Kızlar ben doktora gidiyorum şimdi 1:30 da randevum. Sanırım 2li testi filan yapıcak gelince haber veririm. Çok heycanlıyım
Arkadaşlar hamilelikte aşerme denildiğinde canının bazı yiyecekleri çekmesi ,istemesi anlaşılıyor sadece..Ama bununla sınırlı değilmiş..Bazı yiyecekleri isteme,bazılarından tiksinme vs de aşerme deniliyormuş..Aslında aşerme diye de bir şey yokmuş..Bu tamamen psikolojik bir olaymış..Genelde hamile kalmayı çok istemiş ve sonra hamile kalmış bayanlarda olabilen bir hamilelik nazlanmasıymış...kaydirigubbakcemile3
Ben hiç aşermedim bu arada....ikiz bebeklere rağmen...Ne midem bulandı ne de kustum..
benim bulanmaya başladı midem biraz geç kaldı ama...1 haftadır bulanıyor midem.kum döktüğüm için olabilir birde antibiyotikten de kaynaklı olabilir...ama yine de öyle çok kötüü bir bulantım olmadı çok şükür
Canım herhalde bu aşerme olayı psikolojikse en fazla olması gereken kişilerden biri bendim sanırım..Ben de bir buçuk yıldır evliyim..Küçük bir kızken bile anne olmayı hayal ederdim..Üstelik doğal yollardan hamile kalmadım.Doktorların bana çok az şans vermelerine ve kanamam olduğunda o adet kanamasıdır demelerine,hem bende hem de eşimde çıkan sorunlara ve tedavisi sırasında bende çıkan sorunlardan dolayı geçirdiğim ameliyatlara,kimyasal gebelik geçiriyorsun denilmesine rağmen aşerme,tiksinme ,mide yanması,bulantısı yaşamadım ve Allaha şükür ikiz mucizlerimle birlikteyim..Allahım her isteyene nasib etsin inşallah..canım ben de hamıle kalmayı cok ıstedım bır yıl ugrastık. ve o zamanlar hep esıme derdım kı gecenın bı vaktı kaldırıp senı hıc bulamayacagın seylerı ıstıcem senden derdım ...ama olmuyo ıcın elvermıyo neysee... aserme dıye bır sey var..kısıden kısıye degısıyo. ben mesela aserıyorum ama hergun herdakıka degıl..asermek bence hergordugunu ıstemek degıl.. benım asermem yanı hıc olmucak bıseyın acayıp kokusunu hıssettım sankı evımde o ıstedıgım sey pısırılıyodu ... sende olmamıs :CüvCüv:
benim de ne bulantım, ne aşermem var .. beminkiler de ikiz kaydirigubbakcemile
kızlarrrr ben geldim şimdi ense kalınlığı ölçüldü çok şükür 1,3 çıktı yani bir problem yok ikili test için kan verdim oda haftaya çıkacak. Bebeğimin sağlığı ve gelişimide iyiymiş vee kızlar doktor erkeğe benziyo muttemelen erkek dedi. Ama tabii keesin değil çok net bişey söyleyemem dedi. Hayırlısı artık inşallah
Kızlar benim aşermem.biraz değişik.oldu hamile olduğumu anlmadan önce ağzım sulnıyordur acaip şelkilde bir kaç .şeyi yemekden duramıyorudm.şimdi onları görmek bile sitemiyorum.o akda rtiksindim.bzaı yiyecekleri görünce midem aşırı bulanıyor ama en çok da meyve çeşitlerine karşı isteğim var.
Gece rüyamda görüyorum ,sonra sabah yemek istiyorum.
Ama dün gece görüdğüm şeyi bulmam imkansız. Rüyama nereden girid ise.
Avucumu yalayyaım bende :)))))))))))
ama ben aşermeme rağmen en çok mide d oluşan gzın verdiği rhatasızlıktan çketim.aşırı mide bulantım ve çıakrmalarım olmadı fakat gaz sorununu çözemezsem ben daha da çekeceğim.
Bebeğimin canı sağolsun da yavrum benim, miniğim oyyy
hayırlı olsun canım çok sevindim .
Ilki kızdı senin dimi şimdiki erkek olursa ne güzel olur
.canım buarada ayrıntılı ultrasyon ile mi bakıyorlar bebeğe inceliyorlar mı
Basım cok agrıyor nedense
Hayırlı olsun menekşe darısı başımıza doktor benimkinide erkeğe benzetmişti :)
Kızlarrrr ben geldim şimdi ense kalınlığı ölçüldü çok şükür 1,3 çıktı yani bir problem yok ikili test için kan verdim oda haftaya çıkacak. Bebeğimin sağlığı ve gelişimide iyiymiş vee kızlar doktor erkeğe benziyo muttemelen erkek dedi. Ama tabii keesin değil çok net bişey söyleyemem dedi. hayırlısı artık inşallah
İnşallah böyle devam eder canım.Şanslıyız...Çok şükür halimize..:Saruboceq:
Kızlarrrr ben geldim şimdi ense kalınlığı ölçüldü çok şükür 1,3 çıktı yani bir problem yok ikili test için kan verdim oda haftaya çıkacak. Bebeğimin sağlığı ve gelişimide iyiymiş vee kızlar doktor erkeğe benziyo muttemelen erkek dedi. Ama tabii keesin değil çok net bişey söyleyemem dedi. hayırlısı artık inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?