Badem senin yazdığın duayı 99 kez Ya Mübdi , 99 kez El-Mübdi mi olması lazım yoksa 99 kez Ya Mübdi El-Mübdi mi olacak. Anlamadım. Bir de bu ne demek oluyormuş?
ya mubdi için buna bi bakın isterseniz kızlar ben daha önceden duymuştum bunu arada aklıma gelince yapmıştım. içim rahat ediyor en azından :)
ESMA-UL HUSNA - Mübdi
ya Badem tam sopalıksın haa. ritmine mi taktın):)))
canım bence de ritmine takma bu kadar... zaten bi sorun olsa dr un mutlaka söyler.. onlar aman üzülmesin falan diye düşünmüyorlar bence. bundan önceki 4 gebeliğimde de öyle olduu. düşer dediler direkt. onun için korkum çok ama napalım allah ın takdiri canım. sen şimdi duygusalsın ben de bazen çok saçma şeylere acayip kahkahalar atıyorum bazen dizi izlerken ağlıyorum :)
meleğin seninle bunu bilmek çok güzelll.. güzel haberler al gel de sen bunları düşünme artıkk
yanlış bılıyosun 120-160 arası tatlım normalı
ve senın bebeklerın ıkız unutma:))
Canım doktor kalpleri yavaş demişti..birinin 112 diğerinin 114 ti..1 buçuk hafta sonra birinin 143 diğerinin 145 ti..dr.kalp atışlarının durumu kritik demişti ilk gittiğimizde...yani durduk yere takmadım....:çok üzgünüm:
150 olması gerekiyormuş...
Umarım iyidirler şimdi..Allaha emanet yavrularım...
canım iyilerdir sen stres yapma stres yaptıkça kötü olur benim doktorum bana söylemiyor hiçbirşeyi sadece normal diyor bende saçma sapan düşüneceğim için sormuyorum
Doktora kalbinin kaç attığını sormaya korkuyorum. Çevremde öylesine hamilelik geçiren o kadar çok kişi var ki. Hiçbiri bizim bildiklerimizin çeyreği ile ilgilenmediler. Sorunlu hamilelikleri de olsa bebeklerini kucaklarına aldılar. Neden? Çünkü hiç negatif düşünmediler. Pozitif düşünce gerçekten çok önemli.
En iyisi bu aslında..Normal olduklarını bilelim yeter..
Fazla ayrıntı bilmesek daha iyi....a.s
kızlar ben 63750ıle hamılelığıme basladım 5haftalıktı bebısım o zaman suan 62900 olmusumhıc bırsey yıyemıyorum aclıktan sekerım dusuyor sadece seker yıyebılıyorum oda belırlı sekerlerı cukolata bıle yıyemıyorum artık bu bulntı ve kusmalar bıtsın ıstıyorum ayakta zor duruyrum ınanın hani şikayet etmek falan deıl ama bırde calısınca ewe gelıyorum ısler var kızım var esım gelıyor o kadar zorlanıyorumkı
Canım doktor kalpleri yavaş demişti..birinin 112 diğerinin 114 ti..1 buçuk hafta sonra birinin 143 diğerinin 145 ti..dr.kalp atışlarının durumu kritik demişti ilk gittiğimizde...yani durduk yere takmadım....:çok üzgünüm:
150 olması gerekiyormuş...
Umarım iyidirler şimdi..Allaha emanet yavrularım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?