2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım çok sevindim senin adına bizimde saat 5te randevumuz var

menekse çok sevindim sağlıklı olmasına bebişin çok şükür...
Erkeye benziyor dediyse büyük ihtimal erkektir canım .allah herkezin gönlüne göre versin...benim doktorum 12.haftada büyük ihtimal ssöylerim cinsiyetini dedi.12.haftada belli oluyor yani...

-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-BANA FELAKET BİŞEY OLDUUUUUUUUUUUUUkafamçokkarıştı
kafamçokkarıştıFELAKET MİDEM BULANIYOR ŞU ANDA.....NAZAR ETTİM KENDİ KENDİME BULANMIYO DİYE DİYE..........
HİÇ BÖYLE BİR BULANTIM OLMAMIŞTI KIZLARRRRRRRRRRRR:Saruboceq::Saruboceq:

canım ne yedin öğlen

kızlar beni listeden silin 2 haftadır giremiyorum inenete kontrole gittim dış gebelikmiş yarın son kez beta yapptırıcam eger yükselme varsa ameliyat olucam yani sezeryan umarım sizin hamilelikleriniz iyi gider Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin ne olur benim için dua edin öptüm

Benim annemde de ablamda da çok bulantı olmuş.sanırım bu anneden kıza geçen bişey değil..
Neyse çok şükür..ikiz hamileliklerde olabilir deniyordu ben kendimde hep bekledim ama olmadı..bu arada 65 kilo oldum 2 kilo almışım..Tombikleşme yolunda ilerliyorum..kaydirigubbakcemile3

Anlamadım şimdi ...kafamçokkarıştı

Geçmiş olsun ama bulantın oldu diye mi şükrediyorsun??

:Saruboceq: yapmışsın da...

Canım farkına varmıştım zaten uzun zamandır yoktun .çok zor dış gebelik ihmal edilmesin hemen işlem yapılsın tüpünden olma .

çok geçmiş olsun canım ... çubuk kraker hatırlatması yapayım dedim yerimseniben

Canım farkına varmıştım zaten uzun zamandır yoktun .çok zor dış gebelik ihmal edilmesin hemen işlem yapılsın tüpünden olma .

canım büyük olasılıkla tüpüm alınacak ondan korkuyorum dr korkma hamile kalırsın diyo ama elde deil bu 3, bebegimdi 3 düşük yani umarım ameliyatsız düzelirim

geçmiş olsun canım , tuzlu bir şeyler ye , mümkünse çubuk kraker yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…