2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

merhaba temmuz anneleri arada gelip başınızı ağrıtıyorum ama kusuram bakmayın ne yapalım sonuçta bizden tecrübelisiniz.....

bugün 6+2 günlügüz fakat dün sabah böyle mercimek büyüklüğünde iki tane kahverengi leke geldi peçeteye ama katı sonra korktum tabi hemen dr. aradım progestan kullanmamı söyledi ama eğer pembeye yada kırmızıya dönerse yapacakbirşeyin olmadığını söyledi progestanı sabah 1 akşam 2 tane almamı söyledi dün öğlen bir tane progestan aldım sonra gelmedi bir ara en son dün akşam böyle çok az yine geldi şükür bir daha yok şuana kadar ama çok korkuyorum tedirginim bebeğime birşey olacak diye......

yarın kontrolüm var dr. kalp atışlarını duymak için çağırdı ama ya bebeğime birşey olduysa ya kalp atışlarını duyamazsam çok endişeliyim kızlar sizce bu normalmi kendi kendime iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum diyorum kötü birşey olsaydı devamı gelirdi yada ne bilim diyorum kırmızıya falan dönerdi ama yinede endişelenmeden yapamıyorum.....

hepinize teşekkürler şimdiden....

Gecmiş olsun canım
çoğu kişi yasıyor bu lekelenmeleri
kırmızı değilse birde sancın yoksa allahın izniyle bişey yoktur

canım çok sagol şuan birşey yok zaten dünde ağrım sızım olmamıştı ama ne bilim korkuyorum işte daha kalp atışlarını falanda duymadığım için ve birde geçen sene dış gebelik geçirdiğimden çok tedirginim ama şükür bunun kesesini gördük ama yinede içim rahat değil....

Canım yarın inş kalp atşılarını da duyarsınız.
Eğer karından göremessen mutlaka vaginal yolla baktır ki muallakta kalmayınız birde vajinal bakarsa kahve lekelerin nereden geldiğini de görebilir .içini ferah tut kötü düşününce kötü oluyor çünkü. Fazlada arastırma yapma .

Bu doktorlarda insanı korkutuyorlar bazan boş yere..

Kırmızı olursa yapabilcek şey kalmazmışmış...Ya kimse kusura bakmasın sinir oluyorum..Benim sitede daha önce yazdıklarımı bilen arkadaşlar hatırlarlar belki..Ben adet kanaması gibi basbayağa kıpkırmızı kanama ile hamile kaldığımı öğrendim...Bana da doktorum o adet kanamasıdır dedi..ama idrar testinde pozitif çıktı..O da yetmedi beta hcg ye günlerce baktırdım ard arda orda da pozitif çıktı..bir başka doktor da kimyasal gebelik bu sonuçlar dedi..Aradan 2 hafta geçti ve benim ikiz mucizelerim olduğu ortaya çıktı...İki doktorda bişey diyemiyor artık...Benim eşim de doktor ama bazı doktorları cidden sevmiyorum böyle insanların umutlarını kırdıkları için

Benim kahverengi değil basbayağı kırmızı lekelenmem oldu..Progesteronu arttırdık hemen Ertesi gün 2 ayrı doktorda ultrasona girdim,2 gün sonra başka bir doktora daha gittim ama iki bebeğim de gayet sağlıklı gelişiyorlardı çok şükür..Kalp atış hızları da artmıştı..

selam kızlar maşallah topik hızlı gidiyo 2 gündür giremiyorum fazla çok fenayım halen bi iyileşme yok gripten kafamı kaldıramıyorum günde bi tane antibiyotikte içtiğim halde burnum tıkalı ve uyumakta zorluk çekiyorum halsiz düştüm baya yapmadığım içmediğim bişey kalmadıbenneyaptımki ne yapıcağımı şaşırdım gitmiyo bu grip(( offf senağlama

arkadaşlar günaydın nasılsınız biz bugün doktora gidiyoruz 1 haftadır bel ve bacak ağrısından uyuyamıyordum eşimde hemen randevu almış gitmişken ikili testimide yaptırsak mı acaba erken mi?

Evet kızlar henüz aramızda cinsiyet öğrenen olmadı bakalım ilk önce kim öğrencek cinsiyetini.kaç kızımız kaç oğlumuz olacakkk

Ikili test için 10 ocağa randevumu aldım şimdi kızlar .hepsi toplam 170 ytl tutuyormuş .ben daha fazla alacaklar sanmıştım.

KIZLAR ARANIZDA AŞERME YAŞAYAN OLDU MU GENELDE İLK 3 AYDA ÇOK OLURMUŞ AMA BENİM CANIM DAHA BİRŞEY ÇEKMEDİ cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…