2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar bugün doktor benim karnımdan baktı ve bebeğin kalp atışlarını alamadı, çünkü çok gazım varmış, vajinal bakınca gördü, gerçekten doğru acayip bir gaz problemim var, sizin de böyle mi? şu gaz sorununu nasıl çözebiliriz?

denizkızıl allah yardımcın olsun.rabbim herşeyin en hayrılsını verisn.sanada yeniden bebk sahbi olmayı naip etisn.
bir an ne senin ne de eşinin yeinde olmak istemedim diye düşündüm.
anne acı çeker bebğini kaybedince baba da çeker amma kürtajı kendisnin yapcak olması daha zor gelecek eşine.
o yzüden çok sağlam dur.birbirnize destek olun.allahım bir verid ise 3 gene verir, rabbim yüzünüze gülsün inşlalah.
hem eşinin ellerinde daha güvenli bie el mi va rsenin için.
çok şnalısın o açıdan .
her an yanında bir doktorun var mevlamda yanında olsun canım.
üzülme diyeceğim ama çok zor biliyoprum.sen metanetli ol.
her şey insna için.
rabbim gzüel haberlerini almayıda nasip etisn inşlalah bizlere

aaa ben ne yapacağım o ben resmen balon gibi geziyorum.bazen bebeğim yer bulup ta bu gazlardan başını dinleyebiliyormu acaba diyorum.
eşim bile benimle dalga geçiyor.
doktor günde 3 soda içebilirisn dedi.
artık utnamaya başladım
hem karnım çok çıkıyor hemde rahatsız oluyorum.
ama bebeime zararı olmamamanını diliyorum.
demek ki ben gidince hiç göremeyecek ha
:)))))
öyle zor ki hayırlını verisn allahım
en azından duymuşsun ya

maşalllllllahhhhh çok sevindim sizin adınıza .. inşallah biz de o günleri görürüz :Saruboceq:

deniz kızıl çok gçmiş olsun cnm her şey insanlar için sakın kendini çok yıpratma inş. yine bebeğin olucak bak negüzel eşinde jinekolok o sana en güzel şekilde anlatmıştır zaten problem omasa niye dursun kalbi çok üzüldüm gerçekten ama ALLAH,ın dediği olur en kısa zamanda inş. sağlıklı bi hamilelik haberini okuruz seninde hiç birimizin garantisi yok esasında her şeye hazırlıklı olmalıyız

merhabalar

aynen ben de sadece sağlığından korkuyorumm. o iyi olsun yeter. ben anne olmak istiyorummmm :) bebeğimizi kucağıma almak öpmek koklamak hissetmek allah ım ne muhteşemdir :)
inşallah hepimiz bunu yaşayacağız kızlar allah ın izniyle :)

canım sakin ol ..
iyi düşün iyi olsun lütfen :Saruboceq:
hem o ağrılar ilk 3 ay olurmuş rahim kendini geliştirirmiş bebeğin güzelce yerleşmesi ve gelişmesi için ... böyle düşün bence ..

Ben geldim arkadaslar... Bebeğim kocaman olmuş ya 1 haftada nasılda büyümüş masallah.tabi bende kilo olarak büyümüşüm:))))
Kalp atışlarını da kendi acıp dinletti güm güm nasıl atıyordu.

denizkızıl

canım ne desem boş sanırım. üzüldümm. umarım bundan sopnraki hamileliğin sağlık içinde geçer güzel haberler alırsın hep.. allh sabrını veriyor canım kendine dikkat et

denizkızıl canım nasıl üzüldüm anlatamam , kalp atışlarını falanda duymuştunuz güzelim ya(((
Bende ilk bebeğimi o şeklide kaybetmiştim umudunu yitirme sakın 2. de herşey daha güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…