2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

valla ikili test erken tanı açısından,
daha güvenilir diyoralr.
ama ben testi yaptırmay da korkuyorum.fakat mecbur yaptıracağız ç.doktor istiyor.
3.lü testin gerkliolup olmadığı her doktora göre değişiyor.
nette ki bilgileri okudum.bazıalrı ikinsinide istiyor.bazıalrı 2.li yeterli diyor
ama benim bir arkadaşıma 2.li test sonucu kötü çıktı dediler.
kız 3. lü teste kadar öldüm ölüdm dirildim diyor.
onu da geç doğana kadar aklımda hep bu avrdı diyor.
çok şükür çok sağlıklı yaramaz bir kızı var.
allah aşükür şu an 3 yaşında maşallahı avr.

3 lü test ne zaman yapılıyordu

canım üçlü 16.-20. haftalarda yapılıyor. sonucu 2 li testin sonucundan daha ayrıntılı çıkıyor. mesela 2li testi yaptırdığında sonuç diyelim 200 çıkıyor. risk faktörünün içine girmiş oluyorsun 3lü yaptırıyorsun daha net bilgi elde ediyosun. eğer onda da riskli çıkarsa amniyosentez yapılıyor canım.

inşallah hepimizin ikili testleri iyi sonuçlar verir kızlar.

Takvimimi değiştirdim...................
çünkü diyet takvimde ay olarak gösteriyordu ve ben haftalık takip istediğim için değiştirdim bu takvim nasıl sizce diyerimi güzel bu mu

Cok guzel olmus beyaz melek. ben nedense o takvımı yapamıyorum. sıtenın verdıgı adresı kopyalıyorum ama olmuyor. bu arada cok tesekkur ederım akdas.

Pekı ıkılı testın sonucunda bır deger mı cıkıyor sadece

Takvimimi değiştirdim...................
çünkü diyet takvimde ay olarak gösteriyordu ve ben haftalık takip istediğim için değiştirdim bu takvim nasıl sizce diyerimi güzel bu mu

çok güzel olmuş canım. haftalık olunca daha anlaşılır sanki....inşallah hepimize takvimlerin sonuna kadar gitmeyi nasip eder allahım.

evet. kan testinin sonuçları- - ense kalınlığı (belki daha başka bilgi var mı bilmiyorum)bir programa giriliyor risk ortaya çıkıyor. dr lar onları yorumlayıp bize söylüyorlar canım.

Son düzenleme:
kızlar hepinize iyi günler ben çıkıyorum malum işe gitmem gerek. kendinize ve bebişlere iyi bakın:)

Merhaba arkadaşlar:1hug:
Biz de ocağın 8 inde ense kalınlığı için gideceğiz..İkili test, ikiz hamileliklerde ya yapılmıyor ya da yapılsa bile doğru sonuç vermiyor diye duydum..Bu konuda bilginiz var mı?

Canım benim bu sitede dırımkızı diye ark var ona yapılmıştı yapılıyor .enazından ense kalınlıklarını ölçüyorlar .
Benimde dr um 8-17 ocak arası gitmemi söyledi

nette okuduğuma göre çoğul gebelikte ikili teste bakılmıyormuş.
allah sağlık verdin ikizlerine canım.

evet badem bende ikili testin ikizlerde yanıltıcı olduğunu duydum.onun yerine ayrıntılı ultrasonla ölçüm yapıldığını duydum ikizlerde.

Valla ilsucum 19 ekim yazınca böyle çıktı anlamadım neyse 1 günün önemi yoktur heralde..........aslında benim sat 12 ekim ama doktorum 19 ekim baz alcaz 1 hafta geç döllenme dedi.ultrasoona göre yazıyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…