kızlar bugün doktor benim karnımdan baktı ve bebeğin kalp atışlarını alamadı, çünkü çok gazım varmış, vajinal bakınca gördü, gerçekten doğru acayip bir gaz problemim var, sizin de böyle mi? şu gaz sorununu nasıl çözebiliriz?
kızlar bugün doktor benim karnımdan baktı ve bebeğin kalp atışlarını alamadı, çünkü çok gazım varmış, vajinal bakınca gördü, gerçekten doğru acayip bir gaz problemim var, sizin de böyle mi? şu gaz sorununu nasıl çözebiliriz?
Aşina doktorun kim. hangı doktora gıdıyorsun
hıc hamılelıkten korktugunuz oluyor mu
hıc hamılelıkten korktugunuz oluyor mu
GÜNAYDIN HANIMLAR DÜN AKŞAM EŞİMİN İŞ YERİNDEKİ DOKTOR GEL ULTRASONLA BAKALIM DEDİ EN SON 6 HAFTALIKKEN GÖRMÜŞTÜM DÜN BAKTIK ALLAHIM O NASIL TATLI BİŞEY HOPLAYIP ZIPLIYOR ELİNİ EMİYOR KIPILDANIP DURUYOR DOKTOR ERKEĞE BENZİYOR DEDİ ANNESİNE GÖSTERİ YAPTI BENİM KUZUMM SABAHA KADAR UYUMADIM ONU ÖYLE GÖRÜNCE YA HARİKA BİŞEYDİ 8CM OLMUŞBOYU LİMON KADAR OLMUŞ DEDİ DOKTOR hihoyyyt
Kızlar merhaba,
Bu sabah kalktığımda yine kahverengi lekelenmem olduğunu gördüm. Şimdi karnım hafiften ağrıyor. Hamile olmasaydım adet olmam gerekiyordu. Bununla mı alakalı bilmiyorum ama canım sıkıldı. Daha önce de böyle olmuştu sonra kanamam oldu. Şimdi yine korkmaya başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?