2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

İkili test + ense kalınlığı ölçümü için 170 YTL fiyat aldım. Daha uygununu da bulamadım. Sen hangi hastaneden fiyat aldın?

canım ben kartald aki umut hastaneisnden aldım.
umut avencıa diye başka bşr şubesi dahga var ama tam oalrak nerede bilmiyorum.
kızılay tıp merkeezi 85 ytl dedi canım.
o da kartalda yine.
ama kartal araştırma hastanesi (devlet) orada yaptıramya çalışacağım.
güvenlir ve temzi bir hastane tahlileler açısındna
yarın belli oalcak bakalım.
eğer cuma günü halledemezsem orada c.tesi umut hastanesine gidip yaptırcağım.zaten doktorum da o hastanede .
hayırlı sonuç alırız inşallah

o saydığın testlerde çok uçuk fiyatlarda canım eğer devlete gidebilirsen orada yaptır .ben sıf toxo,hepatit,aids birde bi test vardi 4 testi 120 ytl ye yaptırdım .

ay canım ya saçmalamışlar.
hamile olmauanda bebek ense kalınlığı olur mu ki?
:)))))
yav çok istiyorlar.
devlet hamilelere kolalık sağlamalı aslında .

ben çalışmasam üniv hast falan giderimde calıştığım için izin alıp gidemiyorum .özellerde çabuk sıra geliyor bi de bekleme olmuyor. ama devlete gitsem kafadan yarım günüm gidiyor

ya malesef çalışınca izin sorunu var aynen bende de
her zaman işini ayaalayıp çıkamıyorsun.
birde şu an randevulu sistemden aldım randevumu.
ama tahlilerde sabah erken gidip verince.geriye ikili test oalyı kalıyor.o da aşağı yukarı zaten 1 saat gözden çıkaracaksın diyorlar.
rast gelsin inşallah.işimiz

kızlar anladığım kadarıyla 100-200 arası değişiyor ikili test fiyatı .
ama uygun fiyat diye de gelişigüzel yerde yaptırmamak lazım.

Herkese gunaydın. Merak ettıgım bır sey var. Ikılı, 3 lu testlerden ense kalınlıgından bahsedılıyor. Bu testlerin sonucu kotu cıkarsa ne oluyor. bebegı alıyorlar mı. bır de kalp atıs hızlarını nasıl olcuyor doktor. bana oyle bırseyden bahsetmedı

İKİLİ VE ÜÇLÜ TEST SONUCU KÖTÜ ÇIKARSA AYRINTILI ULTRASONA GÖNDERİYORLAR...O DA KÖTÜ ÇIKARSA AMNİYOSENTEZ YAPILIYOR TATLIM.
AMNİYOSENTEZ SONUCU DA KÖTÜ ÇIKARSA KARAR AİLEYE BIRAKILIYOT BİTANEM:Saruboceq:

tesekkur ederım beyaz melek. ıns hepımızın sonucu ıyı cıkar. doktorum ıkılı test yanıltıcı oluyor dedı. genelde 3 lü test cıkana kadar ıkılıye ınanmıyoruz dedı

GÜNAYDIN KIZLAR HER DOKTOR FARKLI FARKLI ŞEYLER SÖYLÜYOR BENİMKİ DE 2Lİ TEST İSTEMEDİ 3LÜ TEST İSTEDİ ASLINDA 2Lİ TESTİN GÜVENİRLİĞİ DAHA YÜKSEKMİŞ
DÜN GECEDEN BEĞRİ KASIK AĞRIM VAR SAĞ KASIĞIM AĞRIYOR HAFİF HAFİF RAHİM BÜYÜMESİNDEN OLUYORMUŞ DÜN Bİ ARKADAŞIMIZ DEMİŞTİ BAZEN BİŞEY BİLMEMEK ARAŞTIRMAMAK DAHA İYİ DİYE KATILIYORUM VALLA BÖYLE HERŞEYDEN ŞÜPHELENİYOR İNSAN İNŞALLAH 2Lİ TESTLERİNİZ TEMİZ ÇIKAR BEN 3LÜYÜ BEKLİYCEM ARTIK

3lü test 15-22. Haftaları arasında istenebiliyormuş ama makbul olanı 16-20.haftalar arasıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…