2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Toxoplasma, Rubella, kan sayımı gibi yaklaşık 10 tane test yaptırmayan varsa mutlaka ssk'da yaptırsın. Özelde çok para istiyorlar. Aç karna hastaneye gidin arkadaşlar. Kadın doğumda çok sıra varsa Aile Hekimliği'nde veya dahiliyede de yazdırabilirsiniz. Orada çok sıra da olmuyor. Gerçi biraz nazlanıyorlar ama yazıyorlar.

Benım hıc bulantım olmadı hala ne guzel dımı. umarım olmaz da. bır de az once cınsıyetlerden bahsetmıssınız.

ben kız hıssedıyorum sızler ? bakalım hisler ne kadar tutacak

nurcum 12 haftalık sayılıyorsun zaten şimdi 12. haftanın içindesin yani gitmişken yaptırabilirsin .bende tam 12 haftayı bitirip 13 e girerken yaptıracağım.

nurcum 12 haftalık sayılıyorsun zaten şimdi 12. haftanın içindesin yani gitmişken yaptırabilirsin .bende tam 12 haftayı bitirip 13 e girerken yaptıracağım.

canım sigortada sorun çıktı çok sinir oldum herhalde haftaya kalacak gıcık oldum yakötükedihüso

Arkadaşlar hamilelikte aşerme denildiğinde canının bazı yiyecekleri çekmesi ,istemesi anlaşılıyor sadece..Ama bununla sınırlı değilmiş..Bazı yiyecekleri isteme,bazılarından tiksinme vs de aşerme deniliyormuş..Aslında aşerme diye de bir şey yokmuş..Bu tamamen psikolojik bir olaymış..Genelde hamile kalmayı çok istemiş ve sonra hamile kalmış bayanlarda olabilen bir hamilelik nazlanmasıymış...kaydirigubbakcemile3

Ben hiç aşermedim bu arada....ikiz bebeklere rağmen...Ne midem bulandı ne de kustum..

Son düzenleyen: Moderatör:
meraba bende ikili test için kan verdim 53 ytl özel bir labaratuarda inşallah hepimizin sonuçları güzel çıkar

canım ben de hamıle kalmayı cok ıstedım bır yıl ugrastık. ve o zamanlar hep esıme derdım kı gecenın bı vaktı kaldırıp senı hıc bulamayacagın seylerı ıstıcem senden derdım ...ama olmuyo ıcın elvermıyo neysee... aserme dıye bır sey var..kısıden kısıye degısıyo. ben mesela aserıyorum ama hergun herdakıka degıl..asermek bence hergordugunu ıstemek degıl.. benım asermem yanı hıc olmucak bıseyın acayıp kokusunu hıssettım sankı evımde o ıstedıgım sey pısırılıyodu ... sende olmamıs :CüvCüv:

hiç bilmiyorum canım ... ben de ikizlere hamileyim , bugün dr.kontrolüm var akşam , unutmazsam sorarım canım ..

Size bir sey daha sorabılırmıyım. Hamıle olunca akıntı oluıyor ya. o sizde nasıl cok mu az mı

hamile olduğumu öğrendiğim ilk haftalarda çoktu , şimdilerde normal .. aslında bazen su gibi gelen bir şey var , o da progestan fitiller sebep oluyor diye düşünüyorum ..

canım geçmiş olsun .. aslında pembe yada kırmızı olsa da sıkılma , bebek rahime iyice yerleşirken bazen rahimde damar çatlamaları olabilirmiş .. yorulma , yatarak dinlen , ve dr.una progynex iğneyi sor , bu düşüğü engellemek için verilen iğne .. benim test günüme 1 gün kala regl gibi kanamam olunca bu iğneyi de ekledi dr.um progestan fitilin yanına ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…