Kızlarrrr ben geldim şimdi ense kalınlığı ölçüldü çok şükür 1,3 çıktı yani bir problem yok ikili test için kan verdim oda haftaya çıkacak. Bebeğimin sağlığı ve gelişimide iyiymiş vee kızlar doktor erkeğe benziyo muttemelen erkek dedi. Ama tabii keesin değil çok net bişey söyleyemem dedi. hayırlısı artık inşallah
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-BANA FELAKET BİŞEY OLDUUUUUUUUUUUUUkafamçokkarıştı
kafamçokkarıştıFELAKET MİDEM BULANIYOR ŞU ANDA.....NAZAR ETTİM KENDİ KENDİME BULANMIYO DİYE DİYE..........
HİÇ BÖYLE BİR BULANTIM OLMAMIŞTI KIZLARRRRRRRRRRRR:Saruboceq::Saruboceq:
canım ne yedin öğlen
menekse çok sevindim sağlıklı olmasına bebişin çok şükür...
Erkeye benziyor dediyse büyük ihtimal erkektir canım .allah herkezin gönlüne göre versin...benim doktorum 12.haftada büyük ihtimal ssöylerim cinsiyetini dedi.12.haftada belli oluyor yani...
canım çok sevindim senin adına bizimde saat 5te randevumuz var
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-BANA FELAKET BİŞEY OLDUUUUUUUUUUUUUkafamçokkarıştı
kafamçokkarıştıFELAKET MİDEM BULANIYOR ŞU ANDA.....NAZAR ETTİM KENDİ KENDİME BULANMIYO DİYE DİYE..........
maşallah canım test in güzel geçmesine sevindim..sağlığının iyi olması da çok güzell..
inşallah hayırlısı ile alırsın bebğini kucağına..
Anlamadım şimdi ...kafamçokkarıştı
Geçmiş olsun ama bulantın oldu diye mi şükrediyorsun??
:Saruboceq: yapmışsın da...
ALLAHIM NE OLUR BULANTIM DİNSİN DİYE DUA EDİYORUM:Saruboceq:
Benim boyum uzun canım..a.sben 52 kiloyum.........................................
ALLAHIM NE OLUR BULANTIM DİNSİN DİYE DUA EDİYORUM:Saruboceq:
kızlar ben çook kötüyümm..
boğazım felaket hiç bişey yiyemiyorumm.. midem de acayip bulanıyoo üşüyorum. allah tanb ateşim yok. ama kafamı kaldıramıyorum sabahtan berii.. şimdi sizlere bakmak için girdim sayfalar çok çabuk ilerlemiş walla biraz geçmişe baktım ama hepsini okuyamadım :)
umarım hepiniz iyisinizdir. kendinize iyi bakın
Canım farkına varmıştım zaten uzun zamandır yoktun .çok zor dış gebelik ihmal edilmesin hemen işlem yapılsın tüpünden olma .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?