arkadaşlar bu ticker ları nasıl ekliyorsunuz.
canım Allah ne muradın varsa versin valla nasıl mutlu oldum anlatamam
merhaba arkadaşlar, benim bebeğim öldü. kalp atışları yok artık. yarın kürtajla alacak eşim. allah sizi ve bebeklerinizi korusun. ben yolun yarısında kaldım. umarım allah sizin bebeklerinizi size ve eşlerinize bağışlar. hoşçakalın.
merhaba arkadaşlar, benim bebeğim öldü. kalp atışları yok artık. yarın kürtajla alacak eşim. allah sizi ve bebeklerinizi korusun. ben yolun yarısında kaldım. umarım allah sizin bebeklerinizi size ve eşlerinize bağışlar. hoşçakalın.
ALLAH sabır versın canım..merhaba arkadaşlar, benim bebeğim öldü. kalp atışları yok artık. yarın kürtajla alacak eşim. allah sizi ve bebeklerinizi korusun. ben yolun yarısında kaldım. umarım allah sizin bebeklerinizi size ve eşlerinize bağışlar. hoşçakalın.
bilinen hiçbir sebep yok arkadaşlar. dün içime doğmuş gibi gidip usg bakalım dedim eşime o da kıramadı beni. halbuki iki gün önce herşey yolundaydı bir iki hafta bakmayız artık demiştik. gittik baktıkki kalp atışları çok yavaş. eşim bekleyelim falan dedi ama ben duramadım sabah tekrar gittim kliniğe eşim mecbur baktı yine. kalp atışları tamamen durmuş. gece ölmüş bebeğim. çok üzgünüm yorgunum, çok çaresizim. keeşke annemler yanımda olsaydı. yada ben türkiyede olsaydım.çok yanlızım. srekli ağlıyorum. tutamıyorum kendimi. yarın sabah alacaklar bebeğimi.
bilinen hiçbir sebep yok arkadaşlar. dün içime doğmuş gibi gidip usg bakalım dedim eşime o da kıramadı beni. halbuki iki gün önce herşey yolundaydı bir iki hafta bakmayız artık demiştik. gittik baktıkki kalp atışları çok yavaş. eşim bekleyelim falan dedi ama ben duramadım sabah tekrar gittim kliniğe eşim mecbur baktı yine. kalp atışları tamamen durmuş. gece ölmüş bebeğim. çok üzgünüm yorgunum, çok çaresizim. keeşke annemler yanımda olsaydı. yada ben türkiyede olsaydım.çok yanlızım. srekli ağlıyorum. tutamıyorum kendimi. yarın sabah alacaklar bebeğimi.
kalp atışları ultrasonda dinlenmiyor mu kızlar.....
Başka bir cihaz mı var kalp atışlarını dinlemek için
merhaba arkadaşlar, benim bebeğim öldü. Kalp atışları yok artık. Yarın kürtajla alacak eşim. Allah sizi ve bebeklerinizi korusun. Ben yolun yarısında kaldım. Umarım allah sizin bebeklerinizi size ve eşlerinize bağışlar. Hoşçakalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?