Ben geldim arkadaslar... Bebeğim kocaman olmuş ya 1 haftada nasılda büyümüş masallah.tabi bende kilo olarak büyümüşüm:))))
Kalp atışlarını da kendi acıp dinletti güm güm nasıl atıyordu.
ya ben çok kıskandım şimdi ben gayet tombiğim :)
Ben geldim arkadaslar... Bebeğim kocaman olmuş ya 1 haftada nasılda büyümüş masallah.tabi bende kilo olarak büyümüşüm:))))
Kalp atışlarını da kendi acıp dinletti güm güm nasıl atıyordu.
merhaba arkadaşlar, benim bebeğim öldü. kalp atışları yok artık. yarın kürtajla alacak eşim. allah sizi ve bebeklerinizi korusun. ben yolun yarısında kaldım. umarım allah sizin bebeklerinizi size ve eşlerinize bağışlar. hoşçakalın.
merhaba arkadaşlar, benim bebeğim öldü. kalp atışları yok artık. yarın kürtajla alacak eşim. allah sizi ve bebeklerinizi korusun. ben yolun yarısında kaldım. umarım allah sizin bebeklerinizi size ve eşlerinize bağışlar. hoşçakalın.
kızlar bugün doktor benim karnımdan baktı ve bebeğin kalp atışlarını alamadı, çünkü çok gazım varmış, vajinal bakınca gördü, gerçekten doğru acayip bir gaz problemim var, sizin de böyle mi? şu gaz sorununu nasıl çözebiliriz?
Arkadaşlar ben kendimce yeni bir karar aldım..Bundan sonra bebekle ilgili çok fazla şey araştırıp çok fazla şey bilmemeye çalışıcam..Çok şey araştırıp bilmek insanı mutlu etmiyor,Aksine mutsuzlaşıyorum..Daha çok endişelerim artıyor,sürekli kıyaslama..Acaba benimkinin gelişimi iyimi diye..Hasta oluyorum böyle...En iyisi fazla şey bilmemek...Gereken zamanlarda gereken kontrolleri yaptırmak ve uyulması gerekenlere uymak..Sonrası Allaha emanet...
tatlım 8+3 üm ama ultrasyonda 8+6 çıktı .
57 ile baslamıştım bgn 59 çıktım .ama üstümde kot ve ağırca cat ayakkabı vardi .bu kiloyu bulantı olmamasına ve gaza bağlıyorum
Arkadaşlar ben kendimce yeni bir karar aldım..Bundan sonra bebekle ilgili çok fazla şey araştırıp çok fazla şey bilmemeye çalışıcam..Çok şey araştırıp bilmek insanı mutlu etmiyor,Aksine mutsuzlaşıyorum..Daha çok endişelerim artıyor,sürekli kıyaslama..Acaba benimkinin gelişimi iyimi diye..Hasta oluyorum böyle...En iyisi fazla şey bilmemek...Gereken zamanlarda gereken kontrolleri yaptırmak ve uyulması gerekenlere uymak..Sonrası Allaha emanet...
süper bi karar tebrik ederim ben kendimi tutamıyorum....
allah tan ben o kadar çok takmıyorum meleğimin kalbi atsın yeter..küçük olması farketmez ben iyi bakarım büyütürüm meleğimiii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?