALMAK NASIL BİR DUYGUDUR TAHMİN BİLE EDEMİYORUM ARTIK:asigim:
SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME BİZE BU DUYGUYU YAŞATTIĞI İÇİN BİZİ BURDA BULUŞTURDUĞU İÇİN :1hug:

canım tahmin edebiliyorum eminim çok güzeldir. ben de gittiğimde tam bi bebek di.. en son 7+4 de görmüştüm şimdi aradan yaklaşık 3 hafta geçince çok şaşırmıştım. allah kucağımıza almayı nasip etsin...:ecrin_bebek:

canım moralını bozma.ultrasona pek guven olmuyor,ve ultrasondan ultrasona olcumler degısıyor.
ben ılk gıttıgımde 7 haftalık bebegım 5 haftalık cıktı ne kadar uzuldum.bırkac gun gecınce baska bır doktora gıttım bebekte kalp atıslarıda duyuluyordu.ve tam 7,5 haftalıktı.
yanı ultrasonda yanılma payı olaılıyor.moralını sakın bozma.:teselli:

canım gozun aydın olsun.,
masallah bebısıne..

günaydın kızlarrr

bugün biraz başım ağrıyoo.. midem de kötüü.. sanırım grip oluyorum çok üşüyorummm
canım c vıtamını ıceren meyveler yemenı tavsıye ederım.
bırde kendını sıcak tut canım.nane lınom felanda kaynatıp ıcebılırsın.
buarada bu sıralar doktora gıttınmı canım?senınle hemen hemen aynıyız ya merak ettım.ben pazartesı gunu gıdecem.

Ayy hep doktora gitmek istiyorum ya.....
Hergün görmek istiyorum valla...
Bu sefer nasıl göreceğim bakalım bebişimi

canım sureklı doktora gıdıp ultrasona gırme.
ultrason aletı cok masum degılmıs.hatta burda bırısı yazmıstı belcıkadaymıs orda cok fazla ultrasondan bakılmıyormus.

Hadi bakalım rozemmmcim kocaman olmuştur bebişin...
ınslalah canım.senınkıde kocaman olmustur artık..hihoyyyt

[

canım c vıtamını ıceren meyveler yemenı tavsıye ederım.
bırde kendını sıcak tut canım.nane lınom felanda kaynatıp ıcebılırsın.
buarada bu sıralar doktora gıttınmı canım?senınle hemen hemen aynıyız ya merak ettım.ben pazartesı gunu gıdecem.
[/QUOTE]

canım sağol dikket ediyorum limon yemeye çalışıyorum :) ateşim çıkmasın da ben ağrıya razıyım..
ben dün gittim dr a süperdii.. hareket ettiğini gördüm maşallah bebeğim çopk büyümüş. kolları ayakları göz taslakları herşey belliydi çok heyecanlandım. beni yılbaşından sonraki hafta çağırdı tekrar 21 li test için sanırım. ayın 5 ine kadar gel dedi :) canıma minnet tabii gidicem aradan zaman geçip gitmek daha iyi şimdi kimbilir o zaman gittğimde nasıl değişecek meleğimm.. belki cinsiyetini bile görürüz.. ayy şimdiden heyecanlıyım.
pzt günü aynı heyecanı yaşayacağımız için sen şimdi bunları duyunca da heyecanlanmışsındır :)
allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin... allah ım hepimizin meleklerini korusun :Saruboceq:

canım umarım herşey yolundadır. uzun bi süre gitmeyince 2-3 hafta gibi çok büyümüş görüyorsun bebeğini walla ben dün çok şaşırdım maşallah bebeişlerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…