kızlar ben 8 haftalık hamileyim en son kontrolümde doktorum herşey çok güzel ve yolunda kese çok düzgün rahim ağzı tamamen kapalı progestanı bırakabiliriz artık progestan kullanmana gerek yok dedi.bende bıraktım.......................
Siz ne durumdasınız içiyormusunuz hala progestan
kızlar ben 8 haftalık hamileyim en son kontrolümde doktorum herşey çok güzel ve yolunda kese çok düzgün rahim ağzı tamamen kapalı progestanı bırakabiliriz artık progestan kullanmana gerek yok dedi.bende bıraktım.......................
Derin derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum...Baya etkilenmeye başladım çünkü...
Bundan sonra düşük haberi alırsam hemen başka konulara bakıcam o sayfayı okumamaya çalışıcam..Bu yüzden şimdiden çok özür diliyorum...:çok üzgünüm:
Tepksiz olduğumu düşünmesin kimse ne olur...
ben hala devam edıyorum canım 8+6 haftalıgım.. benım doktorum bebgımı goremedı en son gıttıgımde cok korkuyorum ama emınım gıtmedı bebegım gıtse hıssederdım. sımdı yenı bır doktor arayısı ıcındeyım.
ya ..... inanılmaz üzüldüm .... hepimizin başına gelebilir her an .. o kadar yakın ki bu sevimsiz durum hepimize ..
çok üzüldüm hakkaten , sizin üzüntünüz kadar değildir belki , ateş düştüğü yeri yakarmış ama buradan bir arkadaşımızın eline çöp batsa hepimizin yüreği sızlıyor ki acını en derinden paylaşıyoruz hepimiz .
Allah bir daha uğraştırmadan versin :Saruboceq:
düşüğün ardı doğum derler , inşallah senin için de aynısı olur ..
çok çok sabır diliyorum sana da eşine de ..
az önce hastaneyi aradım ikli test ücretini sordum.130 ytl._dediler sgk kapsamınd aindirimli hali imiş.
inşallah bu hafta işlerimi ayarlayıp gitmek istiyorum.
haftaya kalırsa uzayacak gibi.
ama işler de yoğun bakalım ne yapacağız.
Derin derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum...Baya etkilenmeye başladım çünkü...
Bundan sonra düşük haberi alırsam hemen başka konulara bakıcam o sayfayı okumamaya çalışıcam..Bu yüzden şimdiden çok özür diliyorum...:çok üzgünüm:
Tepksiz olduğumu düşünmesin kimse ne olur...
çiğdem benim takvimimden istersen sana yapabilirim
cok sevınırım canım ..:CüvCüv:
çiğdemcim sana yapmıştım ticker-cetvel hala eklememişsin yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?