Ikili test için 10 ocağa randevumu aldım şimdi kızlar .hepsi toplam 170 ytl tutuyormuş .ben daha fazla alacaklar sanmıştım.
ya bana kimse cevap vermedisenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
nurcum 12 haftalık sayılıyorsun zaten şimdi 12. haftanın içindesin yani gitmişken yaptırabilirsin .bende tam 12 haftayı bitirip 13 e girerken yaptıracağım.
Basım cok agrıyor nedense
Hergün ceviz , fındık yıyormusunuz.
ense kalınlığını ölçmediler mi canım
Takvimimi değiştirdim...................
çünkü diyet takvimde ay olarak gösteriyordu ve ben haftalık takip istediğim için değiştirdim bu takvim nasıl sizce diyerimi güzel bu mu
Arkadaşlar hamilelikte aşerme denildiğinde canının bazı yiyecekleri çekmesi ,istemesi anlaşılıyor sadece..Ama bununla sınırlı değilmiş..Bazı yiyecekleri isteme,bazılarından tiksinme vs de aşerme deniliyormuş..Aslında aşerme diye de bir şey yokmuş..Bu tamamen psikolojik bir olaymış..Genelde hamile kalmayı çok istemiş ve sonra hamile kalmış bayanlarda olabilen bir hamilelik nazlanmasıymış...kaydirigubbakcemile3
Ben hiç aşermedim bu arada....ikiz bebeklere rağmen...Ne midem bulandı ne de kustum..
Merhaba arkadaşlar:1hug:
Biz de ocağın 8 inde ense kalınlığı için gideceğiz..İkili test, ikiz hamileliklerde ya yapılmıyor ya da yapılsa bile doğru sonuç vermiyor diye duydum..Bu konuda bilginiz var mı?
Size bir sey daha sorabılırmıyım. Hamıle olunca akıntı oluıyor ya. o sizde nasıl cok mu az mı
merhaba temmuz anneleri arada gelip başınızı ağrıtıyorum ama kusuram bakmayın ne yapalım sonuçta bizden tecrübelisiniz.....
bugün 6+2 günlügüz fakat dün sabah böyle mercimek büyüklüğünde iki tane kahverengi leke geldi peçeteye ama katı sonra korktum tabi hemen dr. aradım progestan kullanmamı söyledi ama eğer pembeye yada kırmızıya dönerse yapacakbirşeyin olmadığını söyledi progestanı sabah 1 akşam 2 tane almamı söyledi dün öğlen bir tane progestan aldım sonra gelmedi bir ara en son dün akşam böyle çok az yine geldi şükür bir daha yok şuana kadar ama çok korkuyorum tedirginim bebeğime birşey olacak diye......
yarın kontrolüm var dr. kalp atışlarını duymak için çağırdı ama ya bebeğime birşey olduysa ya kalp atışlarını duyamazsam çok endişeliyim kızlar sizce bu normalmi kendi kendime iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum diyorum kötü birşey olsaydı devamı gelirdi yada ne bilim diyorum kırmızıya falan dönerdi ama yinede endişelenmeden yapamıyorum.....
hepinize teşekkürler şimdiden....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?