ikli testi yaptıran arkadaşlar
bir sorum oalcak size acaba kan tahlilini verip hemen peşine doktoramı gittiniz.
Yoksa aynı hastane hepsi bir mi yapıldı.
bir sorum oalcak size acaba kan tahlilini verip hemen peşine doktoramı gittiniz.
yoksa aynı hastane hepsi bir mi yapıldı.
kızlar merhaba,
bu sabah kalktığımda yine kahverengi lekelenmem olduğunu gördüm. şimdi karnım hafiften ağrıyor. Hamile olmasaydım adet olmam gerekiyordu. Bununla mı alakalı bilmiyorum ama canım sıkıldı. Daha önce de böyle olmuştu sonra kanamam oldu. şimdi yine korkmaya başladım.
geçmiş olsun arkadaşım adetle alakalıdır belki senin bebek annem hep yatsın dinlensin istiyor galiba lekelenmesi olanların kesinlikle yatması gerekiyormuş yolculuğa falan çıkmak yasakmış gerçi biliyorsundur bunları ama doktorunla görüş istersen
valla hep yatıyorum zaten. Dün ve evvelsi gün biraz ayaklandım onda da öyle uzun boylu bişey yapmadım. Toplasan 15 dk'lık yolu yavaş yavaş yürümüşümdür. şimdi yine ayakları dikip yatacağım. Cumartesi ikili teste gireceğim. Orada beki ne olduğunu anlarım.
Kızlar göbüşleriniz ne alemde büyüdüler mi.....
Yavaş yavaş ocaktan sonra göbek şovumuz başlar
yoksa aynı hastane hepsi bir mi yapıldı.
Aminnn canım..Çok duygulandım ya...Darısı başımıza inşallah...TEŞEKKÜR EDERİM DARISI HEPİNİZİN BAŞINA :1rolleyes::asigim:
Kızlar merhaba,
Bu sabah kalktığımda yine kahverengi lekelenmem olduğunu gördüm. Şimdi karnım hafiften ağrıyor. Hamile olmasaydım adet olmam gerekiyordu. Bununla mı alakalı bilmiyorum ama canım sıkıldı. Daha önce de böyle olmuştu sonra kanamam oldu. Şimdi yine korkmaya başladım.
slm guzel anneler ve bebisleri..
benimde karnim yavas yavas sismeye basladi, hic bisey de yemiyorum. bende 5 kilo verdim.
buarada kizlar birsey sorcam. hani hic bisey yiyemiyorum ya, acaba bebisime zarari varmidir??,
folik asit de alamiyorum iki, uc haftadir. bulantilarimdan dolayi??? bebegimin gelisiminde bi problem olmaz degilmi???
Ben zayıfım...:1rolleyes:
ne güzel canım ya benim hep kilo sorunum oldu :çok üzgünüm:
Canım bebeklerimiz sağlıkla doğsunlarda kilo önemli değil...:1hug:
Yaramazlar bizi epey uğraştıracaklar nasılsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?