canı ınan aglıyorum desem belkı ınanmıcaksın..cok üzüldüm senın adına allah yardımcın olsun ...
aklım nerde bılmıyorum hayatım bulamadım nerde o yaptıgın yaaa mirmirmirmir
arkadaşlar nasılsınız ben kaç gündür giremedim yine pc bozuldu geçmişi okudum çok üzüldüm düşük yapan arkadaşlara sabır diliyorum bende çok etkilendim yaabenim bulantılarım çok berbat birşey yiyemiyorum 2.5 kilo vermişim
arkadaşlar nasılsınız ben kaç gündür giremedim yine pc bozuldu geçmişi okudum çok üzüldüm düşük yapan arkadaşlara sabır diliyorum bende çok etkilendim yaabenim bulantılarım çok berbat birşey yiyemiyorum 2.5 kilo vermişim
star_dust kullanıcısından alıntı
ya ..... inanılmaz üzüldüm .... hepimizin başına gelebilir her an .. o kadar yakın ki bu sevimsiz durum hepimize ..
çok üzüldüm hakkaten , sizin üzüntünüz kadar değildir belki , ateş düştüğü yeri yakarmış ama buradan bir arkadaşımızın eline çöp batsa hepimizin yüreği sızlıyor ki acını en derinden paylaşıyoruz hepimiz .
Allah bir daha uğraştırmadan versin
düşüğün ardı doğum derler , inşallah senin için de aynısı olur ..
çok çok sabır diliyorum sana da eşine de ..
canım , sen alıntı yaparak bana mı yazdın ?? çünkü ben denizkızıla yazmıştım onları .
canım bugun leylayım ben tabırı caızse evet alıntı yapmak ıstemıstım ama yanlıs yerı almısım sırnaşık şey...
deneme yapıyorum oldu mu diye ???
az önce hastaneyi aradım ikli test ücretini sordum.130 ytl._dediler sgk kapsamınd aindirimli hali imiş.
inşallah bu hafta işlerimi ayarlayıp gitmek istiyorum.
haftaya kalırsa uzayacak gibi.
ama işler de yoğun bakalım ne yapacağız.
olmadı sanırım off ya neysemm...arkadaslar bisey sorucam hıc bulantısı bas dönmesı olmayan var mı?
ben .. benim yok mesela . sadece sürekli yatmaktan sanırımm bazen ayağa kalkarken sol kaşımın üstü zonkluyor resmen :çok üzgünüm:
son kezzzzzzzzzzzzzz
olmuş , istersen bunu ekle , tickerın altında yoru text yerine " cigdemin minigi 8 weeks and 5 days " yazıyor yerimseniben
http://ticker.7910.org/as1cCBU0g410030MzA5YnwyNzVifGNpZ2RlbWluIG1pbmlnaQ.gif
of zaten grıbım her yerım tıkalı bı de cigdemın mınıgı yazısını gorunce aglamaya basladım cok guzel bısey bu allahım.. dıcek kelıme bulamıyorum kı ben cok saol arkadasım
star dust elıne saglık canım cok guzel yapmıssın..
cigdemrecetın gule gule kullan canım..
of zaten grıbım her yerım tıkalı bı de cigdemın mınıgı yazısını gorunce aglamaya basladım cok guzel bısey bu allahım.. dıcek kelıme bulamıyorum kı ben cok saol arkadasım
star dust elıne saglık canım cok guzel yapmıssın..
cigdemrecetın gule gule kullan canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?