2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

BEN 53.5'LA HAMİLE KALDIM ŞİMDİ 56- 56.5 ARASI OYNUYO EN ÇOK BEN KİLO ALMIŞIM DEMEKKİ cokacimcoook BU HIZLA ÇATIR ÇATIR ÇATLARIM HERHALDE MEMELER ŞİMDİDEN ÇATLADI DA GÖBÜŞ DAHA ÇIKMADIĞI İÇİN Bİ BELİRTİ YOK DÜN AKŞAM BEBE YAĞINA BAŞLADIM BENDE 12. HAFTADAN SONRA BAŞLANIYORMUŞ HAYIRLISI BAKALIM kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar sanırım bu mide bulantıları geçince iştah açılıyor..Gerçi ben mide bulantısı yaşamadım ama..

Sanırım hamilelik sonununda en az 80 olurum gibi geliyor...

Ben hamilelik öncesi 63 kilo ile başladım.Şu an 64,5 kiloyum..Boyum uzun..

Benim bir seksen..

Rekor bende sanırım. 70 kılo ıle (( gercı boyum var benım de. Nur 84 nasıl neden kılo verdın. Senın ıkıncı bebegın sanırım. Her hamılelıkte kılo verılıyor mu

Rekor bende sanırım. 70 kılo ıle (( gercı boyum var benım de. Nur 84 nasıl neden kılo verdın. Senın ıkıncı bebegın sanırım. Her hamılelıkte kılo verılıyor mu

yok canım ilk bebeğim bilmiyorum aslında ekmekte yiyorum ama gitti işte... ben migren ilaçları kullanıyordum o yüzden çok fazla almıştım

yok canım ilk bebeğim bilmiyorum aslında ekmekte yiyorum ama gitti işte... ben migren ilaçları kullanıyordum o yüzden çok fazla almıştım

AY ÇOK ÖZÜR DİLERİM BEN 2.BEBEK SANDIM SENİN RESİMDE KIZ ÇOCUĞU VARYA O YÜZDEN :çok üzgünüm:

merhaba arkadaşlar, benim bebeğim öldü. kalp atışları yok artık. yarın kürtajla alacak eşim. allah sizi ve bebeklerinizi korusun. ben yolun yarısında kaldım. umarım allah sizin bebeklerinizi size ve eşlerinize bağışlar. hoşçakalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…