2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar ben 8 haftalık hamileyim en son kontrolümde doktorum herşey çok güzel ve yolunda kese çok düzgün rahim ağzı tamamen kapalı progestanı bırakabiliriz artık progestan kullanmana gerek yok dedi.bende bıraktım.......................
Siz ne durumdasınız içiyormusunuz hala progestan

canım bende 8.hafta bıraktım doktorum gerek yok dedi bıraktım

ben hiç kullanmadım canım progestan bir düşüğüm olduğu halde vermedi dr .sadece folbiol içiyorum.
bencede gerek yok bırak

Ben devam ediyorum. 3 aydan sonra bir anlamı kalmayacakmış. Yakında bırakacağım. Yine de bırakmaktan korkuyorum. Daha önce bıraktığımda kanamam olmuştu.

ben hala günde 3 kere 3er tane uyguluyorum vajenden . bir de progynex 50 iğne vuruluyom . popomum iğne olan yerleri çok sert olduğu gibi içine gömüldü resmen , bir de iğneden sonra çoooook kanıyor artık benneyaptımki dün sol taraftan olmuştum iğnemi , sinek ısırığı gibi şişti , bir de sağ tarafıma n'olduysa , oradaki büttttün iğne delikleri alerji olmuş gibi fos fos kabardı ve kızardı :çok üzgünüm: estradermler canıma yetmişti haftalardır , şükür kurtuldum onlardan derken ... offf Allah sabır versin bize , onlara da sağlık :Saruboceq:
elevit ve coraspirine de devam ediyorum bu arada ..

benim çoğul gebelik ve düşük tehdidim var , belki o yüzden bu kadar progesteron yüklemesi yapıyor dr.lar .. bu yüzden her hafta kontrolüm de var zaten :çok üzgünüm:
Allahım bize bağışlasın yavrularımızı , bir daha uğraşmak zorunda bırakmasın :Saruboceq:

Son düzenleme:
Derin derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum...Baya etkilenmeye başladım çünkü...

Bundan sonra düşük haberi alırsam hemen başka konulara bakıcam o sayfayı okumamaya çalışıcam..Bu yüzden şimdiden çok özür diliyorum...:çok üzgünüm:

Tepksiz olduğumu düşünmesin kimse ne olur...

ben hala devam edıyorum canım 8+6 haftalıgım.. benım doktorum bebgımı goremedı en son gıttıgımde cok korkuyorum ama emınım gıtmedı bebegım gıtse hıssederdım. sımdı yenı bır doktor arayısı ıcındeyım.

haklısın canım .. ben uzun zamandır okumuyordum bugün ne olduysa okudum ve gerçekten insanın enerjisini düşürüyor . Allahın takdiri , biz elimizden geleni yapıyoruz zaten , dikkat ediyoruz , gerisi Allaha kalmış ..
Onlar şimdi bizimle , biz ne kadar stres yaparsak damarlarımız büzüşürmüş ve kan akışı ona göre olurmuş .. o yüzden ne kadar az stres yaparsak o kadar iyi ..

çiğdemcim sana yapmıştım ticker-cetvel hala eklememişsin yerimseniben

beyaz melek bende o ılk zamanlar dusuk rıskı tasımama ragmen kullanmadım ama tabı her gebelık aynı degıl senın doktorun daha ıyı bılır hatırlıyamadığım ıcın bıse sorucam sende kanama olmusmuydu canım?cumartesı doktora gıdıcektın sanırım ilac ıcınde bır danıs sor ıstersen...

canı ınan aglıyorum desem belkı ınanmıcaksın..cok üzüldüm senın adına allah yardımcın olsun ...

az önce hastaneyi aradım ikli test ücretini sordum.130 ytl._dediler sgk kapsamınd aindirimli hali imiş.
inşallah bu hafta işlerimi ayarlayıp gitmek istiyorum.
haftaya kalırsa uzayacak gibi.
ama işler de yoğun bakalım ne yapacağız.

canım hangi hastaneye gidiyorsun sen

canım senı anlıyorum..hepimiz cok etkılendık..
dıkkatını baska yerlere cekmeye calıs..
mesela hep bırlıkte bunu yapalım ve bebıslerımıze hangı ısımlerı dusunuyoruz dıye konusalım.. ben son gunlerde cemre ısmını cok begenıyorum ama erkek ıcın hıc fıkrım yok sız???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…