2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Ben geldim arkadaslar... Bebeğim kocaman olmuş ya 1 haftada nasılda büyümüş masallah.tabi bende kilo olarak büyümüşüm:))))
Kalp atışlarını da kendi acıp dinletti güm güm nasıl atıyordu.

ohhh maşallah ikinize de

bebeğimizle birlikte bizde büyücez valla ne güzel.. öyle çok istiyorum ki kocaman bi karnımın olmasını :):asigim:

aynen benimde gaz problemim var o sebeple 3-4 aylık hamile gibi görünüyorum .hatta bgn dr dalga geçiyor benimle karna bak masallah diye:))) bu şekilde devam eder cekeceksin dedi .

hepinize çok çok teşekkürler arkadaşlarım, ben bir süre siteye giremem herhalde, içim kaldırmıyor şimdi bile temmuz anneleri kısmını gördükçe ağlıyorum. ama dualarım hep sizinle. allah hepinizin yardımcısı olsun. desteğiniz için teşekkürler. hepinizi öpüyorum. kendinize ve bebişlere iyi bakın.

ya ben çok kıskandım şimdi ben gayet tombiğim :)

merak etme canım ben de ayı dertten mustaripim benneyaptımki
tüp bebek tedavileri yüzünden , dikkat etmeme rağmen , 12 kg.aldım 3 senede 4 tedavi sonrası . son tedavime başladığımda 60kg.dım, sonucu aldığımda 64 kg.dum . 7+4üm sabah aç karına tartıldığımda 65.5 kg.um bir de ikiz olma ihtimali var , öyle göründü keselerde , alacağım kilonun hesabını yapmak dahi istemiyorum :roflol:
sağlıcakla alalım kucağımıza da nasılsa veririz , yani inşallah verirriz :Saruboceq:

Ben geldim arkadaslar... Bebeğim kocaman olmuş ya 1 haftada nasılda büyümüş masallah.tabi bende kilo olarak büyümüşüm:))))
Kalp atışlarını da kendi acıp dinletti güm güm nasıl atıyordu.

İlsu 8 hafta 3 musun. bır de kac kılo ıle basladın ve kac kılo aldın. soyleyebılırmısın. ben de cok kılo alıyorum

ya ..... inanılmaz üzüldüm .... hepimizin başına gelebilir her an .. o kadar yakın ki bu sevimsiz durum hepimize ..
çok üzüldüm hakkaten , sizin üzüntünüz kadar değildir belki , ateş düştüğü yeri yakarmış ama buradan bir arkadaşımızın eline çöp batsa hepimizin yüreği sızlıyor ki acını en derinden paylaşıyoruz hepimiz .
Allah bir daha uğraştırmadan versin :Saruboceq:
düşüğün ardı doğum derler , inşallah senin için de aynısı olur ..
çok çok sabır diliyorum sana da eşine de ..

ilsucum çok sevindim senin adına ..ben de gidicem konrole yarın , inşallah güzel haberlerle dönerim :)

tatlım 8+3 üm ama ultrasyonda 8+6 çıktı .
57 ile baslamıştım bgn 59 çıktım .ama üstümde kot ve ağırca cat ayakkabı vardi .bu kiloyu bulantı olmamasına ve gaza bağlıyorum

Canım çok üzüldüm. Geçmiş olsun. Allah en kısa zamanda kucağını yeni bir melekle doldurur inşallah.

canım gaz içinrezene çayı için cidden çok faydası oluyor ben uyuyamıyordum rahatladım

Arkadaşlar ben kendimce yeni bir karar aldım..Bundan sonra bebekle ilgili çok fazla şey araştırıp çok fazla şey bilmemeye çalışıcam..Çok şey araştırıp bilmek insanı mutlu etmiyor,Aksine mutsuzlaşıyorum..Daha çok endişelerim artıyor,sürekli kıyaslama..Acaba benimkinin gelişimi iyimi diye..Hasta oluyorum böyle...En iyisi fazla şey bilmemek...Gereken zamanlarda gereken kontrolleri yaptırmak ve uyulması gerekenlere uymak..Sonrası Allaha emanet...

aynen öyle canım
kıyaslama zaten olmamalı asla her bebek farklıdır.
vee netten gebelikle ilgili fazla seyler okumamaya calışalım .ben ilk hamileliğimde deli gibi kötü haberleri okuodum sürekli google yazıp bakıodum ve basıma geldi .bu sefer akıllandım pek bakmıyorum.

en güzel kararı almışısın canım ben kıyaslamıyorum allaha şükür normalde çok pimpirikli biriyimdir normalde ama güzel allahıma emanet ettim yavrumu

tatlım 8+3 üm ama ultrasyonda 8+6 çıktı .
57 ile baslamıştım bgn 59 çıktım .ama üstümde kot ve ağırca cat ayakkabı vardi .bu kiloyu bulantı olmamasına ve gaza bağlıyorum

bence hiiiiiiiiç kilo almamışsın canım .. ne güzel :teytey:

süper bi karar tebrik ederim ben kendimi tutamıyorum....
allah tan ben o kadar çok takmıyorum meleğimin kalbi atsın yeter..küçük olması farketmez ben iyi bakarım büyütürüm meleğimiii :)

Badem senin yazdığın duayı 99 kez Ya Mübdi , 99 kez El-Mübdi mi olması lazım yoksa 99 kez Ya Mübdi El-Mübdi mi olacak. Anlamadım. Bir de bu ne demek oluyormuş?

a.s en iyisi canım ..
çünkü gebelik haftalarımız aynı da olsa gebe kalma şekillerimiz , bebişlerimizin durumları birbirinden çooook farklı .bazen webden aratıp okuduklarımız bile uymuyor içinde bulunduğumuz haftaya - durumumuza .. zaten bizim için gerekli bilgileri dr.larımız veriyor sorduğumuzda fazlasıyla yerimseniben
Allah miniklerimize sağlık , tutunma gücü ve uzun ömürler versin :Saruboceq:

süper bi karar tebrik ederim ben kendimi tutamıyorum....
allah tan ben o kadar çok takmıyorum meleğimin kalbi atsın yeter..küçük olması farketmez ben iyi bakarım büyütürüm meleğimiii :)

Küçük ya da büyük olmasından çok kalp atışlarına taktım ben canım..Kaç atması lazım,kaç atarsa kritik falan filan..Hepsini unutup doğuma kadar hiç bir şey bilmemek istiyorum..Düşük haberlerine çok üzülüyorum ama onları okurken gözümden kaçırsam,görmesem ya da pc kilitlense o sayfalar açılmasa da görmesem okumasam diye içimden geçiyor...Kalbim çok acıyor okurken...senağlama

Bebeklerimiz Allaha emanet..Allah nazarlardan saklasın...Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin inşallah..

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…