2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Kızlar merhaba,
Bu sabah kalktığımda yine kahverengi lekelenmem olduğunu gördüm. Şimdi karnım hafiften ağrıyor. Hamile olmasaydım adet olmam gerekiyordu. Bununla mı alakalı bilmiyorum ama canım sıkıldı. Daha önce de böyle olmuştu sonra kanamam oldu. Şimdi yine korkmaya başladım.

ikli testi yaptıran arkadaşlar
bir sorum oalcak size acaba kan tahlilini verip hemen peşine doktoramı gittiniz.
yoksa aynı hastane hepsi bir mi yapıldı.

bir sorum oalcak size acaba kan tahlilini verip hemen peşine doktoramı gittiniz.
Yoksa aynı hastane hepsi bir mi yapıldı.

bana anlattıklarına göre önce doktora gidip ense kalınlığına ölçülerine haftasına falan bakılıyormuş sonra kan vermeye gidiyorsun o bilgilerle 2li testin sonucu değerlendiriliyormuş yaptırmadım ama anlatılan bu

Ben daha yaptırmadım ama doktorum ense kalınlığını da dışarıda ölçtürmemi söyledi. Aynı gün kan vermek de gerekiyormuş. Şimdi Hospitalium'u aradım. Her ikisini de aynı gün yapıyorlarmış. Öyle koşturmaya gerek yok yani.

geçmiş olsun arkadaşım adetle alakalıdır belki senin bebek annem hep yatsın dinlensin istiyor galiba lekelenmesi olanların kesinlikle yatması gerekiyormuş yolculuğa falan çıkmak yasakmış gerçi biliyorsundur bunları ama doktorunla görüş istersen

Günayddın kızlar nasılsınız?Benim bebişim karnımda seyrimeye başladı teyzeleri,cuma günüde kontrolüm var bakalım kalp atışlarını duyacağız inşallah....

Valla hep yatıyorum zaten. Dün ve evvelsi gün biraz ayaklandım onda da öyle uzun boylu bişey yapmadım. Toplasan 15 dk'lık yolu yavaş yavaş yürümüşümdür. Şimdi yine ayakları dikip yatacağım. Cumartesi ikili teste gireceğim. Orada beki ne olduğunu anlarım.

canım bebğin seni yormak sitemiyor.demek ki nazlı biraz.
Inşallah sağ slaim kucağına alırısn.

merhaba canım ben dün ikili testimi yaptırdım önce doktor ense kalınlığını baş popo mesafesini burun kemiğini ve kalbinin normal görünümde olup olmadığını elleri ni ayaklarınıinceledi ve yaşımında istatistiksel bilgilerinin olduğu bi çizelge verdi %70 ikili test bu çizelge ve %30 da anneden alınan kanda bebeğe ait hormanlar inceleniyo dedi bu nedenle kan verdim hepsi bir araya gelerek riskler gözden geçiriliyormuş canım kısmetse cuma belli olur dedi doktorum kısmet artık hayırlısı hakkımızda

Merhaba arkadaşlar,benim iştahım açıldı..1,5 kilo almışım...:1rolleyes:
TEŞEKKÜR EDERİM DARISI HEPİNİZİN BAŞINA :1rolleyes::asigim:
Aminnn canım..Çok duygulandım ya...Darısı başımıza inşallah...

Canım hamileliğin ilk aylarında adet dönemine yakın zamanlarda lekelenme olabilirmiş..Yatıp istirahat etmen lazım bir de eğer doktor tavsiye ederse progesteron jel....

günaydın bayanlar ben ilk 3 ayda 6 kilo verdim aslında iyi oldu biraz fazla kilom vardı

slm guzel anneler ve bebisleri..

benimde karnim yavas yavas sismeye basladi, hic bisey de yemiyorum. bende 5 kilo verdim.
buarada kizlar birsey sorcam. hani hic bisey yiyemiyorum ya, acaba bebisime zarari varmidir??,
folik asit de alamiyorum iki, uc haftadir. bulantilarimdan dolayi??? bebegimin gelisiminde bi problem olmaz degilmi???

canım ilk 3 ay bebek normal olarak besleniyormuş bende çok korkuyordum doktorum merak etme dedi içini rahat tut yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…