2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Denizciğim,çok çok üzüldüm...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Sebebi ne peki? eşin ne diyor? Nasıl farkettiniz,ultrasondan önce farklı bişeyler mi hissettin?

Allah sabır versin...:a015:

Son düzenleyen: Moderatör:

canım benim çok geçmiş olsun nasıl oldu daha geçenlerde çok iyi demiştin çok geçmiş olsun allahım tekrar kucağını doldursun inş

:1shok:CANIM YA ÇOK ÜZÜLDÜM...........
ALLAH SABIR VERSİN NE OLDU PEKİ NEDEN ACABA..........senağlama

ALLAH sabır versın canım..
soyleyecek soz bulamıyorum ck uzuldum.:çok üzgünüm:

Daha dün 7 + 1 olduk diye sevinçli bir mesajı vardı..

Herşey yolundaydı...

Ben kendimi çok kötü hissediyorum...senağlamasenağlamasenağlama

Çok üzüldüm....

Arkadaşlar eşime iş yerindeki hamile bir arkadaş vermiş benim için..

99 kez Ya Mübdi , El-Mübdi diyecekmişiz...Bebeklerimiz için...

denizkızıl böyle bir durumda ne denilebilir bilemiyorum ama allah sana en kısa süre içerisinde acını unutturacak bir dünya güzeli bebek versin.

bilinen hiçbir sebep yok arkadaşlar. dün içime doğmuş gibi gidip usg bakalım dedim eşime o da kıramadı beni. halbuki iki gün önce herşey yolundaydı bir iki hafta bakmayız artık demiştik. gittik baktıkki kalp atışları çok yavaş. eşim bekleyelim falan dedi ama ben duramadım sabah tekrar gittim kliniğe eşim mecbur baktı yine. kalp atışları tamamen durmuş. gece ölmüş bebeğim. çok üzgünüm yorgunum, çok çaresizim. keeşke annemler yanımda olsaydı. yada ben türkiyede olsaydım.çok yanlızım. srekli ağlıyorum. tutamıyorum kendimi. yarın sabah alacaklar bebeğimi.

canım benim güzel allahım sana sabrını versin canım biz her ne kadar bişey yapamasakta yanındaız unutma

Canım belki cihazda problem çıkmıştır..off tekrar baktırsanız...senağlama

İçim çok buruldu.kendimi çok kötü hissediyorum,ben biraz çıkıyorum siteden arkadaşlar...:a015:

Allah sabırlar versin deniz. maalesef temmuz annesi olamıcaz ama napalım kısmet böyleymiş. ben de 8 aralıkta kaybettim. inşallah bir dahakinde bebeğimiz tutunur bize. çok istiyorum ben de. 3. de inşallah Allahım bana ve bütün isteyenlere nasip etsin.
,
zekeriya peygamberimizin duası ( yanlış aktarmıyorumdur inşallah) Allahım bana da katından bir nesil armağan et. Şüphesiz ki sen bütün duaları hakkıyla işitensin.

Allahım hepinizi nazarlardan korusun...

a.s.

Canım çok geçmiş olsun bende haziranda tam 35 haftalık bebeğimi kaybettim her acı zordur ama benimkini düşün bide odası herşeyi hazırdı hastane çantam bile adını bile koymuştuk kızımın.Ve hamd olsun ki gene bi umudum var şuan 12 haftalım hamileğim rabbim izin verirse tabi bak her şerde bir hayır vardır bunu unutma ben hep bunu düşündüm geçen senede temmuz annesi olucaktım kısmet diilmiş Rabbim izin verirse bu senede temmuz annesi olucam bak hayat inişli ve çıkışlı hepsi bizim için ben bu siteye bile giremem sanmıştım.Dün binbir gece dizisini izledim tesadüfen Bennununda bebeğinin öldüğünü gördüm aynen kendimi gördüm aynı şeyleri yaşadım teker teker ama inan Allah sabrını veriyo ban bi umut var yeşeren içimde eminim sende öle düşünüceksin eşin ve sen sağ olduğunuz süre nice bebekleriniz olur Allah kısmet ettiği sürece...

canım allahım sana sabır versin. Eşine sana sağlık versin kucağını sağlıklı bebeklerle doldursun... Başın sağolsun.. çok üzgünüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…