2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

İkili test + ense kalınlığı ölçümü için 170 YTL fiyat aldım. Daha uygununu da bulamadım. Sen hangi hastaneden fiyat aldın?

İkili test + ense kalınlığı ölçümü için 170 YTL fiyat aldım. Daha uygununu da bulamadım. Sen hangi hastaneden fiyat aldın?

hanımlar bu testler ne zaman yapıylo banada bı bılgı verebılır mısınız? ben sekızıncı haftamdayım doktorum bana testler yaptıdı 6. haftamdayken ama ıkılı ne bılmıyorum

hanımlar bu testler ne zaman yapıylo banada bı bılgı verebılır mısınız? ben sekızıncı haftamdayım doktorum bana testler yaptıdı 6. haftamdayken ama ıkılı ne bılmıyorum

Canım bu test 11-14. haftalar arasında yapılıyor. Ense kalınlığı ölçülüp bir de kan tahlili ile bebekte kromozom bozukluğu olup olmadığı araştırılıyor. Senin daha vaktin var.

ben şanslıyım ozaman herşey ücretsiz fiyatınıda hiç bilmiyorum.ama bir arkadaşım devlet hastaesinde ücretsiz yaptırmıştı.1 Ay önce istanbul da tabi o.enseyi doktorunuza ölçtürün okağıtla devlete gidebilirsiniz yazık okadar paraya bebeğin beşik parası nerdeyse:))

canım folik asidi bırakma hiç olmazsa günde iki tane al.benimde mide bulantısı çok portakal suyuyla içiyorum iyi oluyor.

Maalesef heryerde bir bir kesiyorlar. Avrupa Florence N.'i aradım bana sadece ultrason için 400 YTL dedi. Sonra size indirim yapalım dedi. Hamile olduğum içinmiş. 280 YTL olur dedi. Hamile olmayanlar da ense kalınlığı ölçtürüyor mu acaba:)))))

dr da beni ikili test için bu işlerde uzman birine yönlendirdi .sıf muayenesi 170 ytl imiş. kanda alacaklar tabi nekadara cıkar bilemiyorum. yandık

ben hiç sormadım kızlar özel sigorta ile görünüyorum ama inş çok dökülmeyiz

kızlar bendende 100ytl ıstedı ozel bır hastane butun tahlıller ıcın bende devlette yaptırdım dr. gosterdım ama ıkılı testı sanırım devlet te yapılmıyormus mecbur yani

dr da bana bu işi uzmanları yapmalı ,.buradaki ultrasyon aleti ile sağlıklı bi şekilde ense kalınlığı ölçemeyiz dedi .

Arkadaşlar eşime iş yerindeki hamile bir arkadaş vermiş benim için..

99 kez Ya Mübdi , El-Mübdi diyecekmişiz...Bebeklerimiz için...

Hanimlar internetten de baktim hani manasini da bilirsek soyledigimiz seyin daha guzel olur.
Mübdi: Maddesiz ve örneksiz yaratıcı, yoktan yaratıp var eden

Cenab-ı Hak buyuruyor:

"Çünkü O, ilkin var eden, (sonra dirilterek) döndürecek olandır." (1)

"Yaratmayı başlatan, sonra onu iade edecek olan O'dur; bu O'na göre pek kolaydır. Göklerde ve yerde en yüce misal O'nundur. O, güçlü ve üstün olandır, hüküm ve hikmet sahibidir." (2)

İlk yaratan ve sonra da tekrar yaratacak olan ancak odur. İlk yaratmayı da, yeniden hayat vermeyi de o yapar. Allah yaratışı ta başlangıçtan yapar. Her ilk yaratılanı o yaratır, her yeniden yaratılanı o yeniden yaratır. Başka birinin etki ve müdahalesi olamaz. Kâfirlere azap etmeye başlar, sonra da iade eder. Cehennem ateşi onları yer, nihayet kömür olurlar. Sonra da onları yeni bir yaratılışla yeniden yaratır. (3)

Mübdi, insanı ilk var edendir. Yani onu yoktan yaratıp var edendir. Bütün varlıkları yoktan var eden, onları inşa edip ortaya koyan Allah'tır. Varlıklar yok iken Allah tarafından yaratılmış ve varlık alemine çıkarılmışlardır. O, büütün varlıkları örneksiz ve mükemmel bir şekilde yaratmıştır. Ruhunun ve bedenindeki bütün organları Allah tarafından yaratıldığını ve şekillendiridiğini, bu varlıkta tıpkı sana benzer başka bir kimsenin yaratılmadığını bil. Bu gerçekten büyük bir yaratılıştır. (5)

Kainat yokken Allah vardı. Kainattaki her şeyi malzemesiz ve modelsiz olarak yarattı. Çekirdekten ağacı çıkarıyor, çekirdek tekrar toprağa düşüyor ve baharda yeniden canlanıyor. Ve kocaman ağaca dönüşüyor. Modelsiz olarak insanı yaratan Rabbimiz onu da bir kanuna bağlamış. Kanunu kıyamete kadar devam edecek. Rabbimizin tabiat kanunlarına uyduğumuz oranda rahat ediyoruz. Bunda kimse şüphe ve itiraz etmiyor.Tabiat kanunlarını koyan Rabbimiz Kur'an'ıyla da kanunlarını koymuş, her iki kanuna da uyarsak her iki dünyamızda güzel olur.

Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp "Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.

Tatlım bir arkadaşımız bu mesajımdan sonraki sayfalarda bu yazının olduğu linki vermişti zaten..Sen de 2.ci kez ekledin,emeğine sağlık tekrardana.s.

Anacigim benim 6+1 ken 189 atiyordu kalbi. cok iyi demisti doktor. ben anlamadim simdi.

günaydın kızlar ben devlet memuruyum. devlet karşılıyor dediler 2 li testi ama tabi maaştan kesinti olacak mı yada ne kadar olacak bilmiyorum.

kızlar ben ikili testimi salı günü 160 ytl ye yaptırdım ve doktorum ense kalınlığı vs. ölçümünü yaptı sora kal vermek için yan odaya geçtim sonuçlar doktoruma gelicekmiş cuma beni ara bilgi vereyim sana dedi Allah hayırlı sonuçlar almayı nasip eder inşallah hepimize..

yok canım hamileliğimin başından bu yana tek damla bile kanamam olmadı çok şükür.:1hug:

günaydın arkadaşlar.
dün mevzu ikli testmiş.ben iki yere sordum.
biri 85 biri 130 dedi.
ve beim yaptırmam gerekn ,tam kan tahlili ,sarılık,tsh,kan uyuşmazlığı,toxoplazma vs.bir sürü toplam 10 adet de kan testi var.
tabi bu 130 olan sadece ikili test.
bende yarın için devlet hastanesinden randevu aldım.doktor anlayışlı olur da umarım yazar tahlilleri,
yazmazsa da ikli testi özel de gerisni yine ssk da yaptırmayı düşünüyorum.
çok tutuyor çünkü.
malum ekonmik kriz var:)birde ssk ya her ay para ödüyoruz.yani böyle bir hhakımzı varlen eden kullanmayayım diyorum.uamrım herşey yolunda gider bebekelrimizn rızkı geniş olur.
rabbim sağlıklı sonuçlar almayı nasip etisn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…