2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

star_dust kullanıcısından alıntı
ya ..... inanılmaz üzüldüm .... hepimizin başına gelebilir her an .. o kadar yakın ki bu sevimsiz durum hepimize ..
çok üzüldüm hakkaten , sizin üzüntünüz kadar değildir belki , ateş düştüğü yeri yakarmış ama buradan bir arkadaşımızın eline çöp batsa hepimizin yüreği sızlıyor ki acını en derinden paylaşıyoruz hepimiz .
Allah bir daha uğraştırmadan versin
düşüğün ardı doğum derler , inşallah senin için de aynısı olur ..
çok çok sabır diliyorum sana da eşine de ..

canı ınan aglıyorum desem belkı ınanmıcaksın..cok üzüldüm senın adına allah yardımcın olsun ...

canım , sen alıntı yaparak bana mı yazdın ?? çünkü ben denizkızıla yazmıştım onları .

arkadaşlar nasılsınız ben kaç gündür giremedim yine pc bozuldu geçmişi okudum çok üzüldüm düşük yapan arkadaşlara sabır diliyorum bende çok etkilendim yaabenim bulantılarım çok berbat birşey yiyemiyorum 2.5 kilo vermişim

aklım nerde bılmıyorum hayatım bulamadım nerde o yaptıgın yaaa mirmirmirmir

Alıntı:
cigdemrecetin kullanıcısından alıntı
canım bana yaparsan cok sevınırım 16 ekım son adet tarıhım... cınsıyetı bellı degıl..sımdıden tsklr..

yaptım güzelim , beğenecek misin bakalım

http://ticker.7910.org/as1cCBU0g4100...11Y2l6ZXNp.gif

adresi buradan kopyalayıp kullanıcı panelindeki profil düzenleyi seçip , en altta kişisel bilgiler var en alt kutuda " kilo ve doğumtarihi takip çizelgesi " ne yapıştır , son olarak değişiklikleri kaydeti tıkla , işlem tamamdır

bilgisayarına geçmiş olsun canım sürekli bişeyler atıştır miden aç kalmasın

geçmiş olsun canım ... bende bulantı sadece 1 gün sürdü , kesildi , bakalım başlar mı benneyaptımki
başlamasa keşke ..

canım bugun leylayım ben tabırı caızse evet alıntı yapmak ıstemıstım ama yanlıs yerı almısım sırnaşık şey...

fisfisfisesım asker olduğu ıcın biz askerı hastaneye gıdıyoruz orda ücret alınmıyor..
dısarıdan hıc haberım yoktu..heryerdemı boyle acıkcası bıraz fazla gıbı geldı..

ben .. benim yok mesela . sadece sürekli yatmaktan sanırımm bazen ayağa kalkarken sol kaşımın üstü zonkluyor resmen :çok üzgünüm:

olleeyy oldu en snnda cok teskkur ederım canım saol..
ya benı mhıc bıseyım yoookkk...cok korkuyorum degılmyım dıye. doktorda goremedı en son gıttım de zaten dusmus olabılır dedı. alltan kontrol ettırmıyoum kanamam oluyo o zamanda..ama sol kasıgım agrıyo sadece.

Son düzenleme:
of zaten grıbım her yerım tıkalı bı de cigdemın mınıgı yazısını gorunce aglamaya basladım cok guzel bısey bu allahım.. dıcek kelıme bulamıyorum kı ben cok saol arkadasım

canım benim rica ederim , elime mi yapıştı ayol kaydirigubbakcemile3
beğendiğine sevindim Şeniz

star dust elıne saglık canım cok guzel yapmıssın..
cigdemrecetın gule gule kullan canım..

bebişimmmmmmmm teşekkür ederim canım Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…