2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

benim de ne bulantım, ne aşermem var .. beminkiler de ikiz kaydirigubbakcemile

benim bulanmaya başladı midem biraz geç kaldı ama...1 haftadır bulanıyor midem.kum döktüğüm için olabilir birde antibiyotikten de kaynaklı olabilir...ama yine de öyle çok kötüü bir bulantım olmadı çok şükür

geçmiş olsun canım .. ama sevindim aynı zamanda bulantın olmamasına ..
bende gaz-şişkinlik var , had safhada hatta .. dün nefes alıp verirken batmalarım da oldu beraberinde .. 6 aylık hamile gibi bir görüntüm vardı hatta . iğneye gidiyorum her akşam , dün resmen karnımın üstüne yatamadım iğne olurken yan dönmek zorunda kaldım , gece de rahat uyuyamadım :çok üzgünüm: bugün dr.kontrolüm var , inşallah güzel haberlerle dönerim :Saruboceq:

Canım herhalde bu aşerme olayı psikolojikse en fazla olması gereken kişilerden biri bendim sanırım..Ben de bir buçuk yıldır evliyim..Küçük bir kızken bile anne olmayı hayal ederdim..Üstelik doğal yollardan hamile kalmadım.Doktorların bana çok az şans vermelerine ve kanamam olduğunda o adet kanamasıdır demelerine,hem bende hem de eşimde çıkan sorunlara ve tedavisi sırasında bende çıkan sorunlardan dolayı geçirdiğim ameliyatlara,kimyasal gebelik geçiriyorsun denilmesine rağmen aşerme,tiksinme ,mide yanması,bulantısı yaşamadım ve Allaha şükür ikiz mucizlerimle birlikteyim..Allahım her isteyene nasib etsin inşallah..
benim de ne bulantım, ne aşermem var .. beminkiler de ikiz kaydirigubbakcemile

İnşallah böyle devam eder canım.Şanslıyız...Çok şükür halimize..:Saruboceq:

Kızlar benim aşermem.biraz değişik.oldu hamile olduğumu anlmadan önce ağzım sulnıyordur acaip şelkilde bir kaç .şeyi yemekden duramıyorudm.şimdi onları görmek bile sitemiyorum.o akda rtiksindim.bzaı yiyecekleri görünce midem aşırı bulanıyor ama en çok da meyve çeşitlerine karşı isteğim var.
Gece rüyamda görüyorum ,sonra sabah yemek istiyorum.
Ama dün gece görüdğüm şeyi bulmam imkansız. Rüyama nereden girid ise.
Avucumu yalayyaım bende :)))))))))))
ama ben aşermeme rağmen en çok mide d oluşan gzın verdiği rhatasızlıktan çketim.aşırı mide bulantım ve çıakrmalarım olmadı fakat gaz sorununu çözemezsem ben daha da çekeceğim.
Bebeğimin canı sağolsun da yavrum benim, miniğim oyyy

Kızlarrrr ben geldim şimdi ense kalınlığı ölçüldü çok şükür 1,3 çıktı yani bir problem yok ikili test için kan verdim oda haftaya çıkacak. Bebeğimin sağlığı ve gelişimide iyiymiş vee kızlar doktor erkeğe benziyo muttemelen erkek dedi. Ama tabii keesin değil çok net bişey söyleyemem dedi. hayırlısı artık inşallah

hayırlı olsun canım çok sevindim .
Ilki kızdı senin dimi şimdiki erkek olursa ne güzel olur
.canım buarada ayrıntılı ultrasyon ile mi bakıyorlar bebeğe inceliyorlar mı

Hayırlı olsun menekşe darısı başımıza doktor benimkinide erkeğe benzetmişti :)

demek ense kalınlığı ölçümü sırasında bebek rahat durursa cinsiyeti hakkında da yorum yapılabiliryor..Harika bir şey yaa..Heyecan verici...:asigim::asigim:

geçmiş olsun canım , gaz sorunu bende de var :bbo:

kızlar bugün doktora gittim ve doğumu tarihini 2 ağustos olarak verdi 31 temmuz sanıyordum ama ağustos annesi olucam inşallah onun için burdan oraya terfi ediyorum hepinizide öpüyorum.

maşallah canım test in güzel geçmesine sevindim..sağlığının iyi olması da çok güzell..
inşallah hayırlısı ile alırsın bebğini kucağına..

İnşallah böyle devam eder canım.Şanslıyız...Çok şükür halimize..:Saruboceq:

inşallah canım , şükürler olsun binlerce ilk zamanlar bir terslik mi var diye düşündüm sonra annemin de hiç bulantısı olmadığını öğrendim hamileliklerinde , içim rahatladı ...

kocaman maaaaaaaşallahhhhh
oğluş geliyor demek , hayırlı olsun , çok sevindim testinin de sorunsuz çıkmasına :lepi:

kızlar ben çook kötüyümm..
boğazım felaket hiç bişey yiyemiyorumm.. midem de acayip bulanıyoo üşüyorum. allah tanb ateşim yok. ama kafamı kaldıramıyorum sabahtan berii.. şimdi sizlere bakmak için girdim sayfalar çok çabuk ilerlemiş walla biraz geçmişe baktım ama hepsini okuyamadım :)
umarım hepiniz iyisinizdir. kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…